Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!

Masno tkivo na stomaku, struku i leđima (laserska liposukcija u lokalnoj anesteziji)

Postavite pitanje ili komentar Komentari (20)




SNEZANA (2023-12-11)

Postovani interesuje me da li radite skidanje masnog tkiva na glavi velicine klikera otprilike vec dugo godina postoji bilo je na par mesta ali se povuklo kako se radi i koliko bi kostala intervencija hvala na odgovoru

Ana Life (2023-12-11)

 

Postovana Snežana,

Više informacija o samom zahvatu i ceni intervencije možete dobiti putem telefona na 063 322 698 

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Goran (2023-03-18)

Imam vise masnih tkiva na rukama, uglavnom na podlaktici leve ruke. Kada kazem vise, to je vise od 20. Nisam brojao. Imam i na desnoj podlaktici dva, jedan do drugog. Nisu veliki, mozda 1-2 cm u precniku. Ne bole me ni na dodir ali mi smetaju vizuelno. Mozete li mi reci koja je cena laserskog uklanjanja i koja je cena uklanjanja hirurskim putem. Ako mozete posaljite mi odgovor na mejl. Unapred hvala

Ana Life (2023-03-18)

 

Poštovani Gorane,

Mi ne radimo uklanjanje promena laserski, već radimo hirurški .

Cena intervencije u lokalnoj anesteziji sa preoperativnom pripremom (cena poslata na e-mail) po promeni. 

Promena se obavezno šalje na histopatološku analizu. Intervenciju možete da zakažete telefonom na 011 319 6808

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Gordana (2023-01-03)

Koliko kosta i da lu se sme bez posledica uraditi otklanjanje lipima velicine oko 4cm oval o spljostenog oblika tik ispod koze? Primetila sam ga od prenekoliko meseci ali sam mislila da je od uboda nekog insekta so zirom da na sredni ima vidlhivu rupucu i sada?

Ana Life (2023-01-03)

 

Poštovana Gordana,

Prvi korak je pregled kod dermatologa da se vidi o čemu je reč.
Ako dermatolog kaže da je promena za uklanjanje intervenciju onda možete zakazati telefonom na 063 322 698 sestra Ljupka.

Srdačan pozdrav Vasa Analife

 

Dubravka (2022-10-29)

Imam veliko masno tkivo na ledjima, kao veliki grejpfrut, imam 68 godina, kako se može ukloniti, hvala

Ana Life (2022-10-29)

 

Poštovana Dubravka,

Tu vrstu intervencije najbolje je da uradite u državnoj ustanovi tercijarnog tipa.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Isljam (2022-02-23)

Imam masno tkivo na v vratu oko 7.cm kolko kosta da se operise

Ana Life (2022-02-23)

Postovani,

 

Nacelno cena uklanjanja promena u lokalnoj anesteziji je (cena poslata na e-mail)u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, Vi bi ste  trebali da odradite odredjeni spisak analiza krvi , urina i test na covid19.

Intervenciju i prvi besplatan pregled mozete zakazati na 063 322 698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Ivana (2022-02-01)

Poštovani, pre vise od deset godina sam hiruškim putem uklonila masno tkivo u gornjem delu butine (predeo između butine i zadnjice). Sada mi se pojavilo opet pored tog mesta masno tkivo. Da li postoji mogućnost da se ukloni laserkim putem, iako je prvi put bio hiruškim? Koja je cena pregleda i same intervencije? Hvala unapred Srdačan pozdrav

Ana Life (2022-02-01)

Postovana Ivana,

Politika nase kuce je da ne radimo korekcije tudjih operacija tj.operacija koje su primarno radjene u drugim zdravstveni ustanovama, zato sto ne mozemo da predvidimo zadovoljavajuci rezultat.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tamara (2021-06-20)

Postovani, koja je cena skidanja masnog tkiva sa ramena? Hvala

Ana Life (2021-06-20)

Postovana Tamara, 

Nacelno cena uklanjanja masnog tkiva u lokalnoj anesteziji je(cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, Vi bi ste  trebali da odradite odredjeni spisak analiza krvi , urina i test na covid19. Molimo Vas posaljite nam fotografije promene na email dr Arsica bolnica@analife.rs. 

Kada doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Maja (2021-06-20)

Postovanje, da li mi mozete reci koja je cena uklanjanje masnog tkiva sa ledja? Hvala veliko

Ana Life (2021-06-20)

Postovana Maja, 

Pre svega molimo Vas posaljite nam slike promene na e-mail da dr Arsic  vidi gde se promena nalazi i o kolikoj promeni je rec.

Nacelno cena uklanjanja masnog tkiva u lokalnoj anesteziji je (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata preoperativna priprema u smislu EKG srca, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, Vi bi ste  trebali da odradite odredjeni spisak analiza krvi , urina i test na covid19.

Kada doktor pogleda fotografije javili bi smo Vam se sa vise informacija.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dalibor (2021-05-01)

Kolko kosta da se ukloni masno tkivo iza uveta? hvala unapred.

Ana Life (2021-05-01)

Postovani Dalibore,

Uklanjanje promena bez rekonstrukcije reznja u  lokalnoj anesteziji (cena poslata na e-mail). Intervenciju izvodi dr Arsic i potrebno je da Vi odradite odredjeni spisak analiza krvi  i urina pred intervenciju. 

Najbolje je da prvo dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica da se vidi o kolikoj promeni je rec i sta sve treba odraditi i naravno da li trebate da uradite nesto od dijagnostike npr ultrazvuk promene, pre intervencije. Konsultaciju mozete zakazati na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Goran (2020-12-19)

Poštovani Kolika je cena uklanjanja masnog tkiva na ledjima

Ana Life (2020-12-19)

Postovani Gorane, 

Pre svega potrebno je da dodjete na pregled kod dr Arsica, da doktor pogleda gde se nalazi promena, kolika je kako bi se uklonila, da li ima potrebe za rekonstrukciju reznjevima i od toga zavisi i cena operacije.
Intervencija se obavezno radi uz prisustvo anesteziologa. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Kejt (2020-10-27)

Poštovani, imam dva veća lipoma na glavi (oko 1cm), i možda još dva ali, nekako pločasta. Možete li mi reći cenu, kao i da li je potrebno skidati kosu zbog toga?

Ana Life (2020-10-27)

Postovana Kejt,

Kosa se ne skida pri intervenciji. Potrebno je prvo da dodjete na besplatan  pregled kod dr Arsica, pa bi Vam doktor sve detaljno obajsnio.

Pregled mozete zakazati na 0693196808.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandar (2020-10-07)

Postovani, Da li radite uklanjanje masnog tkiva sa sake? Masno tkivo se nalazi na gornjem delu sake u korenu palca na tetivama. Precnika je trenutno oko 2 cm. Zanima me cena takve intervencije i duzina oporavka. Pozdrav, Aleksandar.

Ana Life (2020-10-07)

Postovani Aleksandre,

Morate pre svega da dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica. Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Sasa (2020-08-01)

Zanima me kolika je cena regije stomaka i masno tkivo imam oko struka ?

Ana Life (2020-08-01)

 Postovani Sasa, 
Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)
Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna i ide (cena poslata na e-mail)u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Zeljko (2020-07-31)

Postovani, koja je cena laserske liposukcije stomaka? Srdacan pozdrav.

Ana Life (2020-07-31)

 Postovani Zeljko, 

Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsic. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)
Nas laser prepoznaje masne celije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna i ide(cena poslata na e-mail)  u cene je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalni pojas, bolnicki dan i bolnicka noc kao i sve kontrole. 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2019-11-05)

Dobar dan, mozete li mi reci cenu laserske liposukcije stonaka? Hvala

Ana Life (2019-11-05)

Poštovana Aleksandra,
Lasersku liposukciju radimo najsavremenijim Deka laserom, operaciju radi dr Arsić. Operacija se radi u analgosedaciji (blaga vrsta anestezije)
Naš laser prepoznaje masne ćelije,topi ih ,a ujedno deluje i na kolagen iz koze,tako da koza ne ostaje da visi nakon laserske liposukcije, vec se u vecoj meri retrahuje. Kada je rec o laserskoj liposukciji pojasa cena je promotivna (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema u smislu  ( RTG pluća sa nalazom radiologa, EKG, pregled interniste kardiologa, pregled anesteziologa, kontrolna krvna slika)+ specijalne pojas,  bolnicki dan i bolnička noć kao i sve kontrole. 
Ako želite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica. 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Verka (2019-10-02)

Ja imam veoma malo masnog tkiva na ledjima i gornji deo stomaka, nisam debela, visoka sam 161cm, teska 58 kg. Radila sam liposukciju klasicnu koja mi je izoblicila stuk, imala sam veoma uzak struk. Interesuje me cena da to uradim i koliko je sigurno da ce biti vidan efekat?

Ana Life (2019-10-02)

Poštovana, 
    Iskustvo dugogodišnje nam je pokazalo da je mnogo teze rešiti tudje operacije. Ali da ne budete uskraceni, pošaljite slike stomaka i struka spreda i sa strane. Načelno cena operacije (cena poslata na e-mail)

S poštovanjem 
Analife

semi (2014-08-30)

Imam 135kg puno sam kila dobila u toku trudnoce zelim raditi operaciju celog tela INTERESUJE ME CENA....HVALA

Ana Life (2014-08-30)

Poštovana,

morate ili doči na pregled ili poslati fotografije na e-mail bolnica@analife.rd

Laserska liposukcija nije metod sa skidanje velike količine masnog tkiva. To je operacija kojom se postiže vrlo uspešno skidanje masnog tkiva sa određenih regija.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sami (2013-12-29)

Pozdrav...Htijela bi da radim lasersku liposukciju stomaka ,struka i ledja pa me intresuje cijena ...Unaprijed hvala....

Ana Life (2013-12-29)

Poštovana,

Laserska liposukcija stomaka, struka, leđa košta od (cena poslata na e-mail) , u zavisnosti od obima operacije. U cenu je uračunata kompletna preoperativna priprema RTG pluća, EKG, Kardiološki pregled,pojas i ležanje ako je potrebno.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

djurdjija (2013-10-25)

pre petnaestak dana poslala sam vam na adresu fotografiju mog stomaka sa pitanjem :da li ce posle las liposukcije koza biti zategnuta i cena,do danas nisam dobila odgovor na moj E mail,naadam se da cu odgovor dobiti sad.unapred zahvalna

Ana Life (2013-10-25)

Poštovana,

Neizmerno se izvinjavamo, imali smo problema u komunikacijama. Za razlikuod klasične liposukcije posle koje koža ostaje da visi, laserski zrak utiče na kolagena vlakna, koja se stvaraju i zatežu kožu. Cena laserske liposukcije stomaka, struka, bokova iznad gaćica i leđa je oko (cena poslata na e-mail), uključujući kompletnu preoperativnu pripremu, od laboratorije, RTG pluća, EKG i Kardiološkog pregleda. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

sena (2013-02-14)

Postovani, zelim radit laserska liposukciju gornji dio lede hocu reci plecke INTERESUJE ME CENA HVALA...

Ana Life (2013-02-14)

Poštovana Seno, Laserska liposukcija ledja je intervencija koja se radi u lokalnoj anesteziji uz analgosedaciju,cena ove intervencije je 1250 EUR. Ukoliko želite da je radite kod nas potrebno je da pozovete fiksni tel 011 319 68 08i da zakažete konsultativni pregled koji je besplatan. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje