Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Prevelike i pale grudi (hiruško smanjenje i podizanje grudi)



ZAKAZIVANJE PREGLEDA:


Zakažite pregled telefonom na + 381 69 319 68 08 ili


FORMULAR ZA ZAKAZIVANJE PREGLEDA - KLIKNI OVDE DA ZAKAŽEŠ PREGLED!

Postavite pitanje ili komentar Komentari (5)




Ana (2021-08-03)

Imam 55 godina i jedan porođaj. Nosim grudnjak 90 ili 95 E. Interesuje me smanjenje grudi na veličinu C i podizanje. Koliko je cijena tog zahvata, šta uključuje i koliko se čeka na operaciju? Hvala.

Ana Life (2021-08-03)

 Postovana Ana, 

Prvi korak je da nam posaljete fotografije Vasih grudi na email dr Arsica bolnica@analife.rs kako bi doktor video sta je potrebno sve da se odradi i koja bi bila tacna cena operacije.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jasmina (2019-06-23)

Imam 45 god., i tri porodjaja. Interesuje me cena hirurskog smanjena dojki. Nosm brus vel. 90,, E korpe Da li je moguce smanjenje do C korpi i cena intervencije.

Ana Life (2019-06-23)

Poštovana Jasmina,
Najbolje bi bilo ako ste u mogucnosti da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica ili da nam posaljete fotografije na nas e-mail bolnica@analife.rs.
Sto se tice smanjenja grudi, dr Arsic radi ovu vrstu operacije. Operacija se radi u opstoj anesteziji i traje oko 3 sata.  Najpre se radi laserska liposukcija, zatim se radi redukcija mlecne zlezde , korekcija viska koze sa podizanjem bradavica. To znaci da bi ste imali vertikalan oziljak i oziljak oko areole. Cena operacije (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema
  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni grudnjak bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 
Konsultaciju mozete zakazati na 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Ana (2019-06-17)

Postovani,zainteresovana sam za hirursko smanjenje grudi.Imam 43 godine,majka sam troje dece,i zbog velikih grudi a sada vec i opustenih sam u mnogocemu sputana,a pre svega imam i zdravstveni problem. Pocetak skolioze vrata,useke od brtela brushaltera,bol i trnjenje u predelu vrata i gornjeg dela ledja. Koja je cena konsultacije kod Vas,razgovor sa lekarom,kao i cena same intervencije. S postovanjem,Ana

Ana Life (2019-06-17)

Poštovana Ana,
Kod dr Arsica našeg plastičnog i estetskog hirurga konsultacije su besplatne. Potrebno je samo da zakažete konsultaciju pozivom na broj telefona 063322698
Što se tiče same operacije
operaciju smanjenja grudi radi dr Arsic. Operacija se sastoji iz redukcije žlezde  i redukcije viška kože i podizanja. Cena kada je reč o smanjenju i podizanju grudi (cena poslata na e-mail) u cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih nalaza koje bi ste Vi odradili.


Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Minja (2015-06-17)

Postovani Posle tri porodjaja i dugog dojenja dece grudi su mi se bas opustile ... Sada me interesije koja je cena sa i bez implatata. Takodje me interesuje cena uklanjanja viska koze sa stomaka? Hvala

Ana Life (2015-06-17)

 Poštovana Minja,  
kod Vas bi se radile dve operacije u jednom aktu: Augmentacija i Mastopeksija, odnosno povećanje i podizanje grudi. Kod povećanja grudi koriste se  Mentor proteze, koje su  najbolje proteze na svetskom tržištu, zbog specijalnog materijala i sa doživotnom garancijom. Operativna tehnika, Dual plane, koju radi Dr Veliša Arsić, inače je najnovija u svetu (nekih pet godina se radii) omogućava prirodan izgled, u isto vreme nesmetano snimanje  (ultrazvuk, mamografija, redgen, skener, magnet) kao i dojenje. Proteze su duboko, ispod mišića i ispod fascije. Cena operacije,povećanje i podizanje je (cena poslata na e-mail), sa kompletnom pripremom: RTG pluća, laboratorija, RKG srca, kardiološki pregled, specijalno Marenino prsluče i bolničko ležanje. 
Kada je rec o  visku  koze na stomakutzv "kecelja" onda se radi operacije koja se zove dermolipektomija. O okviru te operacije iseca se visak koze, topi se masno tkivo na bokovima i ledjima ako je potrebno. Cena te operacije ( dermolipektomija i laseska liposukcija) (cena poslata na e-mail). U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema: Rtg pluca, kardioloski pregled, ekg, konytolna laboratorija i lezanje u bolnici.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tanja (2014-02-20)

Postovani,zainteresovana sam za proceduru podizanja grudi,posto su mi se opustile posle porodjaja i dojenja,da li mi mozete reci kolika je cena podizanja grudi sa implatatima i bez implatata?Hvala Sa Postovanjem Tanja

Ana Life (2014-02-20)

Draga Tanja,

Što se tiče osnovnih informacija, dovoljno je da nam pošaljete dve slike  slikano spreda i sa strane (anfas i profil grudnog koša), Dr Arsić će u direktoj prepisci sve Vam objasniti šta i kako bi se kod Vas radilo. Ono što ja mogu da Vam kažem jeste
Koristimo Mentor proteze (najbolje, na izveštaju dobijate čipom i sa doživotnom garancijom)
Proteze se plasiraju ispod mišića ili ispod fascije (ispod žlezde je napušten metod), Ovakav pristup (fascija i mišić) obezbeđuje trajnost implanta, prirodan izgled, dugotrajnost intervencije, mogućnost dojenja, mogućnost pregleda (RTG mamografija i ultrazvuk)
U cenu je uračunato:
Laboratorija ( krvna slika, biohemija, faktori koagulacije, ukoliko se odlučite za operaciju, uradićete kontrolnu krvnu sliku.
RTG pluća
Kardiološki pregled
EKG pregled
Klinički pregled
Specijalno prsluče
Bolnički dan i noć 8sutradan je otpust)
Kontrole
 

Ukoliko se radi Povećanje grudi sve UKUPNO je (cena poslata na email)
Ukoliko se radi  Povećanje i Podizanje grudi  UKUPNO je (cena poslata na email)

Ukoliko se radi podizanje bez proteza, operacija košta (cena poslata na email).

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje