Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Rekonstruktivna hirurgija, Dipitrenova kontraktura i Karpalni tunel

Rekonstruktivna plastična i estetska hirurgija

 
 

Dipitrenova kontraktura

 

Kakva je operacija Dipitrenova kontraktura?

- Operacija na šaci, češća je kod muškaraca, genetski je uslovljena (keltski gen).

- Predstavlja zadebljenje opne na dlanu koje je izraženo u vidu čvorova i trakica koje idu ka prstima i izazivaju savijanje prstiju. Ovaj problem može jedino da se otkloni operativnim putem. Operacija se sastoji u tome da se naprave određeni rezovi na dlanu i izmenjena opna se odvoji od živaca i krvnih sudova i odstrani se. Problem se može javiti na obe ruke.

 

Karpalni tunel

 

Kakva je operacija Karpalni tunel?

- Sindrom karpalnog kanala ili tunela najčešće je mesto gde je neki živac (nerv) pritisnut (komprimiran) na ljudskom telu. Sindrom se javlja ispadima u inervacijskom području živca medianusa koji ima senzitivnu i motoričku funkciju. On inerviše najvažniji i najveći deo šake, a motorički deo mišićne izbočine u korenu palca sa strane dlana.

 

Koja je priprema za operaciju?

- Laboratorijske analize: kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize sa faktorima koagulacije, krvna grupa i Rh faktor.

- Internističko-kardiološki pregled sa EKG-om

- Klinički pregled anesteziologa

- Kompletna priprema koja je potrebna za intervenciju (osim laboratorijskih analiza i  krvne grupe i Rh faktora) obavlja se kod nas i ulazi u cenu operacije.

 

Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?

- Aksilarni blok anestezija ili u kratkotrajno-intravenskoj.

 

Koji je postoperativni tok?

- Zarastanje rana je 2-3 nedelje, može da bude produženo zbog pomeranja prstiju na šaci koje se inače savetuje, pa se na taj način prenosi tenzija na ranu.

 

Posle koliko vremena mogu da idem kući?

- Sat-dva posle intervencije napuštate bolnicu.

 

Napomena:

- Pregled i konsultacija su BESPLATNI.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (47)




Jovana (2022-09-27)

Da li kod Vas dolazi dr Milan Vucetic

Ana Life (2022-09-27)

 

Poštovana Jovana,

Dr Milan ne radi kod nas.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Filip (2022-09-01)

Postovani, zanima me da li operisete neurofibrome? Pozdrav.

Ana Life (2022-09-01)

 

Poštovani Filipe,

Ne radimo operacije te vrste.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Tanja (2022-08-14)

Dobar dan,zanima me da li se bavite mikrovaskularnom.hirurgijom šake? Imam aneurizmu a.ulnaris i AV malformat na dlanu,pogorsava se u poslednne vreme i treba mi pomoc.

Ana Life (2022-08-14)

 

Poštovana Tanja,

Ne bavimo se tom vrstom hirurgije.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dragana (2022-08-11)

Postovani, radila sam u Turskoj glutealnu augumentaciju implantima. Intramuskularno. Nažalost na desnoj strani se Iplantat pomerio u pravcu bedra, izgleda užasno . Kao kila. Ne može se ni garderobom prekriti. Hirurg iz Turske savjetuje masažu . Očajna sam. Možete li mi vi pomoći.?

Ana Life (2022-08-11)

 

Poštovana Dragana,

Mi ne radimo te vrste intervencija, te je savet dr Arsica da odete na pregled kod hirurga koji je radio intervenciju da izvrsi korekciju. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Andrej (2022-07-03)

Dobar dan,interesuje me cena za vise stvari koje bi hteo da uradim,naime na do malom prstu do malog prsta na nozi imam neku izraslinu kao kost ili masno tkivo koje bi hteo da uklonim,velicine cca 5 mm,cesto mi pritiska mali i zna da bude bolno.na penisu sam radio obrezivanje ali mi je ostao bas debeo oziljak koji mi pravi probleme pa sam hteo to da saniram ako je moguce,i treca stvar je nos-imam malo-ne preterano kvrgavu kost u nosu pa sam mislio da se malo smanji ako je moguce,ako nije problem hteo bi da znam cene za ove tri stvari,naravno otprilike.hvala unapred

Ana Life (2022-07-03)

 

Poštovani,

 

Mi se ne bavimo tom vrstom hirurgije.

 

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Vladimir (2022-04-27)

: Dobar dan. Radim u Belgiji, pre 8 dana sam posekao prste na saci, usili su mi i bio danas na kontroli gde su utvrdili da da sam presekao tetivu na jednom prstu( domali ) i gornji deo prsta ne mogu da savijem. Koliko bi kostalo kod vas da se ta tetiva poveze i kada najkasnije treba da odradim operaciju? ( ja sam jos uvek u Belgiji) Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2022-04-27)

 Poštovani Vladimire,

Mi ne radimo te vrste operacija u Analife bolnici. Ako želite možete da se javite dr Arsiću na Institutu na  Banjici i da tamo budete platni pacijent.

Dr Arsić tamo radi kompletnu rekonstruktivnu hirurgiju šake.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jelena (2021-02-07)

Pozdrav! Interesuje me da li radite operaciju kubitalnog kanala, pod kojom anestezijom i koja je cena?

Ana Life (2021-02-07)

 Postovana Jelena,

Kada je rec o rekonstuktivnoj hirurgiji te vrste operacija ne radimo u nasoj ustanovi, vec samo plasticnu i estetsku hirurgiju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2021-02-02)

Da li vrsite operaciju higroma na nozi laserskim putem? Koja je ccena? Hvala unapred

Ana Life (2021-02-02)

 Postovana Marina,

Ne radimo te vrste operacija.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Robert (2021-01-14)

Moje postovanje.Dali moze ovo da se uradi kod vas. Tenosynovitis stenosans pollicis dex. (Trigger tump) Dijabetes mellitus Anamnesticki otezano opruza i savija palac desne sake uz cudno skljocanje Alergija na Zodol Nilacef Nolpazu Hvala

Ana Life (2021-01-14)

Postovani Roberte,
ne operisemo prste (tetive) sake. 

S postovanjem
 

Nenad (2020-09-09)

Pozdrav, vec mesec ili dva imam problema sa stiskom sake-pesnice. Imam kao neko zatezanje tetiva ili cega vec, pri zavrsetku dlana, jabucica domalog prsta, pri neopreznom pokretu javi se i bol. Kada vise puta napravim pokrete stiska pesnice kao da se malo "razradi", ali i dalje duz domalog prsta osecam problem. Rodjen sam 1962. i bavio sam se aktivno rukometom, mada nisam imao neke posebne povrede na saci. Inace na dlanu nema nikakvih vizuelnih nepravilnosti.

Ana Life (2020-09-09)

Postovani Nenade,

Mozete doci na pregled kod naseg ortopeda dr Miodraga Glisica, zakazuje se na neki od telefona 011319 68 08 ili 069 3196808.
Cena specijalistickog pregelda ortpeda(cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Darko (2020-06-26)

Pozdrav, zanima me kolika je cena operacije karpalnog tunela? Hvala unapred.

Ana Life (2020-06-26)

Postovani,
Morate da dodjete na pregled kod dr Arsića, kako bi se videlo o čemu je reč. 
Cena operacije zavisi od vrste anestezije u kojoj se radi operacija, a to bi smo sve znali da Vam kazemo nakon pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Natasa (2019-10-07)

Ostala sam bez prsta na ruci desnoj,kazi psta. Dali postoji mogucnost nadogradnje prsta ili trajne proteze. Imam 33 godine. Hvala

Ana Life (2019-10-07)

Poštovana Nataša,
Nas savet je da se javite u drzavnu ustanovu na Banjici na odeljenje rekonstruktivne hirurguije ili na VMA ili u Zvecansku.
Mi ne radimo te vrste operacija. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivan (2019-09-17)

Da li moze estetska nadogradnja dela prsta tj nokta sa jagodicom palca leve ruke? Hvala

Ana Life (2019-09-17)

Poštovani Ivane,
Ta operacija spada u domen rekonstruktivne hirurgije i najbolje je raditi je u drzavnim kucama.  Naprim Institut Banjica ili VMA.

Srdčana pozdrav Vaša Analife

Ems (2019-06-11)

Poštovani, Da li radite punktiranje ili hirurško uklanjanje higroma i koja je cena intervencije? Hvala unapred na odgovoru.

Ana Life (2019-06-11)

Poštovani,
 predpostavljam da ste se informisali sta  je higrom. Nakupljena sinovijalna tečnost zgloba šake ili stopala. Punkcija se izbegava zato što se često pojavi ponovo, a nova punkcija se ne preporučuje zbog odredjenih komplikacija. U svakom slučaju potrebno je više informacija u vezi higroma. da li bi se radila endoskopska ili klasična hiruska intervencija zavisi od veličine i lokalizacije higroma. Prvi korak je specijalistcki pregled naseg ortopeda dr Miodraga Glisica. Cena pregleda našeg ortopeda je (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem Analife 

Marko (2019-02-05)

Zanima me da li radite operaciju pilonidalnog sinusa i koja je cena posto nisam uspeo na sajtu da nadjem. Hvala unapred. Pozdrav

Ana Life (2019-02-05)

Poštovani,

 prvi korak je specijalistički pregled kod našeg hirurga.
Pregled (cena poslata na e-mail) i zakazuje se telefonom

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Mladen (2018-12-25)

Postovanje, imam 30 godina, a pre samo 3 godine sam imao protruziju diska L4 L5. Posle godinu dana fizkalnih terapija nisam uspeo da povratim funkciju misica peronijus, te da mi je nemoguc hod na peti desne noge. Posle toga sam imao operaciju tog diska da bi mi se ponovo omogucila ta funkcija, medjutim proslo je 2 godine od operacije i funkcija tog misica se nije vratila. Zanima me da'l bi nekom rekonstruktivnom operacijom mogla da mi se ponovo omoguci funkcija tog misica te da mi s'tim bude omogucen i hod na peti? Unapred zahvalan, s'postovanjem Mladen.

Ana Life (2018-12-25)

Poštovani,
na žalost, ne radimo te vrste operacija.

   S poštovanjem

   Analife

jadranka (2018-03-24)

dobar dan zovem se jadranka imam 54 godine i zelela bih doci na pregled kod dr.velise arsic krajem jula (ja zivim u italiji).zelela bih napraviti nekoliko operacija (promena grudnih implatata -inkapsulirana desna dojka 4 stadijum,macs lift eliminacija silikona iz usana ...trebala bih plan operacija ,obezbedjen stan za postoperatini oporavak i kontrole (ne bih volela da se vracam za italiju dok su vidljivi tragovi operacija bar na licu).ako biste trebali slike tela i lica mogu vam poslati da bi orijetativno mogla znati cenu. imam mogucnosti boravka u pancevu ne znam koliko bi bilo doro putovati na kontrole ?unapred se zahvaljujem dr arsicu na licnom odgovoru.

Ana Life (2018-03-24)

Postovana,
Što se tiče osnovnih informacija možemo Vam reći: Za povećanje grudi (augmentacia) koristimo Mentor  i Motiva proteze
 Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije (DUAL PLANE). ( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
Cena operacije kada se radi zamena implanta
(cena poslata na e-mail)
 
Ta intervencija se sastoji iz 
1. Ekstirpacije postojecih proteza
2.revizija prostora i kapsule
3. i implantacija novih proteza.
 
Sto se tice Macs lifta
Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija koji na prirodan način vraća 10 godina, podižući obraze, peglajući nazolabijalne bore, ispravljajući liniju vrata, jednom rečju, podmlađuje te se ali ne da menjate lični opis, već ste zaista onakvi kakvi ste bili nekada. Kod operacije macs lift obrazi se podižu u vis, kod klasičnog fejs lifta obrazi se povlače u stranu, da ne pominjemo što je klasičan fejslifting mnogo agresivnija operacija, koja zahteva duži oporavak, dok je kod macs lifta, sve nežnije i kraće. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana.Ožiljci su nežni, vremenom postaju skoro nevidljivi i u kosi.
Cena kada je u pitanju MACS lift (Face and Neck lift)
(cena poslata na e-mail)u cene je uraćunata kompletna preoperativna priprema: RTG pluća, Kardiološki pregled, Ekg, pregled anesteziologa, ultrazvuk grudi, ležanje od jedne noći kod nas u bolnici /specijalni prsluk, bolnicki dan i noc kao i sve kontrole.
S tim da su ove dve intervencije velike, i nijeiyvodljivo radii ih u jednom aktu. Vec odvojeno, okvirno bi Vam trebalo najmanje mesec dana da budete u Srbiji, da recimo prvo uradimo Macs lift, zatim za dve nedelje od prve operacije, ako kontrolni nalazyi budu yadovoljavajuci da odradimo grudi, ili obrnuto. Naravno izvodljivo je da Vi budete u Pancevu, ako ako bi ste bili sigurniji u nasoj blizini je vila Apolo, pa ih mozete kontektirati u vezi smestaja barem prva dva tri dana nakon intervecnije, kako bi ste bili pod nasom konbtrolom. Fotografije nam mozete poslati na e-mail bolnica@analife.rs
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Uros (2018-02-05)

Postovani, Uklonio bih jedan mladez sa lica, iznad usne. Zanima me koliko bi kostao pregled. Hvala!

Ana Life (2018-02-05)

Postovani,
Uklanjanje mladeza radi dr Arsic -rekonstruktivni, estetski i plasticni hirurg. Cena za uklanjanje mladeza u lokalnoj anesteziji i slanje na histopatolosku analizu (cena poslata na e-mail)
 

Srdacan pozdrav Vas Analife 

Ana (2016-02-10)

Postovani, Radila sam povecanje potkoljenica implantima i sada bih napravila malu korekciju. Da li radite sa aquafillerom i ako da, koliko bi kostala takva procedura uz 100ml aquafillera?

Ana Life (2016-02-10)

Poštovana, da bi ste dobili odgovor neophodno je da dođete na pregled ili da pošalete slike na direktan e-mail Dr Arsića bolnica@analife.rs
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Nena (2016-01-03)

Imam 42 god.kao mala sam izgubili desni kaziprst..tacnije pola prsta moze li se bilo sta uraditi da imam prst I koliko bi to kostalo

Ana Life (2016-01-03)

Poštovana Nena, mi ne radimo takvu vrstu operacija
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Ana (2015-08-18)

Dobar dan, Zanima me cena labioplastike, vreme oporavka i da li se dugo ceka na zakazivanje pregleda? Hvala

Ana Life (2015-08-18)

Poštovana, cena lbioplastike je od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacije koja se radi. Ulepšavanje vagine se može raditi kao redukcija usana, sužavanje vagine i kombinacija.

 

 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

sara (2015-03-26)

Postovani,zanima me koja je cena rekonstrukcije vagine posle dva porodjaja? Pozdrav

Ana Life (2015-03-26)

Poštovana, plastika, ulepšavanje ili rekonstrukcija vagine koju radi Drsić, veoma uspešno. Cena zavisi od toga šta se radi, samo sužavanje (cena poslata na e-mail) , ako se radi i samnjivanje usana i vagine,(cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marija (2015-02-26)

Jel mogu znati kolku je labioplastika i dermolipektomija

Ana Life (2015-02-26)

Poštovana Marija,
labioplastika malih usana (cena poslata na e-mail), ukoliko se pored labioplastike radi i sužavanje vagine onda je (cena poslata na e-mail). Dermolipektomija, gde se iseca višak kože na stomaku, sa plastikom trbušnih mišća, i rekonstrukcije pupka i liposukcije struka i leđa (cena poslata na e-mail), uključujući i preoperativnu prepiremu RTG pluća, Kardiološki pregled, EKG i ležanje u bolnici od jedne noći.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dijana (2015-01-27)

Zanima me da li radite smanjivanje stidnih usnica? Posto su moje malo izbacene i malo vise a ne znam zasto mi je to tako! Zanima me i cena! Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2015-01-27)

Poštovana, labioplastika ili smanjivanje usana vagine, Dr Arsić radi vrlo uspešno, rezultat je sjajan. Intervencija (cena poslata na e-mail).
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Jelena (2014-12-21)

Radila bi smanjenje i podizanje grudi. Zanima me orjentaciono cena. I da li radite zatezanje koze na stomaku? Hvala

Ana Life (2014-12-21)

Poštovana,
najbolje je da dođete na konsultaciju, ili da pošaljete slike na e.mail bolnica@analife.rs. Cena operacije povećanja grudi sa Mentor protezama je (cena poslata na e-mail), ukoliko se radi samo povećanje. Ako se radi podizanje , povećanje i korekcija bradavica, cena je od (cena poslata na e-mail).Proteze se plasiraju ispod mišića ili kombinacija, odnosno delimično ispod mišića i delimično ispod fascije/DUAL PLANE/.( Ispod žlezde je napušten metod. Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda( RTG mamografija i ultrazvuk)
  • U cenu je uračunato
  1. RTG pluća
  2. Kardiološki pregled
  3. EKG pregled
  4. Klinički pregled
  5. Specijalno prsluče
  6. Bolnički dan i noć,sutradan je otpust)
  7. Kontrole
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Adela (2014-10-16)

prije dva mjeseca sam rodila vaginalno i pucala sam s polja a doktori nisu zasili, sad to izgleda uzasno. Koliko kosta da se operira i da s polja izgleda normalno. Hvala

Ana Life (2014-10-16)

Poštovana Adela,

da bi ste znali precizno šta bi se kod Vas radilo: plastika ožiljka, korekcija malih usana, sužavanje vagine, neophodno je da dođete na pregled, koji je besplatan, zakazuje se na tel 011 319 68 08.Cene se kreću od (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vukasin (2014-09-23)

Imam nejednake strane lica, i to se dosta primecuje. Da li je moguca neka operacija da se ta nejednakost ispravi. Imam 16 i po godina. Hvala.

Ana Life (2014-09-23)

Poštovani,

morate doći na konsultacije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragica (2014-08-02)

Postovani, zanima me da li radite ukljanjane oziljaka od operacije po tipu kaleoida, kao i druge manje oziljke od operacija? Takođe me zanima da li radite uklanjanje mladeže i cena?

Ana Life (2014-08-02)

Poštovana,

keloidi se ne operišu, cena mladeža zavisi od broja, veličine. Neophodna je konsultacija sa našim doktorom Arsićem.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milica (2014-06-11)

Da li je moguce povecati prst na nozi?Prst do palca je manji u odnosu na prst sa desne strane...

Ana Life (2014-06-11)

Postovani,
Takve operacije se ne preporučuju, ne postoji medicinsko opravdanje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nikola (2014-06-02)

Imam 22 godine, zadovoljan sam svojim telom osim predelom stomaka i centralno-donji deo ledja, ( ne zadnjice ) posto mi je potrebno uklanjanje viska koze i zatezanje interesuje me procedura operaije i naravno cena. I da li je moguce da posaljem fotografije tela posto sam iz Kraljeva, pa da eventualno za prvu informaciju ne dolazim u Beograd. Hvala najlepse!

Ana Life (2014-06-02)

Postovani,

Naravno da je moguće poslati slike na email bolnica@analife.rs /spredai profil/ kako bi dobili preciznije cene.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2014-05-22)

Postovani, interesuje me da li radite odstranjivanje keratoze sa cela laserski ili nekim drugim putem i koja je cena ?

Ana Life (2014-05-22)

Postovana Jelena,

Morate doći na pregled, Pregled radi Dr Pošarac Vladan, hirurg onkolog.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-05-08)

Postovani, da li radite rekonstrukciju vagine, ili kako vec da se izrazim. Posle tri trudnoce znatno mi se prosirila, pa me zanima postoji li mogucnost za suzavanjem.

Ana Life (2014-05-08)

Poštovana,

Sužavanje vagine radi kod nas vrlo uspešno Dr Veliša Arsić. Cena je od (cena poslata na e-mail) u zavisnosti šta se sve radi.  Pegled je besplatan i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

srdjan (2014-01-19)

zanima me da li je moguca operacija pilecih grudi(na spolja su ispupcene),koja je cena,inace pilec grudi nisu previse izgrazene ali se vide,znam da postoje vezebe za to,ali bih hteo operaciju,inace imam 20 god

Ana Life (2014-01-19)

Poštovni,

Neophodno je da dođete na konsultacije ili da nam pošaljete slike na imail bolnica@analife.rs

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Pece (2014-01-16)

Imam cerku od sest meseca sa urodjenih anomalija na desnom saku sa dijagnozom HIPOPLAZIA LAT DEX popoznatom SYMBRACHYDACTYLY.Ona ima samo pupoljke prstiju.Jel moze neku operaciju kod vas.Unapred hvala.

Ana Life (2014-01-16)

Postovana,

Na zalost pregled i eventualne operacije ne mozete sprovesti kod nas posto se mi ne bavimo decijom plasticnom hirurgijom.Morate zakazti pregled u nekoj od decijih klinika. S obzirom da Vase dete ima samo 6 meseci, rano je da se radi bilo kakva operacija.

Look forward to your response

Kind regards,
Dr med Velisha Arsic
Plastic Surgeon

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Bane (2014-01-16)

Poštovani, da li radite rekonstruktivnu operaciju pilonidalnog sinusa i koliko bi okvirno koštala

Ana Life (2014-01-16)

Poštovani,

Radimo operaciju, košta (cena poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Ana (2014-01-02)

Moj sin koji ima 16 godina je pre 10 dana izgubio levi kaziprst. Zanima me da li radite neku nadogradnju? unapred hvala

Ana Life (2014-01-02)

Poštovana Ana,

Morate doći na konsultativni pregled, TEL 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ana (2014-01-01)

Moj sin je pre deset dana tragicno izgubio levi kaziprst, prilikom bacanja petardi. Zanima me da li radite neku vrstu nadogradnje? Unapred hvala

Ana Life (2014-01-01)

Poštovana Ana,

Morate doći na konsultativni pregled.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Viktor (2013-12-21)

Postovani, zanima me da li radite CIRKUMIZACIJU, koliko traje operacija i oporavak i koja je cena? Unapred hvala Viktor

Ana Life (2013-12-21)

Dragi Viktore,

Radimo cirkumciziju, radi je naš hirurg urolog i cena je (poslata na e-mail).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

dragana (2013-12-15)

Postovani, moja cerka je pre 3 dana rodila bebu. bebi je slabije razvijena desna saka palac je normalan a osla cetiri prsta ima samo do prvog clanka. Da li moze nesto da se uradi?

Ana Life (2013-12-15)

Poštovana Dragana,

Obratite se Dečijoj klinici u Tiršovoj, tamo imate dečije plastične hirurge.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sandra (2013-10-20)

Da li radite zatezanje koze stomaka,i koja je cena?

Ana Life (2013-10-20)

Postovana Sandra,

Operacija  zatezanja koze stomaka zove se dermolipektomija, zateze kozu stomaka, misiće i reoblikuje se pupak.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-10-16)

Postovani, porodila sam se vaginalno pre dva meseca. Porodjaj je bio izuzetno tezak a posledice cini mi se jos teze.Savovi su mi ispali i rana mi je sama zarasla. Sve mi izgleda nekako otvoreno i uzasno. Koliko vremena posle porodjaja bi trebalo da se sve vrati u normalu, u sta ja sumnjam, i da li radite operacije kako bi se sve vratilo u normalno stanje? Hvala..

Ana Life (2013-10-16)

Poštovana Jelena,

Radimo kompletnuplastiku vagine, velikih i malih usana. Zakažite beplatan pregled kod Dr Arsića na tel 011 319 68 08, kako bi posle pregledadobili odgovor na Vaša pitanja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Miroljub (2013-05-27)

Da li radite uklanjanje tetovaza?Ako radite,molim Vas,recite mi metod i cenu. Pozdrav!

Ana Life (2013-05-27)

Poštovani Miroljube, Ne radimo uklanjenje tetovaža. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Velibor (2013-05-05)

Postovani, pre oko godinu i po dana sam operisao meningeom koji se nalazio u orbiti desnog oka i delom sa strane na lobanji, pa su mi zbog operacije morali probijati lobanju, posle cega je radjena rekonstrukcija, ali dosta lose po mojoj proceni. Naime na mestu otvora je stavljena mrezica i bili su ugradjeni neki plasticni implanti koji su se razgradili u medjuvremenu i sada je na tom mestu ostalo vidno udubljenje pa me interesuje da li je moguce tu postaviti neki kostani implant i da li Vi to mozete uraditi. Srdacan pozdrav.

Ana Life (2013-05-05)

Postovani Velibore, Takvu vrstu rekonstruktivnih operacija ne radimo u nasoj bolnici! Veliki pozdrav! Dr med Velisha Arsic Plastic Surgeon Bolnica AnaLife

nesa (2013-03-06)

zanima me koliko kosta operacija dipitrena

Ana Life (2013-03-06)

Poštovani Nešo, Da bi ste znali uslove pod kojim bi Vam se uradila rekonstruktivna operacija ili dipitrenova kontraktura, koju vrlo uspešno radi naš Dr Arsić, potrebno je ili da dođete na besplatni konsultativni pregled koji se zakazuje na fiksni tel 011 319 68 08, ili da nam pošaljete slike na imail bolnice bolnica@analife.rs Tako Vam možemo dati detaljne informacije o svemu uključujući cenu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dragana (2013-02-11)

Pre 4 godine sam imala povredu sake i amputiran mi je mali prst na desnoj ruci-gornja polovina. Da li postoji mogucnost neke nadogradnje, proteze ili nesto slicno! Unapred hvala.

Ana Life (2013-02-11)

Poštovana Dragana, Da bi ste dobili precizan odgovor, da li i koja bi se intervencija radial kod Vas, kao i cena intervencije, neophodno je da dođete na konsultativni pregled kod Dr Veliše Arsića, našeg plastičnog i rekonstruktivnog hirurga. Pregled je besplatan, zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marko (2013-02-06)

Poštovani, Interesu je me da li je moguće kod vas uraditi operaciju uklanjanja masnog tkiva? Ukoliko jeste treba mi informacija koja je cena i koliko traje vremenski sam tok operacije, pitam zbog obaveza na poslu?

Ana Life (2013-02-06)

Poštovani Marko, Nisam siguran na koju operaciju ste mislili. Masno tkivo se može ukloniti liposukcijom koja se kod nas u Analife obavlja na najsavremeniji način, Laesrom. Posle ove operacije idete kući isti dan, a poslu se vraćate sutradan. Ukoliko imate višak masnog tkiva sa velikim viškom kože i ukoliko mislite na dermolipektomiju, ostajete kod nas jednu noć, postoperativni period je petnaest dana. Da bi ste saznali odgovore na sva pitanja uključujući i preciznu cenu, neophodno je zakazati konsultativni pregled na fiksni telefon 011 319 68 08. Pregled je besplatan. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mira (2012-12-06)

Zanima me da li radite operacije urodjenih anomalija sake?

Ana Life (2012-12-06)

Poštovana Miro, Sve rekonstruktivne operacije šake radimo. Å ta je kod Vas u pitanju i koliko bi koštalo, saznaćete na konsultativnom pregledu koji je besplatan, a zakazuje se na telefon 011 319 68 08. S poštovanjem Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje