Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Ginekologija doktor vojislav živanić3

Dr sci.med. dr Vojislav Živanić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: 4D trudnoća, dijagnostika anomalija, 3D ginekologija. Medicinski direktor bolnice Analife

Ginekologija doktorka tatjana tošić4

Mr sci.med. Tatjana Tošić - ginekolog akušerstva

Oblast: vantelesna oplodnja, ginekologija

Ginekologija doktor zoran vilendečić4

Dr sci.med. dr Zoran Vilendečić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: vantelesna oplodnja, ginekologija, histeroskopija

Uklanjanje kondiloma

 

Kondilomi se mogu ukloniti na više načina: radio-frekventnim (RF) nožem, laserom, krioterapijom (smrzavanje) i preparatma na bazi podofilina...

Šta su polne bradavice (kondilomi)?

- Kondilomi (genitalne bradavice, polne bradavice) su najčešća polno prenosiva infekcija. Izaziva je Humani papiloma virus (HPV). Dobra vest je da, za razliku od HPV virusa visokog rizika koji napada isključivo grlić materice i može da izazove rak grlića, tipovi HPV koji uzrokuju polne bradavice, nemaju maligni potencijal.

 

Nažalost, loša vest je da je infekcija bezopasnim HVP virusom (onim koji uzrokuje kondilome), često udružena sa infekcijom HPV virusom koji ima maligni potencijal. Pomenuta činjenica je razlog zbog kojeg, pored klasičnog ginekološkog pregleda, treba uraditi kolposkopiju i Papa bris, onda kada se pojave polne bradavice (ovakav pregled se inače radi jednom godišnje).  

Kako mogu da se zarazim?

- Kondilomi se uglavnom prenose seksualnim putem (bilo da je u pitanju klasični, oralni ili analni odnos), ali moguće je i prenošenje direktnim kontaktom (neseksulanim) sa zaraženom kožom i sluzokožom. Važno je napomenuti da je moguće da osoba bude zaražena HPV virusom, a da se kondilomi nikada ne pojave (to je daleko češći slučaj kod muškaraca). Obzirom na ovu činjenicu, treba znati da je moguć prenos infekcije i bez primetnih kondiloma kod partnera. Kondilomi mogu da se pojave najranije posle nekoliko nedelja, a najkasnije nekoliko godina posle kontakta za zaraženom osobom,  te najčešće nije moguće odrediti kada je došlo do infekcije.

Kako izgledaju kondilomi?

- Kondilomi su kožne promene ružičaste ili beličaste boje, glatki su ili neravni, pločasti ili šiljasti. Obično su lokalizovani na velikim i malim usnama ili ulazu u vaginu, ali mogu se nalaziti u vagini, na grliću, oko analnog otvora i drugim delovima genitalnog područja.

 

Od čega zavisi kada će kondilomi pojaviti od momenta zaraze i koliko će rasti?

- Pojava i rast polnih bradavica zavisi od nekoliko faktora, od kojih je najvažniji stanje imunog sistema organizma. Svaka situacija koja smanjuje odbrambene sposobnosti organizma, pogoduje nastanku i razvoju kondiloma (bolest, iznurenost, hroničan stres, trudnoća itd.)

 

Kako da prepoznam da imam kondilome?

- Razvoj kondiloma počinje pojavom gotovo neprimetnih neravnina i sitnozrnastih promena na koži i sluzokoži genitalnih organa. U ovoj fazi praktično ih je moguće videti samo na ginekološkom pregledu i to putem kolposkopa (mikroskopa), te je jasan značaj redovnih ginekoloških kontrola.   

Polne bradavice mogu dugo stagnirati u početnoj (mikroskopkoj) fazi. Dalji tok je nepredvidiv i teče u dva smera:

- Spontano nestajanje kondiloma.

- Porast i širenje kondiloma na celu spoljašnju ano-genitalnu regiju, u vagini i po grliću.

Kako se dijagnostikuju kondilomi?

- Ginekološkim pregledom, kolposkopijom (neposredno) i Papa brisom (posredno, preko ćelijskih promena koje izaziva HPV infekcija).

Kako se leče kondilomi?

- Kondilomi se mogu ukloniti na nekoliko načina:

 - Radio-frekventnim (RF) nožem

 - Laserom

 - Krioterapijom (smrzavanje) i preparatma na bazi podofilina

 - Klasičnim hirurški pristupom (isecanje kondiloma skalpelom )

 - Elektrokauterizacijom (spaljivanje elektrokauterom)

U savremenoj ginekologiji, najčešće se koriste RF nož i laser.

 

Da li treba uklanjati kondilome čim se uoče?

- Ne postoji precizan kriterijum kada kondilome treba uklanjati. Napomenuli smo da je moguće prisustvo vrlo sitnih kondiloma koji se ne menjaju u dugom vremenskom periodu. Ovakve kondilome ne treba dirati (isključivo na osnovu procene ginekologa). U svim drugim situacijama, intervencija je potrebna.

 

Da li uklanjanje kondiloma znači da sam izlečena?

- Važno je napomenuti da uklanjanje kondiloma ne isključuje njihovu ponovnu pojavu. Razlozi su sledeći:

 

1. Princip svake intervencije je maksimalna pošteda zdravog tkiva, te se tretiraju samo uočene promene i uža zona tkiva oko njih. Nema nikakvog medicinskog opravdanja šire delove zdrave kože i sluzokože, “za svaki slučaj”, podvrgnuti dejstvu RF noža ili lasera. Nažalost, virus se nalazi ne samo u promenama koje smo otklonili, već i u delovim kože i sluzokože gde se još nisu formirali kondilomi kao takvi. Ukoliko se u narednim nedeljama posle intervencije primete novi kondilomi, uradi se nov tretman, naravno opet sa maksimalnom poštedom zdravog tkiva.

 

2. Poznato je da ne postoji lek ni za jednu virusnu infekciju. Kada uklonimo kondilome, nismo eliminisali virus iz tela, već samo ono šta on izaziva na koži i sluzokoži. Svaka situacija koja provocira aktivaciju ovog virusa, može izazvati nov rast polnih bradavica.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (219)




Sladja (2023-07-02)

Postovanje, mozete li li poslati koliko vam se krecu cene uklanjanja kondiloma radiotalasima,period oporavka, i da li moze sa jednom intervencijom da se otklone sve promene odjednom?

Ana Life (2023-07-02)

 

Poštovana Sladjana,

Uklanjanje kondiloma kod zena radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. (cena poslata na e-mail)  i cena zavisi i od kolicine, uz to placa (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vi bi ste trebali da dodjete prvo na pregled kod dr Radakovic i nakon tog pregleda dobili bi  ste  spisak analiza koje je potrebno da uradite pred intervenciju. Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Takodje vazno je da znate da i nakon uklanjanja kondiloma radiotalasima oni mogu opet da se pojave, ukoliko je Vas imunitet los, znaci uz intervenciju morate da radite na Vasem imunitetu kako se oni ne bi stalno vracali.

 

 Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Aleksandra (2023-03-25)

Postovanje . imam veliki strah ...Nisam jis radjala..34 god .Nemam partnera..Uocena mi je ranica i kondilomi...Dr minlefi sekret reko mi ke da je situacija mnogo bilja od pre tri meseca,nema crvenila....Ali plasim se dali je to mnogo ozbiljno sto ugrozava zivot i dali cu moci da ostanem trudna zbog toga

Ana Life (2023-03-25)

 

Poštovana Aleksandra,

Kondilome svakako terbate da uklonite i da radite na jačanju imuniteta.

Sto se ranice tiče Vas ginekolog će Vas sigurno adekvatno posavetovati sta trebate da radite (da se prati ili da se uradi biopsija)

Kada rešite te probleme, možete ne smetano da ostanete u drugom stanju.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Dušan (2023-03-10)

Pozdrav, U toku jučerašnjeg dana, obavljena mi je intervencija uklanjanja manjeg broja kondiloma u predelu korena penisa. Procedura je obavljena radio-frekventnim (RF) nožem, i činilo se da je sve proteklo kako treba, no jutros sam se probudio sa umereno intenzivnim osećajem pečenja u predelu testisa. Koža regije u kojoj osećam bol je jedva primetno crvenkasta i dodatno smežurana. Regija nije direktno tretirana radiotalasnim nožem i na njoj nisam imao nikakvih promena. Zanima me da li je to možda reakcija na lokalnu anesteziju ili možda reakcija sam tretman, i da li je normalna i česta pojava, i još da li i čime mogu tretirati, jer je osećaj upaljenosti jak. Hvala

Ana Life (2023-03-10)

 

Poštovani Dušane,

Molimo Vas da se javite ustanovi gde ste radili intervenciju kako bi Vas spojili sa lekarom koji je izvrsio istu i kako bi ste dobili adekvatan savet.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Pera (2023-02-28)

Dobar dan, sumnjam da imam hpv na intimnim delovima pa me zanima nekoliko stavri. Da li isti dan kada i dođem na prekled mogu i da ih uklonim? U kojim smenama radi lekar i kojim danima koji uklanja, pritom zanima me radiotalasna metoda i da li uopste mora da se zakaže? Koja je priprema pred intervenciju, da li je potrebno da ja nesto uradim? Da li prilikom preduzete intervencije mora da se otvara karton i da se daju podaci? Od koliko do koliko se kreću cene i od čega to zavisi, da bih znao da procenim makar okvirno koliko bi koštalo? Pritom muško sam, što ne znam da li je važno.????

Ana Life (2023-02-28)

 

Poštovani Pero,

Kada je rec o uklanjanju kondiloma u regiji penisa, nterevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervenciji(cena poslata na e-mail)

Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji . I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima. U istom danu kada dodjete na pregled može da se odradi i intervencija.

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 011-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Milos (2022-08-31)

Pozdrav,skidao sam kondilome u anusu pre jedno DVa meseca Sam zavrsio,e sad imam problem Kako mi je receno imam nabore I koza sluznice je promenili boju,Dali postoji mogucnost neka mast Ili Dali vi radite skidanje toga da koza unutar anusa Bude jednaka,ovo je na samom pocetku rektuma

Ana Life (2022-08-31)

 

Poštovani Miloše,

Mi ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Marko (2022-07-01)

Dobar dan, zamolio bih samo za jednu informaciju koju nisam uspio procitati ispod, da li ostaje oziljak nakon uklanjanja kondiloma ? Hvala

Ana Life (2022-07-01)

 

Poštovani Marko,

Odmah nakon intervencije postoje vidljiva mesta,gde su kondilomi uklonjeni, nakon toga mogu na neki mestima da zaostanu oziljci, ali u vecini slucajeva oni se vremenom izgube. To zavisi od velicine kondiloma i dubine rada.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Sara (2022-03-03)

Postovani jos jedno pitanje ako ja imam hpv da li i muz onda ima msm dal sam ga prenjela tokom odnosa jer u njega je imunitet jak jel to znaci ako sad imamo odnos on isto dobija hpv i imace ga cjeli zivot , samo ako mu oslabi imunitet onda ce mu se pojaviti promene ili on ne mora da dobije taj hpv ako imamo odnos? Mozete li mi pojasniti. I recite mi da li mogu kod vas radtiti skidanje kondiloma sitna 2 imam komada na ulazu u vaginu.imal posledica sto se tice trudnoce

Ana Life (2022-03-03)

Postovana Sara,

Svakako promene trebate da ukolnite, da se ne bi prosirile. 

Mozete da uradite bris HPV tipizaciju da se vidi da li imate infekciju i koji tip.

I naravno savet je da radite na imunitetu, jer i ako se promene uklone, a Vama je imunitet los, one ce opet izaci.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

andjela (2021-12-01)

Pre otp. godinu dana ustanovljeno mi je prisustvo HPV infekcije, tip 31, 33, 35. Da li ti tipovi izazivaju kondilome?

Ana Life (2021-12-01)

 Postovana Andjela,

Molimo Vas za vise informacija javite se ginekologu.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Pero (2021-10-22)

Poštovani,prije nekolilko nedjelja su mi se pojavile dvije izrasline na kožici penisa i nakon pregleda liječnik je rekao da su kondilomi i spalio je iste.Partnerica mi je rekla da je "čista" i da se testirala prije dvije godine.Zadnji odnos prije pojave kondiloma je bio prije otprilike tri mjeseca i bez kondoma.Ima li opasnosti po zdravlje partnerice?Uskoro će se testirati i ako je "čista", je li moje stanje opasno po nju?Odnose smo imali u maju i bez zaštite i prije desetak dana sa zaštitom.Sa bivšom partnericom sam prekinuo u septembru prošle godine i nismo koristili zaštitu.Jesam li dobio virus od sadašnje partnerice,bivše ili bivših jer imam 50 godina...Srdačan pozdrav!

Ana Life (2021-10-22)

Postovani Pero,

Nikada ne mozemo da saznamo od koga ste dobili virus. Kondilome ste mogli da dobijete i davno, ali se nisu pojavili jer Vam je imunitet bio jak, sada je oslabio pa su se tek sada pojavili. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Anika (2021-09-18)

Postovani, Radila sam pre dva meseca lasersko uklanjanje kondiloma u malom broju sa spoljne regije u predelu anusa, sad su se opet pojavili, da li trebam da sacekam neko vreme za ponovnu intervenciju ili trebam odmah da ponovim? Hvala na odgovoru

Ana Life (2021-09-18)

Postovana Anika,

Mi radimo uklanjanje kondiloma jedino radio talasima, ne radimo laserski, te s toga ne mozemo da Vam damo ni adekvatan savet.
Molimo Vas da se konsultujete sa lekarom koji Vam je radimo intervenciju.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

marina (2021-05-28)

zanima me cena otklanjanja kondiloma sa anusu i nacin otklanjanja.suprug koristi melem brdjanski skoro 4meseca ali mu oni sve vise rastu.

Ana Life (2021-05-28)

Postovana Marina,

Ukoliko se kondilomi nalaze u anusu, ne radimo te vrste intervencija.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Djordje (2021-05-13)

Poštovani, interesuje me cena uklanjanja analnih kondiloma (preciznije dva tipa 6 i 11, i nekoliko drugih tipa 3 i 5)? Takođe bi me zanimalo, da li se poslije uklanjanja uključuje imikuimod ili neki od peroralnih antivirotika? Hvala unapred.

Ana Life (2021-05-13)

Postovani Djordje,

Ukoliko se kondilomi nalaze oko anusa njih uklanjamo radio talasima i intervenciju radi dr Aleksandar Sepetkovski, ali ukoliko se nalaze u analnom kanalu, te vrste intervencija ne radimo.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ana (2021-05-09)

Poštovani, Možete li da mi prosledite na mejl cenovnik ginekološkog pregleda, HPV tipizacije i uklanjanja kondiloma ?

Ana Life (2021-05-09)

Postovana Ana,

Uklanjanje kondiloma kod zena radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic.
Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji.
Cena je (cena poslata na e-mail) i cena zavisi i od kolicine, uz to placa se jos (cena poslata na e-mail)prisustvo anesteziologa i anestezija.
Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  
A Vi  bi ste trebali  prvo da dodjete na pregled kod dr Radakovic i nakon tog pregleda dobili bi ste spisak analiza koje je potrebno da uradi pred intervenciju.
Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Nenad (2021-05-04)

Postovani, interesuje me cena pregleda kod urologa i uklanjanja kondiloma kod muskarca kao i da li je moguce ustanoviti tipizaciju HPV virusa ukoliko su kondilomi otklonjeni. Hvala.

Ana Life (2021-05-04)

Postovani Nenade,

Kada je rec o uklanjanju kondiloma kod muskarca.
Interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije (cena poslata na e-mail) zavisno od kolicine.
Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji . I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic -urolog zakaze.
 HPV tipizaciju ne radimo, to ce Vam doktor preporuciti gde da uradite.

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Milos (2021-04-04)

Zdravo, zena mi je trudna sada 13 aprila ulazi u devetom mesecu, pojavili su joj se kondilomi pa me zanima da li se mogu sada ukloniti sa lokalnom anestezijom i ako mi mozete poslati na mail cenovnik, nema puno mozda ima jedan veci i par sitnih kao tackice, i recite mi gde se nalazi ordinacija, posaljite mi adresu i broj telefona na koji mogu da zakazem, hvala unapred

Ana Life (2021-04-04)

Postovani Milose,

S obzirom da je supruga trudnica, ta vrsta intervencije treba da se odradi na klinici tercijarnog tipa Visegradska ili Narodni Front.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Dragan (2021-03-03)

Postovani mozete li mi poslati cenu uklanjanja kondoloma na mail. Hvala

Ana Life (2021-03-03)

Postovani Dragane,

Kada je rec o uklanjanju kondiloma kod muskarca. Interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije (cena poslata na e-mail), zavisno od kolicine. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji .
I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic -urolog zakaze. 

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Marko (2020-12-30)

Postovani, imam 22 godine i vec duze vreme ogroman broj kondiloma, pa bi vas zamolio za cenu skidanja istih?

Ana Life (2020-12-30)

Postovani Marko 

Kada je rec o uklanjanju kondiloma u regiji prenisa kod muskarca,interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije je od(cena poslata na e-mail), zavisno od kolicine. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji .
dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic -urolog zakaze. 

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Ana (2020-12-16)

Postovani, pre mesec dana sam skidala par kondiloma kod mog doktora i rekao mi je da je sve reseno ali izgleda da su se manji opet pojavili. Da li na mejl mozete da mi posaljete cenovnik skidanja kondiloma, svi testovi su mi uradjeni pre mesec dana.

Ana Life (2020-12-16)

Postovana Ana, 

Uklanjanje kondiloma radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic.
Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji.
Cena je (cena poslata na e-mail) ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija.
Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.
 A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic i da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali nakon pregleda.
Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jana (2020-10-12)

Postovani,imala san pre 15 godina kondilime i vise mi se nisu pojavljivali. Da li znaci da vise nemam hpv virus? Od cega zavisi pojava kondiloma? Htela bi dete ali se plasim da ne zarazim partnera. Da li je moguce da mu prenesem hpv ako ja nisam imala nikakve simptome sem tih kondiloma. Hvala

Ana Life (2020-10-12)

Postovana Jano,
Condilome izaziva virusCondilomata acuminata.Jedno zarazen, uvek zarazen. Condilomi nemaju druge simptome osim sitnih dokrupnih karfiolastih izrastaja. Uvek ih treba skidati. Javljaju se ponovo kod oslabljenog imuniteta, Vazno je da odete na pregled i da uradite HPV tipizaciju. Virus uvek ostaje u organizmu, a od stanja imuniteta zavisi da li ce se i kada oni ponovo pojaviti.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Aleksandra (2020-09-30)

Postovani, Imala sam pre 5 godina intervenciju hiruskou, uklanjanje kondiloma. Posle intervencije gotovo 3-4 nedelje sam trpela uzasne bolove, pecenje i slicno. Bolovi su bili nepodnosljivi. Sada su mi se kondilomi vratili, i toliko su narasli da ponovo moram na intervenciju. Zanima me da li postoji mogucnost da se oni uklone pedantno da bi sto manje bolelo posle i da li postoji neki lek, anestetik koji zaista moze otkloniti bolove, bilo da je u tabletama , kremi ili spreju. Takodje me zanima i cena kod Vas, za do 10 kondiloma koje bi hiruski odstranili. Ujedno i da li i veci kondilomi mogu biti odstranjeni, nekom drugom metodom, manje invanzivnom. Hvala,unapred

Ana Life (2020-09-30)

Postovani,

Načelno,
Veci kondilomi zahtevaju vecu hirusku intervenciju.A mi radimo samo sitne kondilome u malom broju u lokalnoj anesteziji
   
S postovanjem 

Analife
 

Jelena (2020-08-10)

Poštovani, Možete li da mi prosledite na mejl cenovnik ginekološkog pregleda, HPV tipizacije i uklanjanja kondiloma ?

Ana Life (2020-08-10)

Postovana Jelena,


Uklanjanje kondiloma radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena je(cena poslata na e-mail) ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa se (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic cena pregleda je (cena poslata na e-mail)  i Vase bi bilo  da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali. Cena HPV tipizacije(cena poslata na e-mail) .  

 

Srdacan pozdrav
 

Slobodan (2020-07-27)

Dobro vece zanima me da li mogu da dobijem cenovnik uklanjanja kondiloma skidam ih kod urologa probao sam sve moguce nacine i oni se iznova vracaju vec cetvrtu godinu zaredom.

Ana Life (2020-07-27)

Postovani Slobodane


Kada je rec o uklanjanju kondiloma kod muskarca. Interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije je (cena poslata na e-mail) zavisno od kolicine. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji . I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic -urolog zakaze. 

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Igor (2020-06-11)

Postovani, Imam 3 kondiloma na polnom organu pa me interesuje cena uklanjanja istih. Hvala

Ana Life (2020-06-11)

Postovani Igore, 

Kada je rec o uklanjanju kondiloma kod muskarca. Interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije (cena poslata na e-mail), zavisno od kolicine. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji . I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic - urolog zakaze. 

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Zorica (2020-06-10)

Dobar dan,imam 21 godinu i dobila sam genitalne bradavice od svog decka,mazala sam kremu Aldara i nije mi nista pomogla,zanima me cena ukpanjanja genitalnih bradavica.Hvala.

Ana Life (2020-06-10)

Postovana Zorice,


Uklanjanje kondiloma radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena je (cena poslata na e-mail), ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa se (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic i da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali.

 Srdacan pozdrav Analife
 

Goran (2020-05-31)

Vec sam odradio pregled,utvrdjeno je o kom tipu HPV infekcije se radi. Imam ukupno 4 kondiloma oko korena penisa. Koja bi bila cena za njihovo uklanjanje radio talasima? Hvala!

Ana Life (2020-05-31)

Postovani Gorane,
Kada je rec o uklanjanju kondiloma kod muskarca. Interevnciju radi dr Milkovic urolog i cena intervencije (cena poslata na e-mail), zavisno od kolicine. Intervencija se radi u lokalnoj anesteziji . I dr Milkovic uklanja kondilome radiotalasima.

Kontrola je potrebna i na nju dolazite kada Vam dr Milkovic -urolog zakaze. 

Pregled i interevnciju mozete zakazati pozivm na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vasa Analife 
 

Tanja (2020-05-12)

Postovani, molim Vas za cenu pregleda i uklanjanja analnih kondiloma kod zena. Hvala!

Ana Life (2020-05-12)

Postovana Tanja,

Kada je rec o uklanjanju kondiloma u analnoj regiji intervenciju radi dr Aleksandar Šepetkovski. Prvo je potrebno da dodjete na pregled, cena pregleda (cena poslata na e-mail). O detaljima eventualne operacije , ceni   možete razgovarati tek nakon specijalističkog pregleda sa anoskopijom. Pregled se  zakazuje  pozivom na jedan od brojeva telefona: + 381 63 232 905, + 381 69 319 6808,  + 381 11 319 68 08, + 381 11 319 68 09.

Pozdrav,
Dr Aleksandar Šepetkovski
Specijalista opšte hirurgije – proktolog
 

Milica (2020-04-20)

Postovanje, zanima me da li postoji operacija uklanjanja kondiloma ispod jezika i na koji nacin ih se mogu resiti, pozdrav!

Ana Life (2020-04-20)

Postovana Milice,
Morate da se obratite Vasem lekaru, kako bi Vas dalje uputio specijalisti.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Mark (2020-01-15)

Postovani, Imao sam kondilome. Na vreme su mi odstranjeni. Proslo je vec 13,14 meseci od toga, nisu mi se vracali (da kucnem o drvo). Nisam imao nikakve tegobe niti simptome. Radio sam genotipizaciju na HPV i test mi je bio negativan. Interesuje me, da li sam ja sada prenosilac uopste, shodno tome da ih nemam? (Jer ako sam i sada prenosilac, onda je fakticki svaka devojka u opasnosti da spava sa mnom, to bi to znacilo bukvalno) Ili sam prenosilac samo ukoliko mi se ponovo pojave na povrsini penisa i u tom trenutku spavam sa nekom devojkom? Hvala unapred

Ana Life (2020-01-15)

Postovani,
Vi nosite taj virus u sebi i pitanje je imuniteta,kada ce on da izbije i da se pojavi. Isto vazi i za Vase partnerke.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Teodora (2019-12-27)

Postovani, molim Vas za cenu uklanjanja kondiloma. Hvala!

Ana Life (2019-12-27)

 Postovana Teodora,
Uklanjanje kondiloma kod zene radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. (cena poslata na e-mail) ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa se (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic i da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali. Pregled i intervenciju mozete za zakazete na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Slobodan (2019-12-24)

Poštovani, Da li radite uklanjanje kondiloma u predelu anusa? I ako može cenovnik da mi pošaljete na email?! Hvala

Ana Life (2019-12-24)

Poštovani Slobodane,

Radimo uklanjanje kondiloma. Tu intervenciju radi dr Aleksandar Sepetkovski hirurg prokotlog. Intervencija se radi u analgosedaciji i cena je od (cena poslata na e-mail). U cenu je utacunata kompletna preoperativna priprema osim odradjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. 
Pre svega morate da dodjete na pregled i cena pregleda (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav vaša Analife

Jovana (2019-12-22)

Molim Vas, pošaljite mi cenovnik uklanjanja kondilome kod muskaraca i zena.

Ana Life (2019-12-22)

Postovana Jovana,
Uklanjanje kondiloma kod zene radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena je (cena poslata na e-mail), ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa se (cena poslata na e-mail)
a prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic i da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali. Kada je reč o uklanjanju kondiloma kod muskarca intervenciju radi dr Milković urolog i (cena poslata na e-mail)


Srdacan pozdrav Analife

Slaven (2019-12-10)

Poštovanje!!! Molim vas ako mozete da mi posaljete cenovnik za uklanjanje kondomila,unapred hvala.

Ana Life (2019-12-10)

Postovani Slavene,
Uklanjanje kondiloma  ukoliko se nalaze u regiji penisa radi dr Milkovic urolog, intervencija se radi u lokalnoj anesteziji. Uklanjanje kondiloma radimo radio talasima. I cena intervencije (cena poslata na e-mail). Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Dejan (2019-11-29)

Poštovani molim vas da mi pošaljete cenu uklanjanja 4 kondiloma koji se nalaze na regiji korena penisa. Unapred hvala

Ana Life (2019-11-29)

Poštovani Dejane,

Uklanjanje kondiloma radi dr Milkovic urolog, intervencija se radi u lokalnoj anesteziji. Uklanjanje kondiloma radimo radio talasima. I cena intervencije je (cena poslata na e-mail).
 Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Marija (2019-11-04)

Zanima me cena uklanjanja kondiloma i da li radite i uklanjanje iz usne duplje? Ako cena zavisi od broja/ bilo čega, koja je varijacija u njoj? Koje analize i cena istih su mi potrebne?

Ana Life (2019-11-04)

Poštovana Marija,
Ne radimo te vrste intervencija.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Nevena (2019-10-31)

Da li preko Vas mogu da narucim Veregen kremu za kondilome?

Ana Life (2019-10-31)

Poštovana Nevena,
Mi ne radimo prodaju lekova.

Srdačan pozdrav  Analife 

Mario (2019-10-22)

Poštovani, interesuje me cena uklanjanja 3-4 manja kondiloma sa penisa pa vas molim da mi pošaljete cenu na email.

Ana Life (2019-10-22)

Poštovani Mario,

Uklanjanje kondiloma radi dr Milkovic urolog, intervencija se radi u lokalnoj anesteziji. Uklanjanje kondiloma radimo radio talasima. I cena intervencije je   (cena poslata na e-mail). Pregled i intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sonja (2019-08-14)

Postovani,da li mozete da mi posaljete cenovnik za uklanjanje kondiloma na email?

Ana Life (2019-08-14)

Poštovana Sonja,
 uklanjanje kondiloma radi nas ginekolog doktorka Nada Radakovic. Uklanjanje se radi u prisustvu anesteziologa i moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena je (cena poslata na e-mail) ali cena zavisi i od kolicine, uz to placa se (cena poslata na e-mail) prisustvo anesteziologa i anestezija. Mi uklanjanje kondilome  radiotalasima.  A Vase bi bilo da prvo dodjete na pregled kod dr Radakovic i da uradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza koji bi smo Vam mi dali. 

Srdačan pozdrav Analife

Mia (2019-07-23)

Postovani, zanima me koliko kosta ginekoloski pregled koji je potrebno obaviti da bi se ustanovilo da li je promena koja se manifestovala kondilom i koliko kosta uklanjanje istih? Hvala

Ana Life (2019-07-23)

Poštovana Mia,
Potrebno je da dodjete na ginekoloski pregled pod spekulumom i cena pregleda (cena poslata na e-mail). Pregled radi dr Radakovic i mozete ga zakazati pozivom na telefona na 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Nada (2019-03-29)

Molim vas posaljite mi cenu za uklanjanje kondiloma radio talasima, to jest koliko moze najvise da kosta. Hvala

Ana Life (2019-03-29)

Poštovana Nado,

Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Uklanjanje kondiloma je bolje raditi rafio talasima nego laserom, jer se manje ostecuje okolno tkivo . Doktorka Radakovic ili dr Tosic ili doktor Vilendecic i doktor Zivanic kod nas uklanjanje kondilom rade radio talasima. Intevrnecija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije je (cena poslata na e-mail)+ prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail), Vase bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internisticki pregled.

Pregled i intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Lena (2019-03-26)

Postovani da li mi mozete reci koliko unapred je porebno zakazati uklanjanje kondiloma? Da li mi mozete poslati cenovnik za uklanjanje kondiloma? Hvala unapred!

Ana Life (2019-03-26)

Poštovana Lena,

 

Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Uklanjanje kondiloma je bolje raditi rafio talasima nego laserom, jer se manje oštecuje okolno tkivo . Doktorka Radakovic ili dr Tosic ili doktor Vilendecic i doktor Zivanic kod nas uklanjanje kondilom rade radio talasima. Intevrnecija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije (cena poslata na e-mail)+ prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail).Vase bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internistički pregled. Ono sto Vi sada možete uraditi a to je da radite na povećanju imuniteta .

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Marijana (2019-03-11)

Postovani u 4 sam mesecu i dr mi je ustanovila kondilome i papilome,njeno misljenje je da bi trebalo da se sklone laserom,pa me zanima koliko je bezbedno sklanjanje u trudnoci laserom za bebu,koliko je bolna procedura i koliko kod Vas kosta uklanjanje? Pozdrav

Ana Life (2019-03-11)

Poštovana Marijana,
Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Uklanjanje kondiloma je bolje raditi rafio talasima nego laserom, jer se manje ostecuje okolno tkivo . Doktorka Radakovic ili dr Tosic ili doktor Vilendecic i doktor Živanic kod nas uklanjanje kondilom rade radio talasima. Intevrnecija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije (cena poslata na e-mail) + prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail), Vaše bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internistički pregled. 
Pregled i intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08
Srdačan pozdrav Vaša Analife

Sonja (2019-03-04)

Poštovani, već sam jednom otklanjala kondilome pre godinu dana ali su se opet pojavili. Nema ih mnogo, 5,6 koliko ih ja vidim. Potreban mi je pregled, kao i stručni savet premda je moj imunitet jako ugrožen. Tačnije imam imunološku bolest koju lečim imunosupresivima. Pod tom terapijom sam vec dve godine i biću do daljnjeg. Pošto se kondilomi pojavljuju kad god je slab imunitet, da li ima smisla da ih uklanjam, s druge strane ne smem ni da ih zanemarim. Ako možete da mi pošaljete cenovnik pregleda i uklanjanja. Hvala.

Ana Life (2019-03-04)

 Poštovana Sonja,

Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Uklanjanje kondiloma je bolje raditi rafio talasima nego laserom, jer se manje oštećuje okolno tkivo . Doktorka Radakovic ili dr Tosic ili doktor Vilendecic i doktor Zivanic kod nas uklanjanje kondilom rade radio talasima. Intevrnecija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije (cena poslata na e-mail)+ prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail)

Vaše bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internistički pregled. Ono sto Vi sada možete uraditi a to je da radite na povećanju imuniteta .

S obzirimo da imate jos neko propratno oboljenje moarte da se posavetujete sa Vašim lekarom oko adekvatne terapije i plana o intervenciji tog tipa.

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Ana (2019-03-01)

Postovani,koju tehniku koristite za uklanjanje kondiloma(imam nekoliko spoljasnjih,na ulazu u vaginu),ko obavlja intervenciju,koja je cena i sta spada u cenu?Hvala!

Ana Life (2019-03-01)

Poštovana Ana,

Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Uklanjanje kondiloma je bolje raditi rafio talasima nego laserom, jer se manje oštecuje okolno tkivo . Doktorka Radakovic ili dr Tosic ili doktor Vilendecic i doktor Zivanic kod nas uklanjanje kondilom rade radio talasima. Intevrnecija moze da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije (cena poslata na e-mail)+ prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail). Vase bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internisticki pregled. Ono sto Vi sada mozete uraditi a to je da radite na povecanju imuniteta .

Pregled i intervenciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

S poštovanjem

Analife

Marina (2019-02-25)

Postovani, mozete li i meni da posaljete cenovnik za uklanjanje kondiloma radiotalasno u lokalnoj anesteziji (u pitanju su kondilomi u perianalnoj regiji i na velikim usnama)?

Ana Life (2019-02-25)

Poštovana Marina,

Kod nas kada je reč o uklanjanju kondimola u regiji velikih i malih usana vagine ,tu intervenciju radi dr Radakovic ginekolog. Što se tice kondiloma u perianalnoj regiji, zavisi koliko ih imate i gde su tačno rasporedjeni,jer je to posao za hirurga proktologa. Što se tiče uklanjanja kondiloma kod ginekologa ,

intervencija se radi u lokalnoj anesteziji uz prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail) prisustvo anestezioliga i lokalna anesetzija. Ali pre svega ,važno je prvo da dodjete na pregled kod dr Radakovic.

 

Pregled možete zakazati na 069-319-68-08.

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milja (2019-02-03)

Postovani zanima me cena pregleda i intervencije uklanjanja kondiloma i postupak oporavka od same intervencije? Da li je ista bezbolna? Hvala

Ana Life (2019-02-03)

Poštovana Milja,

Nijedna intervencija tog tipa nije bezbolna. 

 Kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Prilikom uklanjanja bilo radio talasima, što je mnogo bolje nego laserom, jer se manje ostećuje okolno tkivo . dr Radakovic kod nas uklanja kondilome radio talasima. Intevrnecija može da se radi u lokalnoj anesteziji ili analgosedaciji. Cena intevrnecije je (cena poslata na e-mail)+ prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail), Vaše bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih analiza ,kao i internistički pregled. Ono sto Vi sada možete uraditi, a to je da radite na povećanju imuniteta .

Pregled i intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Milica (2018-12-13)

Postovani Zanima me koliko bi okvirno kostalo uklanjanje kondiloma radiotalasima, doktorica mi je konstatovala da imam i spoljasnje i unutrasnje kondilome i da ih ima puno da bi moralo da se radi iz 2 puta. Srdacan pozdrav

Ana Life (2018-12-13)

Poštovana Milice,

Kod nas uklanjanje kondiloma radi dr Radaković ginekolog. Intervencija se radi u prisustvu  anesteziologa i može da se radi u lokalnoj anesteziji i u analgosedacije (blaga vrsta anestezije gde spavate) . Cena intervencije kada je veliki broj kondiloma  u pitanju cena je (cena poslatana e-mail)+ (cena poslatana e-mail).Vaše bi bilo da odradite odredjeni spisak laboratorijskih nalaza kao i internisticki pregled sa EKG -om. Ali pre zakazivanja intervencije morate da dodjete na pregled da Vas doktorka pogleda.

Pregled i intervenciju možete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Vesna (2018-08-31)

Poštovani, moja ćerka je pre dva meseca uklanjala kondilone laserom u totalnoj anesteziji na klinici u Narodnog fronta. Obzitom da je i papa test bio IIIa oni su joj odradili i biopsiju. Kondilomi su se vrlo brzo vratili, zbog čega je ona očajna. Pri kontroli i pregledu rezultata nisu se uopšte obazirali na to da su se vratili mrsec dana od uklanjanja, već su napidali da dođemo na kontrolu za dva meseca. Novi papa i koploskopija. Devojka je mlada , studentkinja 24 godine i više im ne veruje. Molila bih vas da mi kazete koliko bi koštala intervencija uklanjanja kondiloma. Srdačan pozdrav, i unapref hvala.

Ana Life (2018-08-31)

Poštovana Vesna

 

kondilomi su infekcija Condilomata acuminata virusom. Jednom inficirani uvek ostaju u organizmu. Prilikom uklanjanja bilo radio talasima, što je mnogo bolje nego laserom, jer se manje oštećuje okolno tkivo, često ne mogu da se uklone kondilomi koji su tek počeli da rastu. Zbog toga je potrebno da prodje izvesno vreme da oni dostignu veličinu koja je za uklanjanje. Ono sto vi može uraditi a to je da se radi na povećanju imuniteta organizma, kako bi se infekcija kondilomima smirila. Svako glasovaje, napor fizički ili intelektualni,trudnoća, i sl može dovesti do ponovne pojave kondiloma.

Najbolje je da nastavite na klinici, ne plaćate a nisu napravili nikakvu stručnu grešku.

 

S poštovanjem

Analife

Danka (2018-08-23)

Dobro vece. Interesuje me koliko kosta uklanjanje kondiloma. U pitanju je vaginalni deo kao i deo oko anusa. Hvala unapred

Ana Life (2018-08-23)

Poštovana,
kondilome oko i u vagini uklanja ginekolog, oko analnog kanala hirurg.Cena zavisi od broja i kreće se (cena poslata na e-mail) i (kod ginekologa)  i od (cena poslata na e-mail) i (oko i u analnom kanalu, to je operacija u anesteziji)

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jovana (2018-08-23)

Zanima me koja je cena uklanjanja i da li je najbolja metoda radiotalasima? Kao i da li se radi u lokalnoj ili kratkotrajnoj opstoj anesteziji?

Ana Life (2018-08-23)

Poštovana,
uklanjanje kondiloma je najbolje radiotalasima, laser više oštećuje zdravo tkivo. Cena je (cena poslata na e-mail)u lokalnoj anesteziji.

 

S poštovanjem
Analife 

Srdjan (2018-05-03)

Interesuje me cena uklanjanja kondiloma,imam ih 4 koji se ne nalaze na regiji penisa

Ana Life (2018-05-03)

Postovani Srdjane, kazite nam gde se tacno nalaze kondilomi, jer ako su u regiji penisa onda tu intervenciju radu urolog dr Milkovic i (cena poslata na e-mail)

 (zavisno od kolicine). A ako se nalaze u analnoj regiji onda je to stvar za proktologa,pa je potrebno prvo da dodjete na specijalisticki pregled kod dr Sepetkovskog i cena pregleda (cena poslata na e-mail)

 

Srdacan pozdrav Vas Analife

Pera (2018-03-28)

Cena uklanjanja kondiloma kod muskaraca i koliko tretmana treba otprilike ?

Ana Life (2018-03-28)

Postovani,
Ukoliko se kondilomi nalaze u regiji penisa,  tu intervenciju radi dr Milkovic urolog. Intervencija se radi sa radiotalasima. I cena je
(cena poslata na e-mail), u zavisnosti od kolicine koliko ih ima.
Pregeld i intervecniju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Andrijana (2018-03-23)

Poštovani, Imam mladež na licu oko 5mm prečnika. Interesuje me uklanjanje ali da ne ostane ožiljak. Å ta preporučujete i koja je cena intervencije. Hvala unapred na odgovoru i srdačan pozdrav iz ÄŒačka

Ana Life (2018-03-23)

Postovana,
mi mladeze uklanjamo jedino hiruski, to radi nas estetski,rekonstruktivni i plasticni hirurg dr Arsic . Rana nakon skidanja mladeza se sije sa jako tankim i finim koncima ,tako da je oziljak slabo primetljiv. Cena uklanjanja mladez u lokalno anesteziji i u prisustvu anesetziologa (cena poslata na e-mail),takodje maldez se salje i na histopatolosku analizu.
Intervenciju i konsultaciju mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08.
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Ivana (2018-02-07)

Postovani, interesuje me koliko kosta uklanjanje kondiloma sa laserom? Unapred zahvalna

Ana Life (2018-02-07)

Postovana,
Uklanjanje kondiloma radimo radiotalasima, intervenciju radi dr Radakovic, obicno se intervencija radi u lokalnoj anesteziji. I cena intervencije je (cena poslata na e-mail)
u zavisnosti od kolicine. 

Srdacan pozdrav Vas Analife

 

jasmina (2018-01-11)

postovani intervencija uklanjanja granuloma vagine nastale nakon poradjaja koja je cena i da li radite tu intrevenciju

Ana Life (2018-01-11)

Postovana,
Ne radimo tu vrstu intervencije.
 
Srdacan pozdrav Analife

 

Igor (2018-01-10)

Pozdrav! Pojavili su mi se kondilomi na analnom otvoru, u pocetku su bili manli, ali sada su porasli i bas sam zabrinut, hteo bi da ih uklonim kod vas na sto bezbolniji nacin, i da zakazem termin kod vas, hvala unapred!

Ana Life (2018-01-10)

Postovani ,
Ne radimo uklanjanje kondiloma u predelu analne regije. 

Srdacan pozdrav

 

Sanja (2018-01-01)

Postovani, da li radite medikamentni prekid trudnoce i ako radite koja je cena? Ako ne radite koja je cena hiruskog zahvata? Hvala unapred

Ana Life (2018-01-01)

Postovana,
Ne radimo prekide trudnoce.
 
Srdacan pozdrav Analife

 

Goran (2018-01-01)

Potovanje! Interesuje me cena uklanjanja kondiloma kod Vas?

Ana Life (2018-01-01)

Postovani,
Kada je uklanjanje kondiloma kod muskarca u pitanju ,intervenciju radi dr Milkovic - specijalista urologije. Cena intervencije je (cena poslata na e-mail) u zavisnosti od kolicine. Doktor intervencije radi subotom.
I termin za intervenciju mozete zakazati na 069-319-68-08
 
Srdacan pozdrav Vas Analife

 

Vesna (2017-12-13)

Interesuje me cena uklanjanja kondiloma radio talasima. Da li je za svaku intrvenciju potrebna da se odradi odredjeni spisak laboratorijskih nalaza za intervenciju i internicsticki pregeld sa EKG-om srca.I da li se intervencija radi u lokalnoj anestezoji? Hvala.

Ana Life (2017-12-13)

Postovana,
cena uklanjanja kondiloma kod dr Radakovic
(cena poslata na e-mail)
u zavisnosti od klinicke slike, odnosno od broja kondiloma.
Potrebno je da odradite odredjeni spisak laboratorijskih nalaza za intervenciju i potrebno je da odradite internicsticki pregeld sa EKG-om srca. Ukoliko niste u mogucnosti da odradite internisticki pregeld, mozemo ga odraditi i kod nas ali je to dodatnih (cena poslata na e-mail) + pregled i prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail)
 
Intervecije se rade subotom pre podne , oko nedelju dana mozete ranije da se javite kako bi smo zakazali intervenciju.
Intervencija moze da se radi u lokalnoj anesteziji a moze I u blagoj analgosedaciji, ali I jedna I druga zahtevaju prisustvo anesteziologa.S
 
Srdacan pozdrav Analife i dr Radakovic

 

Dijana (2017-11-05)

Poštovani, koja je cena uklanjanja kondiloma kod Vas i koliko dana pre treba da se zakaže? Hvala

Ana Life (2017-11-05)

Postovana,
cena uklanjanja kondiloma kod dr Radakovic je
(cena poslata na e-mail)u zavisnosti od kolicine.  
Potrebno je da odradite odredjeni spisak laboratorijskih nalaza za intervenciju i potrebno je da odradite internicsticki pregeld sa EKG-om srca. Ukoliko niste u mogucnosti da odradite internisticki pregeld, mozemo ga odraditi i kod nas ali je to dodatnih (cena poslata na e-mail)+  pregled i prisustvo anesteziologa (cena poslata na e-mail)Intervecije se rade subotom pre podne , oko nedelju dana mozete ranije da se javite kako bi smo zakazali intervenciju.
 
Srdacan pozdrav Analife i dr Radakovic

 

Gordana (2017-09-26)

Postovani, zanima me cena skidanja kondiloma /manja regija/?

Ana Life (2017-09-26)

Poštovana
Uklanjanje kondiloma (cena poslata na e-mail)
 
S poštovanjem
Analife

 

Milica (2017-09-20)

Poštovani, Molim Vas da mi pošaljete cenu uklanjanja kondiloma kod muškaraca i koju anesteziju koristite (sprej, mast ili nešto drugo). Hvala unapred.

Ana Life (2017-09-20)

Poštovani,
Ako su u pitanju kondilomi na polnom organu, (cena poslata na e-mail), radi dr Milković, urolog. Kondilomi oko anusa i u anusu ne radimo.
 
S poštovanjem
Analife

 

Bojana (2017-09-14)

Postovani, utvredjeno mi je u predelu velikih labija sa spoljne i unutrasnje strane nekoliko kodilomatozobnih izrastaja. U predelu perineuma par kondiloma. Zanima me koja je cena uklnanjanja i da li je najbolja metoda radiotalasima? Kao i da li se radi u lokalnoj ili kratkotrajnoj opstoj anesteziji?

Ana Life (2017-09-14)

Poštovana, uklanjanje kondiloma je najbolje radiotalasima, laser više oštećuje zdravo tkivo. Cena je (cena poslata na e-mail)u lokalnoj anesteziji.

S poštovanjem
Analifre
 

Sanja (2017-08-22)

Zanima me da li kondilomi mogu nastati od Candide? Jer pri nezasticenom odnosu sa partnerom pri pojacanoj Candidi, partner je osjecao jak bol i peckanje, nakon a svega toga su se pojavili kondilomi pa me zanima da li od toga mogu nastati? Hvala unaprijed.

Ana Life (2017-08-22)

Poštovana,
condilomi su seksualno prenosiva bolest koju izaziva condilomata acuminata, prenosi se seksualnim putem. Pacijent može biti zaražen bilo kada, a kada mu padne imunitet oni se ispolje. Potrebno je da se javite ginekologu a partner urologu.
 
S poštovanjem
Analife

 

Afrodita (2017-07-16)

Vec godinu dana muku mucim sa kondilomima.Uklanjala tj.spaljivala 7 puta ali se ponovo pojavljuju.Ne znam sta da radim.Doktor koji je radio intervenciju posle trece kontrole i spaljivanja poceo je da naplacuje.Ne znam da li ih namerno ostavlja ili sta se desava ali kondilomi su jos uvek prisutni.Ne znam sa li smem da uradim depilaciju jer vise ne mogu ni da ih konrolisem da bih namazala podofilin.Jako sam razocarana.Interesuje me sta dalje i kako resiti problem.

Ana Life (2017-07-16)

Poštovana, kondilomi su virusna infekcija koji se nikada ne može potpuno izlečiti. Samo možete poradii na svom imunitetu i zaštiti kod seksualnih odnosa.
 
S poštovanjem
Vaša Analife

 

Marina (2017-02-06)

Interesuje me koja je metoda uklanjanja kondiloma najefikasnija i koja je cena uklanjanja (barem okvirno)? Hvala!

Ana Life (2017-02-06)

Poštovana
u Analife, kondilomi se uklanjaju radio_talasima. (cena poslata na e-mail)
 

S poštovanjem 

nikola (2017-01-05)

Pošovani,interesuje me koja je cena skidanja kondiloma imam na sredini penisa dva kondiloma pre par godina sam imao isti problem,koji sam rešio sad se ponovo pojavio.Ako možete na mail da mi pošaljete cenu.Unapred hvala.

Ana Life (2017-01-05)

Poštovani,
Cena uklanjanja kondiloma radio talasa je (cena poslata na e-mail)
 
 
S postovanjem

Analife 

Марко (2016-08-24)

Da li je uklanjanje bolno i koliko bi kostala jedna terapije?Da li radite i uklanjanje kod muskaraca?

Ana Life (2016-08-24)

Poštovani, morate doći na opregled kod našeg urologa
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Marijana (2016-05-13)

Dobro vece. Interesuje me koliko kosta uklanjanje kondiloma. U pitanju je vaginalni deo kao i deo oko anusa. Hvala unapred

Ana Life (2016-05-13)

Poštovana, kondilome oko i u vagini uklanja ginekolog, oko analnog kanala hirurg.Cena zavisi od broja i kreće se (cena poslata na e-mail)i (kod ginekologa)  i od (cena poslata na e-mail) i (oko i u analnom kanalu, to je operacija u anesteziji)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

BANE (2016-05-07)

Kako ukoniti i koliko kostaju kondilomi sa analnog otvora? Da li se vracaju posle uklanjanja?

Ana Life (2016-05-07)

Poštovani, mi ne radimo te intervencije.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Miloš (2016-05-06)

Koja je cena uklanjanja kondiloma unutar analnog otvora?

Ana Life (2016-05-06)

Poštovani,  mi ne radimo kondilome unutar analnog otvora
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Bojana (2016-03-30)

Postovanje,interesuje me koja je cena pregleda i uklanjanja kondiloma laserom?

Ana Life (2016-03-30)

Poštovana, morate doći prvo da Vas ginekolog pogleda. Načelno (cena poslata na e-mail)
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

ivana (2016-03-25)

Postovani, mozete li mi reci koja je cena uklanjanja kondiloma? Hvala. Pozdrav

Ana Life (2016-03-25)

 Poštovana, niste napisali da li se radi o kondilomima u vagini, oko penisa ili oko anusa.
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Marko (2016-02-10)

Koja je cena uklanjanja kondiloma radiotalasima?

Ana Life (2016-02-10)

Poštovana, ukoliko mislite na uklanjanje kondiloma u i oko vagine, cena je (cena poslata na e-mail)
 
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Andjela (2015-12-16)

Da li se kondilomi mogu preneti poljupcem ili indirektnim putem?

Ana Life (2015-12-16)

Poštovana, kondilomi su seksualno prenosiva bolest, koju izaziva virus condilomata acuminata.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Milica (2015-07-16)

Postovani, Molim Vas da mi kazete koji je najbolji nacin za uklanjanje kondiloma? U mom slucaju nisu krupni, ali su dosta rasprostranjeni , i oko genitalija i oko anusa. Unpred hvala.

Ana Life (2015-07-16)

Poštovana, tek na pregledu ginekolog može da Vam kaže koji je za Vas način najbolji.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sosa (2015-04-12)

Postovani, zanima me koliko je za mene, devojku koja nije radjala, opasno da laserom uklanjam kondilome? Zanima me njihova a i cena radiotalasima. Naime, preporucili su mi kremu za suzbijanje spoljasnjih kondiloma, uz komentar da se mozda povuku i sami, kao intervencija samo kao krajnje resenje bas zato sto nemam decu. Imam ih na vulvi i u vagini, ali mi je nejasno kako uopste da znam jesam li lepo nanela kremu, dovoljno, kad ih jedva i vidim. Usput su mi rekli da imam i ranicu na grlicu, koju uz uredan papa test mogu da tretiram nekakvim vaginaletama, ali kao kranje resenje, opet preporucili laser. Sta mislite da je napametnije resenje?

Ana Life (2015-04-12)

Poštovana,
Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.
 
Dr Ana Miholjčić
Direktor Opšte bolnice Analife

Stankovic (2015-04-10)

Imam 7 kondiloma koje ja vidim i mislim da imam jedan na glavi penisa ni jedan nema vise od tri mm o u precniku pa me zanima cena i koliko se ceka na zakazivanje odstranjivanja

Ana Life (2015-04-10)

Poštovani,
pozovite jedan od naših fiksnih telefona, cena intervencije  skidanja kondiloma kod urolga je najčešće (cena poslata na e-mail)
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dusan (2015-04-07)

Zdravo, interesuje me cena uklanjanja kondiloma ,kako kod muskarca tako i kod devojke (i koji tip uklanjanja vrsite) pozdrav

Ana Life (2015-04-07)

Poštovani, cena zavisi od obima planirane intervencije, neophodni su pregledi kod ginekologa i urologa. Najčešće je (cena poslata na e-mail), ako nisu u velikom broju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jovana (2015-03-27)

koja je cena laserskog skidanja kondiloma oko anusa?

Ana Life (2015-03-27)

Poštovana Jovana, ne radimo te vrste operacija.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Helena (2015-02-26)

Pre 3 mesec sam primetila izrasline. Nakon mesec dana, otisla sam na pregled... kondilomi su ustanovljeni. Bris je bio III, koristila sam Polyginax vaginalete i Papa je bio uredan, II grupa. Mazala sam Veregen mast. Smanjio se broj... Ali sa usmina. Onda sam se obrijala da odem uredna na pregled, i kao smanjen je broj, da nastavim sa Veregen mascu. Medjutim, vecsutradan, broj se povecao nego prvi put kad su se pojavili. Onda sam odlucila da radim na imunutetu. 2 dana sam mazala sircetom, obe pobele, i onda sam 2 do 3x dnevno mazala sa Veregen mascu. I pobekad kantarionovo ulje. Vitamin C pijem. Puno voca. Povrca... Sa usmina su se povukle... oko otvora vagine mislim da nisu, ali k Oko anusa imam sitne opekotine. Ne znam da li su spaljeni pa je to to...boli me... imam osecaj da mi je malo taj deo oko anusa i prema vagini i natekao... Koliko kosta pregled? Koliko kosta uklanjanje ako bude bilo potrebe? Jer doktorka nije htela da.uklanja, kaze da su ti moji za kremu?! Unapred hvala Koliko kosta pregled... i koliko

Ana Life (2015-02-26)

Poštovana,
cena uklanjanja kondiloma radio nožem je (cena poslata na e-mail), uključujući i kontrolni pregled u okviru mesec dana. zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maki (2015-01-22)

Poštovani, da li je kod vas moguće skidanje bradavica kod muskaraca i koja je cena skidanja rf nozem ili elektrokauterizacijom

Ana Life (2015-01-22)

Poštovani, nejasno je šta podrazumevate pod „skidanjem bradavica“. Običnih mladeža, kondiloma.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Vuka (2015-01-21)

Mozete li da mi kazete koliko kosta uklanjanja kondiloma. Danas mi je kolposkopijom utvrdjeno da ih imam, cekam rezultate PAPE, pa me interesuje cena uklanjanja. Hvala unapred!

Ana Life (2015-01-21)

Poštovana,
cena uklanjanja kondiloma radio talasima, (cena poslata na e-mail). Zakazivanje na jedan od naših fiksinh telefona. U cenu je uključena i kontrola u mesec dana, od intervencije.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Zana (2014-12-26)

Postovani, imam 3 kondiloma od kojih se jedan nalazi oko anusa a dva se nalaze u samoj preponi,imam o tome i kolposkopski nalaz. Da li mi mozete u mailu odgovoriti kolika bi bila cena uklanjanja radiotalasima sa lokalnom anestezijom? I koliko unapred je potrebno zakazati? Hvala unapred

Ana Life (2014-12-26)

Poštovana,
načelno, kod nas je uklanjanje kondiloma (cena poslata na e-mail). Zakazivanje na tel 011 319 68 08
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna (2014-12-21)

Postovani,htela bih da dobijem informaciju koliko kosta kod vas lasersko uklanjanje kondiloma? Vec sam ih jednom uklanjala,lecim se vec duze od godinu dana i opet su se pojavili. Jel ima leka uopste za ovaj problem?

Ana Life (2014-12-21)

Poštovana Vesna,
pročitajte na našem sajtu o kondilomima malo detaljnije. Na žalost nema leka, to su virusne infekcije,koje, kada se jednom inficirate, virus ostaje trajno u organizmu. Poradite na svom imunitetu.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Kiki (2014-12-20)

Cena uklanjanja kondiloma i da li je neophodno da se kod Vas radi i kolposkopija i Papa...Hvala

Ana Life (2014-12-20)

Poštovana,
cena uklanjanja kondiloma (cena poslata na e-mail). Nije neophodno da radite kolposkopiju.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

aleksandra (2014-12-01)

Postovani-a imam kondilome vec godinu dana posto nisam bila u mogucnosti da ih uklanjam oni su se sirili sada ih imam u velikom broju?interesuje me cena uklanjanja kondiloma u vecem broju?i kako se radi utakvim situacijama? hvala

Ana Life (2014-12-01)

Poštovana,
da bi ste dobili precizne informacije, neopodno je da dođete na pregled /tel za zakazivanje je 011 319 68 08/   
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

jelena (2014-11-30)

Poštovani, budite ljubazni recite mi koja je cena uklanjanja unutrašnjih kondiloma?

Ana Life (2014-11-30)

Poštovana,
uklanjenje kondiloma je (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel
011 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nemanja (2014-11-29)

Posle saznanja da imam bradavice otisao sam koznom lekaru koj te potvrdio moju sumlju o kondilomima kad je i pocela terapija azotom nakon svega 3-4 tretmana nestalo je i po odlasku na kontrolu lekar je otkrio jos nekoliko komada i uradio tretman s tim da se javim za sedam dana na kontrolu e sad mene plasi to sto je tretman uradjen u juce a sad je to mesto tretiranja donilo neku modru boju sto nije bio slucaj kod ranijih tretmana bilo je crvenila ali ne i takve boje pa me zanima dali je to normalno ili neke komplikacije?Hvala unapred

Ana Life (2014-11-29)

Poštovani Nemanja,
mi smo ozbiljna bolnica koja ne komentariše nešto ili neke posledice tretmana, operacija ili lečenje drugih doktora. Pitaje lekara koji Vam je radio tretman.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Andrijana (2014-10-20)

Interesuje me cena za radiotalasno uklanjanje kondiloma.

Ana Life (2014-10-20)

Poštovana,

uklanjanje kondiloma radio talasima ili radio nožem je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Njanja (2014-10-15)

Postovani, zanima me da li pre zahvata RF nozem treba obrijati/izdepilirati intimne delove? Posto, meni je sestra na jednoj klinici rekla da to odradim pre nego sto dodjem na operaciju, a svuda nailazim na informacije da brijanje i depilacija nisu bas dobra ideja kada postoje spoljni kondilomi... I mozete li mi, molim vas, reci koja je cena uklanjanja kondiloma RF nozem u vasoj klinici, i da li se kuci ide isti dan, posle zahvata? Hvala unapred!

Ana Life (2014-10-15)

Poštovana,

cena uklanjanja kondiloma RF je najčešće (cena poslata na e-mail) dinara. Detaljnije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Daca (2014-09-20)

Zanima me cena za uklanjanje unutrasnjih kondiloma laserski? I da li postoji alternativa? Krema ili bilo sta? Hvala.

Ana Life (2014-09-20)

Poštovana ,

kondilomi se uklanjaju najuspešnije radio talasima. Lasersko uklanjanje je prevaziđeno, zato što laser mnogo više oštećuje okolno zdravo tkivo od radio talasa. Kod nas je ta intervencija (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08. Nadam se da znate da su kondilomi virusna infekcija koju izaziva virus Condilomata acumunita, koji nikada ne može da se eliminiše iz tela, svaki pad imuniteta, može da izazove novu pojavu kondiloma.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milica (2014-09-11)

Postovani,moj suprug ima kod anusa mali nabor,ja sam pomislila na kondilome,ali nisam sigurna.Samo jedan nabor je u pitanju pa me interesuje ako jesu kondilomi u pitanju kolika je cena ako je jedna bradavica sami za skidanje. Hvala.

Ana Life (2014-09-11)

Poštovana,

u svakom slučaju potreban je pregled, Cena pregleda hirurga proktologa je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 09.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tamara (2014-09-01)

veliki pozdrav, pisem vam prvi put. Zanima me da li se nakom uklanjanja kondiloma-7 dana moze koristiti brijac, zatim me zanima zbog cega se ceka mesec dana do prvog odnosa? Hvala u napred...

Ana Life (2014-09-01)

Poštovana,

žao mi je , ali morate pitati lekara koji Vam je skidao kondilome. Odgovor zavisi od toga kojom metodom ste skidali, /laser, radio nože, ili nešto drugo,/ period oporavka zavisi od veličine intervencije. 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

zoki (2014-07-31)

zanima me koja je cena za skidanje kondiloma sa penisa? jel cena zavisi od broja kondiloma? i koju metodu preporucujete? unapred hvala

Ana Life (2014-07-31)

Poštovana,

cena uklanjanja kondiloma sa  penisa, najčešće  je (cena poslata na e-mail) dinara, radi urolog Dr Milković, zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Maja (2014-07-30)

Mozete li mi reci koja je cena uklanjanja moluski radio talasima kod Vas? Hvala unapred

Ana Life (2014-07-30)

Poštovana,

morate doći na pregled kod našeg plastičnog hirurga /besplatan je pregled/ pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2014-07-22)

Interesuje me cena radiotalasnog uklanjanja kondiloma u vasoj bolnici, kao i cena kompletnog ginekoloskog pregleda. Pozdrav

Ana Life (2014-07-22)

Postovani,

Cena uklanjanja kondiloma radio talasima je (cena poslata na e-mail) dinara. Kompletan ginekološki pregled /Kolposkopija, Papa bris, vaginalni ultrazvuk i preko stomaka, ginekološki pregled sa spekulumom/ ukupna cena je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se isključivo na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Стефан (2014-07-02)

Poštovani(-a), da li kada uklonim sve kondilomatske izrašteje na koži, mogu da spavam sa djevojkom bez brige da joj ne prenesem kondilome(tj.HPV)? Liječio sam se prvo Aldara kremom, pa sam spaljivao tečnim azotom i sada mi je druga doktorica prepisala Condilox gel.Da li je to ispravna terapija? I šta je najbolje koristiti za podizanje imuniteta?Vitamin C, magnezijum, kalcijum..? Unaprijed hvala.

Ana Life (2014-07-02)

Postovani,

Kondilomi su virusna bolest koju izaziva condilomata acuminata, i na žalost  ne mogu se izlečiti, može se samo skidati ono što se vidi. poradite na svom imunitetu, skidajte one koji se pojave.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jelena (2014-06-30)

Zdravo, molim vas da mi kazete kolika je cena uklanjanja kondiloma?

Ana Life (2014-06-30)

Postovana,

Uklanjanje kondiloma je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Tatjana (2014-06-17)

Mozete li mi reci koja je cena uklanjanja kondiloma kod zena?

Ana Life (2014-06-17)

Postovani,

Cena uklanjanja kondiloma kod zena je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 31968 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

zoran (2014-06-16)

Zdravo...Zeleo bi da vas pitam i da se informisem dali mogu dobiti ovde odgovor kod Urologa za moj problem koji se pojavio ili na koji nacin mogu da stupim u kontakt sa Urologom da dobijem osnovne informacije ako bi mu izneo svoj slucaj...naravno posle bi se sigurno obratio ako to bude bilo potrebno...hvala

Ana Life (2014-06-16)

Postovani,
Mozete da zakazete pregled kod naseg ginekologa /(cena poslata na e-mail) dinara/ na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marko (2014-06-03)

Zdravo, zeleo bih ukloniti unutrasnje kondilome hiruskim putem (skalpelom) ili bilo koja druga metoda 100% sigurna da se nece vratiti. Interesuje me cena da vidim da li mogu da se uklopim u to. hvala

Ana Life (2014-06-03)

Postovani,

Kondilomi se nikada ne mogu izlečiti, mogu se smo ukloniti oni koje se vide,Kod nas se ukalnjaju radio nožem. Cena je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Nikola (2014-05-28)

Zanima me cena pregleda kod hirurga za kondilome anusa i koliko bi bilo uklanjanje istih laserskim putem ? Hvala

Ana Life (2014-05-28)

Postovana,
Pregled kod opšteg hirurga je (cena poslata na e-mail) dinara. Na pregledu ćete saznati cenu, koja zavisi od obima operacije /(cena poslata na e-mail)/

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jovana (2014-05-17)

Pre 6 meseci otklanjala sam kondilome , od tad mi se nisu vratili , juce mi se decko pozalio da je na korenu penisa primetio neke rozikaste bradavice , pogledala sam licile su na iste one koje sam i ja imala . Zeleo je da vodimo ljubav , ali mene zanima da li je moguce da se meni ponovo pojave , tj da mi ih on prenese ili da se njemu pogorsa stanje ? Da li je moguce da sam mu ja prenela , i ako nemam aktivan seksualni zivot i ne menjam partnere ?

Ana Life (2014-05-17)

Draga Jovana,

virus kondiloma condilomata acuminata je trajno u Vašem organizmu. Ne možete se izlečiti, samo možete vidljive skidati. Poradite na Vašem imunitetu, kako bi se pojavljivanje sprečilo. Ko je kome preneo, nije važno, važno je da se skidaju kada se pojave. Kondilomi/ određeni sojevi virusa condilomata acuminata/ mogu izazvati rak glića materice, zato su potrebne redovne kontrole kolposkopije. Na žalost, i zaštita kao prezervativ ne mogu da spreče infekciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

boban (2014-04-29)

Zanima me koliko je kod vas skidanje kondiloma?hvala

Ana Life (2014-04-29)

Postovani Bobane,

Pitanje nije najjasnije. Kondilome mogu uklanjati ginekolog, urolog i proktolog. Pozovite tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marko (2014-04-18)

Molim cenu za skidanje kondiloma kod muskaraca

Ana Life (2014-04-18)

Poštovani Marko,

Kondilomi kod muškaraca mogu biti za urologa /ako su na polnom organu/ i cena je (cena poslata na e-mail) dinara, ukoliko su oko analnog otvora, obično ih ima u analnom atvoru, onda ste za opšteg hirurga-proktologa, cena zavisi od nalaza koji se postavlja na pregledu /(cena poslata na e-mail) dinara/.

Pregledi se zakazuju na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2014-04-15)

Zanima me cena uklanjanja kondiloma laserom kod zena?

Ana Life (2014-04-15)

Poštovana Marija,

Cena uklanjanja kondiloma radio talasima/ laser je napuštena metoda, jer više od radio talasa oštećuje zdravo tkivo/ je (cena poslata na e-mail) dinara .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ivana (2014-04-11)

Da li se radiotalasima mogu ukloniti bradavice sa sluzokoze jezika?Molila bih Vas za informaciju kom doktoru da se obratim zbog bradavica jezika,ko ih uklanja i cena? Mnogo hvala!

Ana Life (2014-04-11)

Postovana Veki,

Za bradavice na jeziku konsultujte dermatologa.

Look forward to your response, 
Kind regards, Dr med Velisha Arsic, Plastic Surgeon

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nenad (2014-03-26)

imam nekoliko sitnih kondiloma u predelu anusa. koja je cena za njihovo uklanjanje i šta bi ste mi preporucili za poboljšanje imuniteta? hvala!

Ana Life (2014-03-26)

Poštovani Nenade,

Na pregledu kod našeg hirurga saznaćete kolika je cena, koja zavisi od nalaza. Vitamin C pojačava imunitet.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

jovana (2014-03-24)

molila bih da mi kazete cenu uklanjanja kondiloma kod zena

Ana Life (2014-03-24)

Poštovana Jovana,

Cena uklanjanja kondiloma je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2014-03-23)

Koliko kosta otklanjanje kondiloma radiotalasima?Uradila sam briseve i kolposkopiju,sve je uredu.Koliko vremenski traje intervencija?

Ana Life (2014-03-23)

Draga Jelena,

Intervencija košta (cena poslata na e-mail) dinara, uključujući kontrolnu intervenciju u roku mesec dana.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

marko (2014-03-23)

intresuje me cena uklanjanja kondiloma.pozdrav

Ana Life (2014-03-23)

Postovani Marko,

Cena uklanjanja kondiloma na polnom organu kod muškaraca je oko (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ugljesa (2014-03-15)

Uocio sam neke izrasline u dodnjoj vilici ispod jezika.Obratio sam se na Klinici za oralnu medicinu ali oni ne mogu sa sigurnoscu da kazu jesu ili nisu kondilomi.Da li vas doktor moze da kaze o cemu se radi i koliko kosta pregled i intervencija uklanjanja kondiloma iz usne duplje?

Ana Life (2014-03-15)

Poštovani Ugljesa,

Ne radimo uklanjanje kondiloma iz usne duplje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

dragan (2014-03-11)

Postovana, koliko kosta otklanjanje kondiloma radiotalasima, u pitanju su dve sitne "bradavice " na preponi. hvala

Ana Life (2014-03-11)

Poštovani Dragane,

Uklnjanje kondiloma, ako su kondilomi je od (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011 318 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marko (2014-03-03)

Koja je cena za uklanjanje kondiloma? u pitanju je manja regija. Da li i muskarci mogu kod vas da uklone kondilome?

Ana Life (2014-03-03)

Poštovani Marko,

Cena uklanjanja  kondiloma je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ana (2014-03-03)

Imam kondilome na vulvi,u sestom mesecu trudnoce sam...Da li je bolja metoda uklanjnja radio talasima ili laserski?i koja je cena jedne i druge?hvala

Ana Life (2014-03-03)

Poštovana Ana,

Laser je napuštena metoda u odnosu na radio talase, zbog toga što radio talasi manje oštećuje zdravo tkivo.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ivana (2014-02-28)

veliki pozdrav. molila bih da mi kazete cenu uklanjanja kondiloma kod zena!

Ana Life (2014-02-28)

Poštovana Ivana,

Cena spaljivanja kondiloma radio-talasima je (cena poslata na e-mail) za anesteziju. Oko detalja pozovite tel 011 318 68.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

aleksandra (2014-02-27)

Koja je cena uklanjanja kondiloma u analgo sedaciji od samog starta?

Ana Life (2014-02-27)

Poštovana Aleksandra,

Uklanjanje kondiloma radiotalasima košta (cena poslata na e-mail) plus anestezija (cena poslata na e-mail). U cenu je uračunat dolazak i reintervencija u okviru mesec dana. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sara (2014-02-21)

Zanima me,danas sam isla na uklanjanje kondiloma laserskim putem,koliko dana trebam da mirujem i koliko dugo ne smem da imam odnose?

Ana Life (2014-02-21)

Poštovana Saro,

Ukoliko ste radili intervenciju kod nas, pozovite telefonom bolnicu kako bi ste se čuli sa našom doktorko Nadom Radakovič, koja Vam je radila intervenciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Maja (2014-02-13)

Postovani,imala sam kondilome pre 4 godine,koji su uklonjeni hirurski-isecanjem,kasnije u medjuvremenu su se pojavljivali u nekim periodima,po jedan ili dva ali su se sami povukli,sada se opet pojavio jedan malo vece velicine i drugacije strukture.Da li treba da idem opet na intervenciju? Volela bih da mi date savet? Na kontrole idem redovno na 6 meseci i sve je u redu,i Papa i Kolposkopija,nemam uvecan sekret. Unapred zahvalna.

Ana Life (2014-02-13)

Poštovana Majo,

žao nam je, pored najbolje volje da svima odgovorimo, bez pregleda ne možemo da dajemo nikakve savete niti terapiju. Najbolje je da posetite svog lekara, koji će Vam, sigurna sam, predložiti najbolje rešenje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Marko (2014-02-12)

Postovani interesuje me da li je moguce nekako ukloniti kondilome bez posete lekaru i ako je moguce kako to uraditi?

Ana Life (2014-02-12)

Poštovani Marko,

Ne znam kako da uklonite kondilome intervencije, osim ako Vaš imunitet ne učini da oni nestanu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

nikola (2014-02-07)

Postovani hvala puno na odgovoru. Imam jos jedno pitanje za Vas, da li je moguce nekako resiti se toga bez odlaska kod lekara? Hvala unapred

Ana Life (2014-02-07)

Poštovani Nikola,

Ako ste mislili na kondilome, možda i možete radeći na svom imunitetu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

nikola (2014-02-01)

Postovani ja sam pre mesec dana primetio bradavicu u predelu korena penisa, nisam reagova jer ranije nisam cuo za ovu bolest a i meni se desavalo da se pojavljuju bradavice i da same nestaju. A i dalje nisam sigurna da li je to ova bolest jer sam u zadnjih 8 meseci imao odnos samo sa jednom osobom i prilicno sam siguran da se nisam zarazio od te osobe. Da li je moguce da sam ja to dobio mnogo ranije samo da se nije manifestovalo sve do sad?

Ana Life (2014-02-01)

Poštovani Nikola,

Moguće je da ukoliko padne imunitet, virus Condilomata acuminata, koji izaziva kondilome, koji su kod Vas u organizmu od ranije, ponovo se pojavi na koži.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Aleksa (2014-01-30)

koliko kosta uklanjanje kondiloma? i koliko se ceka za zakazivanje?

Ana Life (2014-01-30)

Poštovani,

Uklanjanje kondiloma je (cena poslata na e-mail) dinara + anestezija (cena poslata na e-mail) dinara.

U cenu je uračunata kontrolna intervencija u roku od mesec dana. Pregled je (cena poslata na e-mail) dinara, kod urologa je (cena poslata na e-mail).  zakazuje se na tel 0113196808.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Micko (2014-01-20)

Mene interesuje da li mogu da dobijem kondilome od djevojke koja ih je izlijecila prije 2 godine i to posle jednog odnosa? Hvala.

Ana Life (2014-01-20)

Postovani,

Mogućnost da dobijete kondilome od osobe ima infekciju postoji,medjutim ukoliko nema spoljašnjih manifestacija tj.kondiloma ka koži i sluzokoži genitalija ta mogućnost je daleko manja.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Monika (2014-01-17)

Postovani, uklonila sam kondilome laserom, medjutim polse 2 nedelje sa na nekim mestima ponovo javlja u tom obliku,u obliku bradavica, da li je moguce da suto kondilomi?

Ana Life (2014-01-17)

Poštovana Monika,

Kondilomi kao infekcija condilomata acuminata virusom su oboljenje koje se nikada ne može potpuno izlečiti. Samo radeći na jačanju imuniteta, sprečićete njihovo pojavljianje na koži i sluzokoži.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

marko (2014-01-15)

koliko kosta uklanjane kondiloma...hvala unapred..

Ana Life (2014-01-15)

Postovani Marko,

Uklanjanje konsiloma je od (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Gogela (2014-01-10)

Postovani,imao sam kondilome 3-4 puta i svaki put sam ih uklanjao EKt-om. Nisu mi se pojavljivali novi vec pola godine pa me interesuje da li mogu da zarazim devojku ukoliko budemo koristili kondom?

Ana Life (2014-01-10)

Poštovani,

Upotreba prezervativa je svakako najsigurnija zaštita od infekcija kako virusnih tako idrugih. Mogućnost da se pored prezervativa prenese infekcija je minimalna naročito ako nemate evidentne promene na genitalijama.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Monika (2014-01-09)

Zanima me, kda se laserom uklone kondilomi,kakav je izgled nakon toga? ja sam uklanjala,i vec nakon 5 dana kao da su se opet pojavili,mada lici na plihove? da li je to moguce?

Ana Life (2014-01-09)

Poštovana Monika,

Laserskim  i RT uklanjanjem kondiloma  nastaju promene koje liče na opekotine koje za nekoliko dana zarastuju i najčešće ne ostaju nikakvi tragovi.Svakako da dosta zavisi od obima i broja kondiloma i njihove rasprostranjenosti.Izuzetno je važno da se to područje  pravilno tretira posle uklanjanja kondilooma.
Potrebno je da  se te površine mazu antibiotskim mastima, a po potrebi mogu se koristiti i oralno antibiotici.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

jelena (2014-01-08)

postovani mene zanima cena uklanjanja kondiloma radiotalasa, i dal se radi u lokalnoj anesteziji

Ana Life (2014-01-08)

Poštovana Jelena,

Cena uklanjanja kondiloma u lokalnoj anesteziji je od (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazuje e na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Vesna (2014-01-08)

I jos jedno pitanje,zanima me nakon koliko vremena od seksulanog odnosa ima smisla raditi HPV tipizaciju?

Ana Life (2014-01-08)

Poštovana Vesna,

Vaš ginekolog će Vam u zavisnosti od razgovora sa Vama, predložiti da li i kada bi trebalo raditi HPV tipizaciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

ivan (2014-01-07)

Postovani,dermatoloskim i anoskopskim pregledom mi je utvrdjeno postojanje kondiloma oko ali i u samom anusu. Lekar mi je predlozio da se raspitam gde se to skida karbon laserom jer on misli da je taj metod najbolji za moj slucaj jer ostavlja najmanje oziljke. Rekao je da ti oziljci unutar anusa mogu suziti otvor sto bi moglo praviti probleme u buducnosti. Interesuje me vase misljenje i koliko kosta da se oni uklone radio talasima u vasoj ordinaciji. Hvala

Ana Life (2014-01-07)

Poštovani Ivane,

Cena uklanjanja kondiloma u anusu i oko anusa isključivo zavisi od obima promene, vrste anestezije. Neophodno je da zakažete pregled kod našeg hirurga koji bi Vam skidao kondilome iz anusa, specijalistički pregled hirurga sa anoskopijom, košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Mirjana (2014-01-03)

Da li je ista cena skidanja kondiloma kod muskaraca i zena?Hvala!

Ana Life (2014-01-03)

Poštovana Mirjana,

Cena skidanja kondiloma u svakom slučaju zavisi od obima operacije, kao i mesta na kome se nalaze. Tek posle pregleda možete dobiti precizan odgovor. Pregledi se zakazuju na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

jovana (2013-12-26)

Zanima me i kolike su sanse da se kondilomi ponovo navrate i kako se mogu zastititi njih? Uklonjeni su mi mislim radifrekventnim nožem.

Ana Life (2013-12-26)

Poštovana Jovana,

Da bi sprečili ponovo aktiviranje virusa Condilomata acuminata, da se aktivira, pokušajte da pojačate imunitet, da koristite zaštitu prilikom odnosa, da se redovno kontrolišite.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Lena (2013-12-26)

Postovani, molim vas za informaciju. Kako tece proces oporavka nakon radiotalasnog skidanja kondiloma? Nakon koliko vremena otprilike dolazi do oporavka tkiva, tako da se moze iamti bezbolan odnos? pozdrav!

Ana Life (2013-12-26)

Poštovana Lena,

Proces oporavka umnogome zavisi od obima operacije. Odgovor ćete dobiti od ginekologa koji radi intervenciju. Nije isti oporavak kada imate dva tri kondiloma, ili kada je u pitanju intervencija uklanjanja kondiloma koji podsećaju na karfiol.


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

mariola (2013-12-25)

Koliko kosta otklanjanje kondiloma? Imam dva vidljiva u predelu izmedju anusa i vagine.

Ana Life (2013-12-25)

Poštovana Mariola,

Uklanjanje kondiloma kod nas se radi radio talasima ili radio nožem, cena je od (cena poslata na e-mail) dinara. U cenu je uključena kontrola u okviru mesec dana. Ako se na kontroli utvrdi da se pojavio još neki kondilom, on će se ukloniti bez dodatnog plaćanja.
 
Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Jovana (2013-12-24)

Postovani, imala sam kondilome duze vreme, ali nisam znala. Za to vreme sam imala odnose sa deckom, pa je samim tim i on zarazen. Pre nekoliko dana sam uklonila kondilome, i od tada nismo imali odnose. On nema nista vidljivo da bi ukazalo na kondilome ali ih verovatno ima, pa me zanima kako on moze da izleci, kako se ja ne bih ponovo zarazila? Unapred zahvalna.

Ana Life (2013-12-24)

Poštovana Jovana,

Potrebnoje da Vaš mladić uradi pregled kod urologa, kako bi doktor posle pregleda dao savet, šta i kako dalje.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jokaa (2013-12-23)

Koliko kosta ukalanjanje kondiloma , i jer cena obuhvata samo intervenciju ili i pregled nakon toga? Hvala

Ana Life (2013-12-23)

Poštovani,

Cena uklanjanja kondiloma je od (cena poslata na e-mail)  dinara.

U cenu je uključen i kontrolni pregled u okviru prvih mesec dana. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

ans (2013-12-14)

Kako mozete da tvrdite da virus ostaje trajno u organizmu, imale su to zene I ranije , znam za dva slucaja gde je to spaljeno jos sedamdesetih I nikada se vise nisu vratili niti su ih one prenele kome, danas zene imaju duge brakove u kojima nikada njihovi muzevi nisu imali tu infekciju.

Ana Life (2013-12-14)

Poštovana,

Ne tvrdim ja, to su činjenice, naučno potvrđene. Kondilomi su seksualno prenosiva infekcija koju izaziva virus Condilomata acuminata. Možete se detaljno informisati na internetu , čitajući stručne časopise. Virus kada uđe u organizam, tu ostaje, miruje. Kada iz nekog razloga dođe do pada imuniteta, dijete, trudnoća, stresovi , on postaje vidljiv na koži i sluzokoži. Lekar koji Vam kaže da posle uklanjanaja vidljivih kondiloma, da Vas je izlečio, nije ozbiljan lekar.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2013-12-12)

koliko kosta lasersko uklanjanje kondiloma, i da li je i koliko vremena je potrebno za oporavak nakon intervencije?

Ana Life (2013-12-12)

Poštovana Majo,

U bolnici Analife uklanjanje kondiloma se radi radio talasima što je naprednija i savremenija metoda intervencije od lasera. Razlog je taj što radio talasni nož manje oštećuje zdravo tkivo od lasera. Intervencija košta od (cena poslata na e-mail)  dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

ATM (2013-12-06)

Postovani, Imao sam seksualni odnos sa devojkom koja je 2 meseca pre toga skidala kondilome laserom,i zavrsila sa post-terapijom.Koristio sam kondom,ali me zanima da li je moguce da mi je ikako prenet virus. I da li je uopste moguca pojava kondiloma ako nije prisutan pad imuniteta?

Ana Life (2013-12-06)

Poštovani,

Ukoliko se zarazite virusom Condilomata acuminata, on će ostati u Vašem organizmu trajno. Pojave se na koži i sluzokoži kada padne imunitet, potrebno ih je skidati, kad god se pojave.

Prezervativ nije dovoljna zaštita.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vuk (2013-12-05)

Dobar dan, zanima me koliko kosta pregled muskarca i uklanjanje kondiloma ? Hvala na odgovoru

Ana Life (2013-12-05)

Postovani,

Uklanjanje kondiloma je od (cena poslata na e-mail) dinara. Pregled košta (cena poslata na e-mail) , ukoliko se radi u istom aktu intervencija, pregled se na naplaćuje. Radi se radiotalasima koji su bolji od lasera zato što minimalno oštećuju zdravo tkivo. Intervenciju radi Dr Milković, urolog-hirurg.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ljubicicAS (2013-11-29)

Postovani. I da li se kondilomi mogu preneti po celom telu ? Po rukama, nogama? I da li dojenjem putem mleka ili dojkom mogu zaraziti svoju bebu?

Ana Life (2013-11-29)

Poštovana,

Kondilomi su virusna infekcija koja se prenosi seksualnim putem.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ljubicicAS (2013-11-29)

Zdravo postovani. Otkriveni su mi kondilomi pre par dana. Imala sam ih u vagini a da nisam ni znala. Sada su se pojavili i na Analnom otvoru. U sedmom mesecu sam trudnoce. I interesuje mevkoja metoda uklanjanja bi za mene bila najbolja zbog anestezije? Laser ili radio talasi i da li su radio talasi ustvari spaljivanje? I interesuje me cena obe intervencije i koliko je bezbedna u sedmom mesecu? Kada ih sklonim da li je prirodni porodjaj dobro resenje tada? I da li i ako nema vidljivih kondiloma postoji sansa da se beba zarazi?

Ana Life (2013-11-29)

Poštovana,

Morate donetiodluku sa Vašim ginekologom, ili doći kod na s na pregled Tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milos (2013-11-16)

Dali je moguce da dodje do greske ginekologa i da devojka nema konidlome, posto je mojoj devojci rekla ginekolog da ima i poslala je u narodni front da oni pregledaju,pa valjda ako ima i ona bi znala to da vidi, al nema nikakve izrasline ni na anusu i na vagini ni u ustima i slicno, nema nigde nista, a nemam ni ja na polnom organu ni oko njega ni na anusu u njemu i oko njega ,pa me zanima koliko bi kostao pregled za muskarca a koliko za zenu i cena, i ako postoje kondilomi koliko kosta uklanjanje za muskarca i koliko za zenu, hvala

Ana Life (2013-11-16)

Poštovani Milose,

Ginekološki pregled na kome će se pogledati između ostalog i da li ima kondiloma i na kojem mestu, koristi se i mikroskop (kolposkop) ako treba. Cena pregleda je oko (cena poslata na e-mail) dinara, intervencija je od (cena poslata na e-mail) dinara sa anestezijom. Kada je muškarac u pitanju, kod nas pregled radi urolog hirurg i pregled košta (cena poslata na e-mail) dinara, ako se ne radi intervencija a ako se radi onda je u okviru cene koja je od (cena poslata na e-mail) dinara.

Detajnije informacije šta Vam je potrebno od nalaza da imate pre intervencije, saznaćete na tel 011 319 68 08. Ondilomi su virusna infekcija koja se prenosi seksualnim putem i izaziva ih virus Condilomata acuminata. Kada se jednom zarazite, nikada više ne možete da se potpuno izlečeti.

Mi ih uklanjamo radio talasima, koji s mnogo bolji od lasera, zato što oni minimalno oštećuju zdravo tkivo oo kondiloma. Muškarac, zbog anatomije, može da ima kondilome a da se ne vide. Ako je poslala u državnu kliniku, mora da postoji razlog, zaista kod žene nije problem videti kondilome, ako ih ima.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Meridit (2013-11-07)

Postovani, pre 3 nedelje radjen mi je abortus. U toku ciscenja doktor je spalio unutrasnje kondilome, ali sada su mi se pojavili spoljni. Blizu analnog otvora. Nisam imala odnose za to vreme, tj 3 nedelje. Sta moze biti uzrok?

Ana Life (2013-11-07)

Postovana,

Kondilomi spadaju u seksualno prenosive bolesti izazvane virusom Condilomata acuminate. Da se zarazite mogli ste bilo kada, a njihovo pojavljivanje moze biti kasnije isprovocirano padom imuniteta, sto u ovom slucaju pad imuniteta moze biti zbog stresa.

U slucaju neophodno je da se pregleda I partner. Muskarac moze imati kondilome u kanalu koji se ne vide, I da bude prenosilac. To sto niste imali odnose  u period posle intervencije nema značaja za pojavljivanje novih, koji su u Vasem organizmu I nikada ih na žalost nećete moći izlečiti, osim da radite na popravljanju imuniteta.

Svaka situacija kao sto je stress, dijete, iscrpljujuće vežbanje, trudnoća, sve su to situacije kada Vam se mogu ponovo pojaviti kondilomi I spolja I unutra.  Rešenje su redovne kontrole kod ginekologa, skidanje kondiloma, najbolje radio talasima, zbog toga što oni najmanje oštecuju zdravu sluzokožu.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nesa (2013-11-06)

Postovani, zanima me cenovnik skidanja kondiloma kod muskaraca. Hvala

Ana Life (2013-11-06)

Poštovani,

Cena ukllanjanja kondiloma kod muškaraca je od (cena poslata na e-mail) dinara u zavisnosti od procene urologa.

Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

biki (2013-11-06)

interesuje me na koji nacin je moguce odstvaniti bradavice iz usne duplje (jezika) i kolika je cena?

Ana Life (2013-11-06)

Poštovana,

Neophodno je da Vas pogleda naš doktor Pošarac, da vidi o kavim se bradavicama radi, onda se može dalje pričati o skidanju, koje može biti radio nožem ili hiruškoo, u zavisnosti od veličine. U svakom slučaju neophodaj je pregled onkologa koji se bavi bradavicama.

Pregled je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tana (2013-11-02)

Postovani, imala sam lasersku intervenciju skidanja kondiloma sa grlica, kao i uklanjanje ranice. Radjeno je bez anestezije, i bilo je potpuno bezbolno. Iako mi je lekar rekao da nije potrebno dodatno lezati, i ja se vec sada, dan kasnije odlicno osecam, ipak bih htela da proverim da li je u redu ako redovno idem na posao, setam se, izlazim. Ili je ipak na pocetku potrebno dodatno mirovanje. Unapred hvala na odgovoru

Ana Life (2013-11-02)

Poštovana,

Samo Vas ginekolog može da komentariše stanje posle intervencije kondiloma koje je on radio.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

joka (2013-11-01)

pojavile su mi se bradavice u predelu stidnih usana i anusa... itisla sam kod svog ginekologa, ona mi je predlozila da odem kod nje privatno i da ih ona spali /maze. Sta da radim? jel moguce tako ukloniti?

Ana Life (2013-11-01)

Poštovana,

Kondilomi, polne bradavice ili Condilomata acuminata, mogu se ukloniti na razne načine, najdelotvornije je radiotalasima ili radio nožem, koji na najbolji način uklanja kondilome, a najmanje oštećuje zdravo tkivo.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mia (2013-10-26)

Postovanje, da li biste bili ljubazni da mi posaljete cenu intervencije uklanjanja kondiloma na analnom otvoru od muskaraca? Hvala unapred

Ana Life (2013-10-26)

Poštovana Mia,

Cena uklanjanja kondiloma na analnom otvoru je od (cena poslata na e-mail), u anesteziji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Marko (2013-10-25)

Pozdrav mozete li mi reci koju metodu mi preporucujete za uklanjanje kondiloma i koja je cena ?

Ana Life (2013-10-25)

Poštovani,

Kondilomi senajuspešnije uklanjaju radiofrekventnim nožem. Cena je od (cena poslata na e-mail) dinara u zavisnosti odobima intervencije, što možeda se vidi jedino na pregledu ili neposredno pre interevncije. Radi se u lokalu, može i u analgosedaciji. Zakazivanje na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marko (2013-10-23)

Pozdrav recite mi koliko kosta uklanjanje kondiloma radiotalasima ?

Ana Life (2013-10-23)

Poštovani Marko,

Cenu ćete dobiti na pregledu koji košta (cena poslata na e-mail) dinara. Tel za zakivanje 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Zahar (2013-10-18)

Devojka je imala kondilome na usminama. Srecom do sexa nije doslo,ali me interesuje da li je mogla da mi prenese virus poljupcem,i da li ih oralnim sexom ona moze preneti.

Ana Life (2013-10-18)

Postovani,

Kondilomi su virusi koji se prenose seksulanim putem i spadaju u grupu seksualno prenosivih bolesti. Moze se preneti na sve nacine na koji ste dosli u vezu sa delovima tela na kojima se nalaze kondilomi, zbog toga ni prezervativ nije sigurna zastita od kondiloma.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Boba (2013-10-16)

Imala sam radiotalasno uklanjanje kondiloma. Posle mesec dana konstatovano mi je potpunozaceljenje rane, sve uredno i cisto. Par dana posle sam nastavila sa seksualnom aktivnoscu i odmah mi je koza pukla, tj radcepala se na mestu gde je zaraslo- da, to je pravi izraz. Zanima me kako sad da se ponasam i koliko to trebam da cekam, jer mi je ginekolog odobrio i konstatovao zarastanje, a sad imam ot orenu ranu. Zbunjena sam.

Ana Life (2013-10-16)

Poštovana,

Potrebno je da odete napregled kod ginekologa koji je radio intervenciju.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ivana (2013-10-07)

Zanima me koliko košta uklanjanje kondiloma radiotalasima? Takodje, da li sme da se radi intervencija ukoliko pacijent ima vaginalnu infekciju (gljivičnu ili bilo koju drugu)? Da li prisustvo infekcije može da pravi problem pri oporavku i da li je obavezno ilečiti prvo infekciju pa onda raditi tretman?

Ana Life (2013-10-07)

Draga Ivana,

Svaka intervencija u vagini se radi samo kada su svi nalazi dobri. Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milan (2013-10-02)

Interesuje me da li vrsite uklanjanje kondiloma u analnom otvoru kod muskaraca i koja je cena ?

Ana Life (2013-10-02)

Poštovani Milane,

Skidamo kondilome u analnom otvoru, to radi naš urolog i cena je (cena poslata na e-mail) dinara.

Pregled je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se natel +381 11 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Tika (2013-09-27)

koliko je vremena potrebno da prodje posle uklanjanja kondiloma za bezbedan sex?

Ana Life (2013-09-27)

Postovana,

Nisam razumela, ukolikoste mislili koliko treba da se uzdržavate od seksa zbog same prirode uklanjanja kondiloma, onda je to mesec dana.

Ako ste mislili da koristeći kondom da ćete izbeći novu kontaminaciju (zarazu), niti kondom može da Vas potpuno zaštiti od kondiloma, zato štokondilom ne pokriva celu regiju oko vagine i analnog otvora, Vi koji ste jednom zaraženi virusom kondiloma, Condilomata acuminata, ostajete trajno zaraženi, uvek se može desiti a posle pada imuniteta da se pojave novi kondilomi, zbog toga trudite se da pojačate imunitet, a bezbedan seks sa svakim partnerom podrazumeva zaštitu od neželjene trudnoće i drugih polno prenosivih bolesti, (hlamidija, HIV, sifilis, triper).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Daca (2013-09-04)

Pozdrav, interesuje me cena test na kondilome. Nemam nikakvih simptoma vidljivih, ali bilo je rizicnih odnosa, pa bih bas konkretno da se testiram na kondilome. Hvala na odgovoru.

Ana Life (2013-09-04)

Poštovana Daco,

Predpostavljam da st emislili na HPV tipizaciju.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Minja (2013-09-02)

Zanima me da li postoji kod vas skidanje kondiloma radio talasima, i da li postoji opasnost zracenja tim radio talasima?

Ana Life (2013-09-02)

Poštovana Minja,

Skidanje kondiloma radiotalasima nema zračenje, već kroz metalni nastavak prolazi struja određene frekvence koja seče, Detaljne informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

voja (2013-09-01)

Interesuje me cena otklanjanja kondiloma radiotalasima? Pomenute imam u predelu polnog organa i oko anusa...hvala

Ana Life (2013-09-01)

Poštovani,

Cena uklanjanja kondiloma radiotalasima je od (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Stefan (2013-09-01)

Koliko kosta uklanjanje kondiloma?

Ana Life (2013-09-01)

Poštovani Stefane,

Intervencija skidanja kondiloma je od (cena poslata na e-mail) dinara sa radio nožem, u anesteziji ako je dama u pitanju, rai je ginekolog. Kada je gospoda u pitanju, intervenciju radi urolog hirurg, intervencija se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Sreten (2013-08-31)

Poštovani Ja sam samo htjeo da se raspitam o cijeni operacije nosa.. Hvala

Ana Life (2013-08-31)

Poštovani,

Cena operacije nosa u anesteziji košta (cena poslata na e-mail).

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

nikola (2013-08-31)

nteresuje me cena uklanjanja kondiloma, koliko traje itervencija ,hvala unapred

Ana Life (2013-08-31)

Poštovani Nikola,

Cena uklanjanja kondiloma u anesteziji radiotalasima, koji su najsavremenija metoda, košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. U cenu je uračunata i kontrolna revizija u roku od mesec dana.

Intervencija skidanje kondiloma radio talasima, se obavlja pod kontrolom mikroskopa-kolposkopa, ukoliko se desi da su neki kondilomi toliko mali, pa se na samoj intervenciji ne vide, a u roku mesec dana se pojave, skinuće Vam se bez dodatnog plaćanja.

Poznato Vam je su kondilomi polana bolest koja se prenosi seksualnim putam, i da jednom zaraženi, uvek ćete imati virus HPV ili humani papiloma virus, za koji se preporučuje uvek skidanje kada se pojavi.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ivana (2013-08-28)

radi se o tome da sam uvk redovno isla na kolposkopije i da mi niko nikada nije pomenuo kondilome,samo ranicu koja je presla u mozaik.pre mesec dana sam otisla da uklonim mozaik i ni tada se nisu videli kondilomi,da bi na nalazu biopsije pisalo da ih je bilo i da su ukonjeni,pa mi nije jasno kako ih dva doktora nisu videla na kolposkopiji i prilikom uklanjanja?to mi je sumnjivo. ovo je pitanje koje sam vam tada poslala i Vas odgovor!veoma bi mi znacilo Vase misljenje! Postovani,da li je moguce da se kondilomi ne vide prilikom kolposkopije?tacnije,da li postoji mogucnost da su ravni i da se pomesaju sa mozaikom?hvala unapred! avatar Poštovana Ivana, Nije mi jasno pitanje, nalaz kolposkopije tumači ginekolog koji radi kolposkopiju, zna se procedura kako se taj pregled radi i kako se nalaz tumači, da li su kondilomi ili mozaik? S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ana Life (2013-08-28)

Postovana,

Pravili bolnice Analife da ne komentarise nalaze drugih doktora. Mi Vam mozemo dati dodatno misljenje samo sa izvestaje nasih doktora.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Srdjan (2013-08-22)

Zanima me cena skidanja kondiloma?

Ivana (2013-08-17)

Postovani,da li je moguce da se kondilomi ne vide prilikom kolposkopije?tacnije,da li postoji mogucnost da su ravni i da se pomesaju sa mozaikom?hvala unapred!

Ana Life (2013-08-17)

Poštovana Ivana,

Nije mi jasno pitanje, nalaz kolposkopije tumači ginekolog koji radi kolposkopiju, zna se procedura kako se taj pregled radi i kako se nalaz tumači, da li su kondilomi ili mozaik?

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-08-16)

Pre dva dana sam bila kod ginekologa,ustanovljeni su mi spoljasnji kondilomi u pocetnoj fazi, ali ipak predlozeno skidanje radiotalasima, koje cu morati da cekam jedno mesec dana, interesuje me koliko traje sama intervencija, koliko kosta i da li mogu da imam odnose za tih mesec dana dok cekam intervenciju.Hvala u napred

Ana Life (2013-08-16)

Poštovana Marija,

Skidanje kondiloma radiotalasima u anesteziji košta (cena poslata na e-mail) dinara. U intervenciju je uključena i kontrolna reintervencija. Predpostavlja da Vam je poznato da infekcija virusom kondiloma je infekcija koja ostaje doživotno u Vašem organizmu, nemože se potpuno izlečiti. samo se može skidati kad god se pojave. Detaljnije informacije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Zeljka (2013-08-14)

Postovani, koliko kosta uklanjanje kondiloma radio talasima? Hvala unapred

Ana Life (2013-08-14)

Poštovana Zeljka,

Cena uklanjanja kondiloma radiotalasima, uključujući i kontrolnu intervenciju je (cena poslata na e-mail) dinara. U cenu je uključena anestezija i pregled. Poznato Vam je da se kondilomi ne mogu potpuno izlečite, možete samo da ih skidate ondakada se pojave, ali jednom zaraženi virusom kondiloma ostajete stalno zaraženi.

Dobar imunite sprečava izbijanje kondiloma, koji su u organizmu. Intervencija se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

nebojsa (2013-08-03)

interesuje me cena uklanjanja kondiloma, koliko traje itervencija ,hvala

Ana Life (2013-08-03)

Posovani Nebojsa,

Cena uklanjanja kondiloma u anesteziji sa radiotalasima kosta (cena poslata na e-mail). Detaljne informacije sta Vam treba od pripreme saznacete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

jovana (2013-07-31)

Postovana,interesuje me koliko kosta uklanjanje kondiloma radiotalasima? i koji nacin uklanjanja je najpreporucljiviji u trudnoci? Unapred hvala

Ana Life (2013-07-31)

Postovana Jovana,

Cena uklanjanja kondiloma je (cena poslata na e-mail) dinara sa anestezijom. U cenu je ukljucen kontrola i ukoliko je potrebno doano skidanje koje se pojavilo u okviru tih mesec dana posle intervencije. Predpostavljam da ste vec informisali, da ukoliko ste jednom zarazeni virusom Condilomata acuminata, da on ostaje trajno u Vasem organizmu. jedini nacin da ga drzite pod kontrolom jeste Vas imunite i kada se pojave da ih skidate.

Detaljnije informacije dobicete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Anja (2013-07-25)

Da li je tacno da nakon perioda inkubacije HPV virusa, organizam moze sam da se izbori sa virusom i da ga potisne ukoliko je imunitet na dobrom nivou? Takodje me zanima cena uklanjanja kondiloma radio talasima?

Ana Life (2013-07-25)

Postovana,
 
Cena uklanjanaj kondiloma je oko (cena poslata na e-mail), Imunitet igra veliku ulogu kod kondiloma.
 
S postovanjem, Analife

Anja (2013-07-25)

Da li je tacno da nakon perioda inkubacije HPV virusa, organizam moze sam da se izbori sa virusom i da ga potisne ukoliko je imunitet na dobrom nivou? Takodje me zanima cena uklanjanja kondiloma radio talasima?

Ana Life (2013-07-25)

Postovana,
 
Imunitet moze da spreci pojavu kondiloma. Ukoliko se to ne desi, preporuka je da ih skinete.  Cena skidanja kondiloma radio talasima je od (cena poslata na e-mail) dinara, plus anestezija ((cena poslata na e-mail)) U cenu je uracunata kontrola sa dodatnim skidanjem u okviru mesec dana. Poznato Vam je da jednom zarazeni, nikada vise ne mozete unistiti virus, Samo mozete da radite na svom imunitetu.
 
S postovanjem, Analife

Vladimir (2013-07-12)

da li je stvarno moguce da se kondilomi prenose preko poljupca, pa kako onda moze prezervativ pruziti zastitu?

Ana Life (2013-07-12)

Postovani,

Kondilomi su virusna infekcija koju izaziva humani virus Condilomata acuminata, prenosi se seksualnim putem, kondom nije potpuna zastita, zbog toga sto kondiloma moze biti van polnog organa, oko anusa i sl. Kada se zarazite virusom kondiloma, infekcija je dozivotna.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

sonja (2013-07-12)

interesuje me cena ullnjanja kondiloma???

Ana Life (2013-07-12)

Postovana,

Cena uklanjanja kondiloma u anesteziji  je od (cena poslata na e-mail) u anaesteziji. U cenu je ukljucen i kontrolni pregled sa dodatnim skidanjem, ukoliko se pojave. Intervencija se zakazuje na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jovana (2013-07-07)

Da li i koliko boli hirursko uklanjanje kondiloma na grlicu materice, cak i ako se dobije anestezija? I da li se rana zasiva ili sama zarasta? I jos jedno pitanje, da li mogu da imam odnose pre tog zahvata? Hvala unapred!

Ana Life (2013-07-07)

Draga Jovana, Skidanje kondiloma na grlicu materice radifrekventnim nozem se radi u lokalnoj anesteziji i prakticno je bezbolna. Rana sam zarasta, Sve ostale detalje dobicete na fiksni tel 011 319 68 08, u vezi analiza koje Vam trebaju pre intervencije (laboratorija sa faktorima koagulacije, krvna grupa napismeno, RTG pluca, Kardioloski pregled i brisevi svi moraju biti uredni pre intervenciej. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2013-07-04)

Molila bih vas da mi kazete koliko kosta uklanjanje kondiloma u vasoj bolnici?

Ana Life (2013-07-04)

Postovana Milice, Uklanjanje kondiloma sa radiotalasima, uz prisustvo anesteziologa kosta oko (cena poslata na e-mail) dinara. U tu cenu je uracunat kontrolni pregled sa dodatom intervencijom ako se nesto pojavilo u tom periodu od mesec dana. Detaljnije informacije cete dobiti na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivan (2013-07-02)

Postovani, zanima me cena pregleda i uklanjanja kondiloma Radifrekventnim nožem kod Vas..? Kao i, koliko traje period oporavka, tj posle koliko vremena od intervencije se moze upraznjavati sex..? Pozdrav!

Ana Life (2013-07-02)

Draga Ivana, Nemoguce je precizno odgovoriti na Vase pitanje, obzirom da cena i vreme oporavka od intervencije zavise od raspostranjenosti kondiloma, lokalizacije, da li je devojka ili mladic. Molim Vas, pozovite fiksni tel 011 319 68 08, na kome cete dobiti detaljnije informacije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Slavica (2013-07-02)

Poštovani zanima me raspon cena za skidanje kondiloma radio talasima?I da li izbor načina intervencije zavisi od trenutnog stanja ili je sve rešivo radio talasima?

Ana Life (2013-07-02)

Postovana Slavice, Cena je najcesce (cena poslata na e-mail) dinara uz prisustvo anesteziologa. Uglavnom se sve moze resiti radio nozem. Ostale informacije cete dobiti na tel 011 319 68 08, sta Vam terba od pripreme. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Pedja (2013-06-28)

Postovani, koliko kosta uklanjanje kondiloma iz distalnog dela mogracnog kanala i koje terapijske opcije su u pitanju.

Ana Life (2013-06-28)

Postovani, Pozovite fiksni tel 011 319 68 08, zakazite pregled kod urologa hirurga Dr Milkovica, samo on posle pregleda moze da Vam da odgovore na Vasa pitanja. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Boris (2013-06-23)

Imam kondilome malo manje od godinu dana, lecio sam podofilotoxinom, tecnim azotom, i sada mazem aldaru, i par puta taman da prodju ponovo se prosire. Sta mi sve preporucujete i koliko to sve kosta. Unapred hvala...

Ana Life (2013-06-23)

Postovani Borise, Najefektnije uklanjanje kondiloma je radiotalasima, sa napomenom da Vi nikada necete moci da se oslobodite virusa Condilomata Acuminata, on je u Vasem organizmu. Radite na svom imunitetu. Ukoliko zelite da skidate kondilome kod nas, intervencija se zakazuje se na tel 011 3196808, intervenciju radi Dr Milkovic, urolog hirurg iz Klinickog centra, cena je oko (cena poslata na e-mail) dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

losmi (2013-06-23)

Zanima me koja je cena uklanjanja kondiloma radio talasima

Ana Life (2013-06-23)

Postovana, Uklanjanje kondiloma Bolnici Analife kosta od (cena poslata na e-mail) dinara, ukljucujuci i kontrolno skidanje, ukoliko ih bude na prvoj kontroli. Kondilomi su virusna infekcija koja trajno ostaje u organizmu, promena imuniteta dovodi do ponovne pojave kondiloma. Detaljne informacije dobicete na tel 0113196808. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Miodrag (2013-06-17)

Zanima me cena uklanjanja kondiloma? Hitno. Hvala unapred.

Ana Life (2013-06-17)

Poštovani, Cena spaljivanja kondiloma radiotalasima je oko (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nikola (2013-06-12)

Interesuje me cena skidanja kondiloma kod muskaraca. Hvala unapred...

Ana Life (2013-06-12)

Postovani Nikola, Cena uklanjanja kondiloma je od (cena poslata na e-mail) dinara. Intervenciju radi urolog dr Milkovic, obavezno je zakazivanje na tel 0113196808. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nenad (2013-06-09)

Zanima me cijena uklanjanja kondiloma radio talasima?

Ana Life (2013-06-09)

Poštovani Nenade, Cena uklanjanja kondiloma je od (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tamara (2013-06-03)

Postovani,zanima me kolika je cena skidanja kondiloma kod Vas i koliko vremena ne treba imati odnose?Hvala!

Ana Life (2013-06-03)

Poštovana Tamara, Cena uklanjanja kondiloma je od (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08. Uzdržavanje od odnosa se preporučuje mesec dana. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Snezana (2013-05-31)

Postovani, imala sam kondilome pre 3,2 god... od tada nisam imala decka i od sept do januara sam bila sa deckom prvi put posle toga, koristili smo zastitu na pocetku poslednji mesec ne, javio mi se u aprilu da je dobio kondilome, a nakon mene je imao curu...e sad da li je logicno da je od mene dobio? iako ja vise nemam i oko 1,5 dana sam cista? tj tad sam skidala otprilike....skidao je radio talasima pre mesec dana....zanima me ako budemo opet sad u kontaktu da li moze on meni da prenese da mi se opet pojave? ili sam ja postala imuna na hpv virus? citala sam nesto da organizam postaje imun posle 2 god... i ako ja jesam da li to znaci damogu sad svakom da prenesem iako ih ja nemam vec dve god? jel taj virus ostaje zauvek u organizmu? sta se desava sa njim? jer miruje bez opasnosti po mene i druge il pak nmoze da zarazi druge i pojave im se kond.pri pada imuniteta? nije mi jasno :(

Ana Life (2013-05-31)

Poštovana Snežana, Pošto su kondilomi virusna infekcija humanim papiloma virusom, koja se prenosi seksualnim putem, na žalost, oni ostaju u Vašem organizmu trajno. Sve ono što je vidljivo golim okom i pod mikroskopom (kolposkopom) kada gleda ginekolog, trebalo bi da se skida, laserom ili radiotalasima, oni su bolji zbog toga što maksimalno štede zdravo tkivo. Dakle, Zaštita prezervativom nije stopostotna zaštita od HPV infekcije, zbog područja koje ne pokriva prezervativ. Ukratko, virus HPV ostaje u Vašem organizmu, imunitet je važan da se ponovo ne pojave. Naravno i redovne posete ginekologu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dragana (2013-05-30)

Interesuje me cena skidanja papiloma?

Ana Life (2013-05-30)

Poštovana Dragana, Ukoliko ste mislili na uklanjanje kondiloma, cenasa pregledom i inetrvencijom je od (cena poslata na e-mail). U intervenciju je uračunato i kontrola sa dodatnim uklanjanjem, ukoliko se pojavi neki kondilom koji se nije video pod mikroskopom u prvom momentu uklanjanja raditalasima. Poznato Vam je da ste trajno zaraženi humanim papiloma virusom, koji se ne može nikada potpuno ukloniti, samo onaj vidljivi deo u momentu uklanjanja. Inetrvencije se zakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

rada (2013-05-28)

interesuje me cena uklanjanja kondiloma

Ana Life (2013-05-28)

Poštovana Rado, Cena klanjanja kondiloma košta od (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Lazar (2013-05-22)

Zdravo... Imam vise od 10 god izrasline na korijenu penisa i po ostaloj kozi na penisu. Na kozi su kao okrugle, bijele, precnika do 2mm, na na sluzokozi su kao bradavice. Dal je to hpv? Ako jeste, kako mogu da saznam koji je tip hpv i koliko kosta?

Ana Life (2013-05-22)

Poštovani, Takve promene najčešće izaziva HPV virus. Naravno da je neophodna konsultacija urologa i uklanjanje promena. Za sve detaljnije informacije i zakazivanje pregleda (HPV bris) saznaćete ukoliko pozovete fiksni tel 011 319 68 08. Na pregledu i uzimanju HPV virusa sazanćete koliko košta intervencija. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nikola (2013-05-21)

Postovani. Imam kondilome na analnom otovru. i vidiljivi su jako. Zanima me koliko kosta skidanje kondiloma kod muskarca? i sta je sve potrbno uraditi pre intervencije? pozdrav

Ana Life (2013-05-21)

Poštovani Nikola, Cena uklanjanja kondilom kod muškaraca zavisi od nalaza oko (cena poslata na e-mail) dinara I da li treba anestezija ili ne. Pozovite tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

MLADEN (2013-05-12)

Postovani, uklonio sam kondilome pre par dana i sada kada nemam spoljasne simptome a ipak nosim hpv virus u sebi , da li mogu preneti svom partneru infekciju ?

Ana Life (2013-05-12)

Poštovani Mladene, Morate znati da se infekcija HPV virusom moze preneti i kada se kondilomi neprimecuju na koži ili sluzokoži, te je zbog toga najbolje da sekao zaštita koristi prezervativ. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Silvija (2013-05-10)

Imam kondilome na vagini vec otprilike mesec dana,zanima me koliko kosta da se to skida radiotalasima i koja metoda je najefikasnije i koja je cena u pitanju?molim vas nemojte da mi posaljete cenu na email nego ovde odgovorite jer ne ulazim na email. Ljubila sam se s deckom,da li sam mu prenela virus? :-/

Ana Life (2013-05-10)

Poštovana Silvija, Uklanjanje kondiloma kod nas je (cena poslata na e-mail) dinara. Detaljne informacije dobiće te na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja (2013-05-09)

Poštovani pre 9 meseci sam kod Vas uklanjala spoljasnje kondilome i posle par meseci poceli su opet da se pojavljuju.Za sada ih imam 5 vrlo malih....Da li mi savetujete da ih odmah otklonim ili da probam sa nekom kremom.

Ana Life (2013-05-09)

Poštovan Sanja, Verovatno znate da ste trajno zaraženi virusom Condilomata acuminata, koji izaziva kondilome. Pojava kondiloma posle uklanjanja znači da Vam je pao imunitet, pa su ponovo virusi počeli da “rade”. Naš savet je da obavite pregled, da li ćete kodnas ili na nekom drugom mestu, to Vamaprepuštamo, ali u svakom slučaju ih treba skidati. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

darko (2013-05-08)

zanima me aktuelna cena skidanja kondiloma kod muskarca. vidljivi su golim okom. sta sve ulazi u ukupnu cenu?

Ana Life (2013-05-08)

Poštovani Darko, Uklanjanje kondiloma kod muškarca, u Analife bolnici, radinaš urolog, Dr Milković Cena je od (cena poslata na e-mail) dinara. Intervenciju možete zakazati na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija (2013-05-06)

Dobar dan,primetila sam kada sam se kupala da imam neku malu tackicu kao mladez izgleda,da li su to polne bradavice?

Ana Life (2013-05-06)

Poštovana Marija, Da li je nešto kod Vas polna bradavica ili kondilom može samo da se kaže posle ginekološkog pregleda. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dragan (2013-04-27)

Postovani, vec par meseci imam dve vrlo male izrasline na sluzokozi oko anusa (golim okom jedva vidljive, ali sam primetio da polako rastu. Praceni su povremenim jakim svrabom. Da li je tesko ukloniti ih i koja je cena te intervencije i kako se izvodi (anestezija)? Hvala unapred

Ana Life (2013-04-27)

Poštovani Dragane, Kod nas muškarcima kondilome skida urolog hirurg Dr Milković, cena je od (cena poslata na e-mail) dinara. Intervencija sezakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana (2013-04-24)

Izrasla mi je bradavica na samom analnom otvoru,da li je to kondilom ili mozda rak?

Ana Life (2013-04-24)

Poštovana Ivana, Da bi ste znali šta je kod Vas, morate obaviti pregled ginekologa. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2013-04-22)

Postovani, zanima me kolike su sanse da se kondilomi sami povuku ukoliko se bas poradi na imunitetu? Ja imam par kondiloma na ulazu u vaginu, miruju, ne sire se i jako su sitni. Hvala

Ana Life (2013-04-22)

Poštovana Milice, šanse postoje, ali je teško proceniti kolike su. Da li ih treba skidati ili ne, proceniće Vaš ginekolog. koji će pregledom unutrašnjeg i spoljašnjeg dela vagine kolposkopom (mikroskopom)videti o kojem se broju radi, i predložiti Vam terapiju. Mi, u bolnici Analife, skidamo kondilome radifrekventnim nožem, to najsavremenija metoda, zato što za razliku od lasera, manje oštećuje zdravo tkivo. Intervencija se radi u prisustvu anestiziologa i košta (cena poslata na e-mail) dinara. U cenu je uključen gineokolški pregeld i kontrolna reintervencija ukoliko je potrebna. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Danka (2013-04-21)

ustanovljeni su mi kondilomi,sta mi preporucujete da uradim i kako da znam koju grupu imam,da li to mogu da saznam kod vas i koja je metoda?hvala unapred na odgovoru

Ana Life (2013-04-21)

Poštovana Danka, Kondilomi se najuspešnije uklanjaju radio nožem, laser je prevaziđena stvar (mi imamo i jedno i drugo), laser više oštećuje zdravo tkivo. Ako ste pod izrazom “grupu”, mislili koji tip humanog papiloma virusa imate, to se dobija HPV tipitacijom, naš ginekolog uzima briseve sa promena i šalje se u laboratoriju. Predpostavljam da znate das u kondilomi seksualno prenosivi virusi, koji kada se jednom zarazite, ostajete zaraženi za ceo život. Ostae Vam da uklonite one koji se sada vide ( potrebno je da se radi pod kontrolom mikroskopa (kolposkopa) , na kontrolnom pregledu se ukloni ako se neko još pojavi, koji je bio dovoljno mali da se ne vidi prilikom intervencije. Posle toga da poradite na svom imunitetu, kako se ne bi pojavili. Naravno to uključuje i seksualne odnose sa prezervativom, mada to nije potpuna zaštita od humanog papiloma virusa. Cena intervencije je (cena poslata na e-mail) dinara uključujući i kontrolni pregled i dodatnu intervenciju na kontroli ukoliko je potrebno. Zakazuje sa na fiksni tel 011 39 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

igor (2013-04-16)

postovanje.uz pomoc koje kreme bih mogao sam da odklonim kondilome i ako vam ne oduzimam vreme da mi objasnite kako to da uradim.doktor mi je prepisao neku tecnost za spaljivanje i da to radim 3 puta dnevno tri dana.ali me zanima vase misljenje.unapred hvala

Ana Life (2013-04-16)

Poštovani Igore, Nijedna krema nije tako efikasna za uklanjanje kondiloma. Kada bi to bilo moguće, ne bi postajale intervencije kojima ginekolog ili urolog spaljuje kondiloma laserom ili RF radiotalasima. Uklanjanje kondiloma radiotalasima je savremenija metoda. zbog toga što se maksimalno čuva zdravo tkivo, za razliku od lasera koji prodire dublje u zdravo tkivo. Bilo kako bilo, Vi ukoliko imate poverenja u Vašeg doktora, uradite onako kako Vam je savetovao. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mirjana (2013-04-05)

Postovana,uklonila sam kondilome pre 10 dana laserom i nakon intervencije mi je receno da mazem Pavlovicevu mast zanima me kolko vremena je potrebno da rane zarastu?

Ana Life (2013-04-05)

Poštovana Mirjana, Onoliko koliko je potrebno opekotinama da zarastu, Predpostavljam da Vam je Vaš ginekolog sve objasnio. On zna kolika je promena i kakav je postooperativni oporavak. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija (2013-04-05)

Koliko je pouzdano skidanje kondiloma elektrokauterom,posto evo vec peti mesec kako ih lecim uz redovne kontrole na nedelju dana i pre po potrebi u slucaju da primetim neku promenu? Kazu da imunitet igra veliku ulogu u izlecenju pa bih htela da znam koji je to preparat najbolji za podizanje imuniteta? Unapred,Hvala!

Ana Life (2013-04-05)

Poštovana Marija, Kondilomi se najuspešnije skidaju radiofrekventnim nožem pod kontrolom mikroskopa, odnosno kolposkopa, U bolnici Analife, posle skidanja, sledeća kontrola je za četiri nedelje, tada se skine ako je nešto u međuvremenu se pojavilo, uključeno je u cenu intervencije. Å to se tiče Vašeg imuniteta, to morate sa svojim doktorom, Neozbiljno bi bilo od nas da Vam dajemo bilo kakve savete a ne poznajemo VAS. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

lina (2013-04-01)

Postovani.. imam kondilome,sad su poceli da se jos brze sire,pa me zanima sta da ucinim da zaustavim pojavu novih bradavica?

Ana Life (2013-04-01)

Poštovana Lina, Kondilomi su infekcija HP virusom, koji se šire kadaVam pada imunitet. Radite na jačanju imuniteta, a kondilome koji su se pojavili skidajte najbolje radio talasima. Kod nas to radi Dr Nada Radaković, cena je oko 10000 dinara uključujući i kontrolnu intervenciju. Infekcija virusom koji izaziva kondilome je trajna, nikada se ne možete izlečiti, samo možete skidati one koji se pojave. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja (2013-03-24)

Trenutno sam u 22. nedelji trudnoce i otkriven mi je decidualni polip na grlicu materice velicine zrna pasulja. Zbog njega mi je zabranjeno da se krecem i traze da lezim do kraja trudnoce, sto mi jako tesko pada. Cula sam neke price drugih zena kojima su doktori uklanjali polipe na grlicu tokom trudnoce i nije bilo nikakvih posledica. Ja bih vrlo rado uklonila i nastavila sa normalnom i bezbriznom trudnocom. Da li imate iskustva sa ovakvom situacijom i da li ste do sada uklanjali cervikalne polipe u trudnoci? Hvala!

Ana Life (2013-03-24)

Poštovana Majo. Izvinite na kašnjenju sa odgovorom. Decidualni polipi se ne diraju .Intervencija je potrebna jedino u slučaju da počnu obilno da krvare,što je izuzetno retko. Načelno, decidualni polip koji ne pravi probleme, nije razlog za apsolutno mirovanje, međutim,neozbiljno bi bilo da dajemo savet suprotan savetu koji je dao Vaš ginekolog, obzirom da on ima mnogo bolji uvid u stanje Vaše trudnoće od nas. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija (2013-03-16)

Htela bih da vas pitam da li kondilomi ostavljaju posledice?Radila sam vaporizaciju septembra,nanakon cega sam ponavljala papa test,bio je druga grupa sa prisustvom kolocita.Sta to znaci?

Ana Life (2013-03-16)

Poštovana Marija, Rezultate tumači ginekolog koji je uzimao briseve. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

lidija (2013-03-12)

Postovani, pre mesec dana na redovnom godisnjem pregledu doktor je uocio kondilome. Odmah sam otisla i otklonila ih. Tada sam uradila i papa test, rezultat mi je stigao danas i III grupa je. Lekar mi predlaze biopsiju. Interesuje me, da li je moguce da je rezultat los zbog prisustva kondiloma ili to nema veze?

Ana Life (2013-03-12)

Poštovana Lidija, Samo lekar koji je radio pregled i intervenciju može da Vam da određene odgovore. Biopsija se radi ukoliko postoje promene na grliću ( nisu kondilomo), po histopatološkom nalazu nalazu biopsije se postupa dalje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

danijela (2013-03-09)

doktor mi je spalio kondilome prije 7 dana i pekao da stavljam obloge od rivanola.jos uvijek me boli.zanima me koliko traje oporavak i jel mogu jos necim da mazem posto se cijede

Ana Life (2013-03-09)

Poštovana Danijela, Izvinite na kašnjenju sa odgovorom, sigurno su vam tegobe već prošle. Kao što ste i samo naveli (spaljivanje kondiloma radio nožem) radi se o opekotinama, na opekotine ne treba stavljati nikakva sredstva i lekove osim onoga što preporuči ginekolog. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

dejan7492 (2013-03-02)

Da li mogu kondilomi da se prenesu reko poljupca sa zarazenom osobom u fazi inkubacije virusa!?Dali radite test otkrivanja HPV virusa i koliko kosta.Proslo je godinu ipo dana od kontakta sa zarazenom osobom.

Ana Life (2013-03-02)

Postovani Dejane, Kondilomi se svakako mogu preneti poljipcem.Inkubacioni period moze da traje i do dve godine. Test za detekciju HPV irusa se radi unašoj bolnici . O ceni i drugim detaljma mozete se informisati telefonom u samoj bolnici. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja (2013-02-05)

Poštovani, ginekolog je posumnjao da imam ravne kondilome i pre tri nedelje sam radila papa test a rezultat je bio druga grupa uz prisustvo koilocita. Napominjem da imam 22 godine i da sam takođe imala jaku gljivičnu infekciju za koju sam primila terapiju.Pila sam antibiotike i stavljala klindomicin vaginalete i potom ponovo radila papa test koji je opet pokazao drugu grupu, ali sada nisu bili prisutni koilociti već samo masa limfocita. Zanima me da li je to što su pri prvom nalazu uočeni koilociti siguran znak da sam zaražena HPV virusom iako nisu otkriveni pri drugom pregledu ili njihovo prisustvo može da ukazuje na još nešto osim HPV virusa? Unapred hvala na odgovoru.

Ana Life (2013-02-05)

Poštovana Sanja, Ako se jednom nađu koilociti, infekcija HPV postoji. Nije pravilo da mora da se nađe u svakom uzorku, analizi. Vi ste prokuženi, virus ostaje u organizmu, kondilome možemo skloni RF-nožem, što se danas smatra najsavremeniji način uklanjanja kondiloma. Kondilome ne možete izlečiti, ali one koji se vide možete ukloniti. Da bi ste znali koji tip HPV virusa ( većeg ili manjeg malignog potencijala ),najefikasnije je uraditi HPV tipizaciju Za sve dodatne informacije pozovite tel 011 319 68 08. S poštovanjem Analife

Predrag (2013-02-02)

Postovani, da li radite uklanjanje kondiloma kod oba pola? Imam kondilome u korenu penisa, pa sam hteo da to uklonim kod Vas! Pozdrav

Ana Life (2013-02-02)

Poštovani Predraže, Operacija uklanjanja kondiloma Radifrekventnim nožem, što je savremenija metoda od kasera ( zato što laser mnogo više oštećeuje oklono zdravo tkivo, i manje je precizan od RF), radimo u saradnji sa hirurgom urologom Dr Milkovićem. Ukoliko želite kod nas da radite, neophodno je da zakažete pregled i intervenciju na fiksni telefon broj 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

nikola (2013-01-23)

Postovani, imam komdilome na i u analnom otvoru. Kojo vid lecenja je najefikasniji?

Ana Life (2013-01-23)

Postovani Nikola, Kondilomi, kao posledica infekcije humanog papiloma virusa, danas, najčešće polno prenosive bolesti, mogu se pojaviti i na analnom otvoru. Najefikasnije uklanjanje je radiofrekventnim nožem. Ukoliko želite da kod nas radite, sve informacije u vezi intervencije skidanja kondiloma RF-om i cena intervencije, dobićete na pregledu koji se obavezno zakazuje na fiksni telefon 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jasmina (2013-01-15)

Poštovana, Skidala sam kondilome radio talasima pre 3 dana. Nakon 1. dana primetila sam par kondiloma. Moguće da ih moj doktor nije primetio. Da li je moguće ponoviti tretman nakon 7 dana? Doktor mi je pomerio kontrolu nakon dve nedelje zbog pomenutog slučaja. Ali kontrola onda tačno pada 10 dana pred menstruaciju i plasim se da ce mi tretman odložiti nakon menstruacije, sto mi se čini jako dugo. U poslednjem periodu moj imuni sitem je jako los, imala sam porblema sa alergijskim reakcijama i to me dodatno brine da za mesec dana mogu da imam vise kondiloma nego kada sam otisla na pregled. Zamolila bih vas za odgovor, potrebno mi je mišljenje još jednog ginekologa. Hvala vam puno unapred!

Ana Life (2013-01-15)

Postovana Jasmina, Moguće je da su kondilomi bili jako mali i nisu se videli.Takodjer morate da znate da se virus zaržava u koži upredelu gde su bili kondilomi i moguće je naknadna pojava istuh.Mislim da dve do tri nedelje neće npraviti neki velik problem i da mozete toliko da pričekate do sledeće intervencije. Dobro je i da zarastu promene od prethodne intervencije.Umedjuvremebu poradite na vašem imunološkom sistemu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

nadezda (2013-01-02)

posle uklanjanja kondiloma elektrokauterizacijom ostali su malo oziljci. Koju kremu smem da koristim da uklonim oziljke?

Ana Life (2013-01-02)

Poštovana Nadežda, Posle uklanjanja kondiloma mozete koristiti bilo koju kremu za ožiljke (šaljić, dermatiks). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Vanja (2013-01-02)

Imam kondilome koje uskoro treba ginekolog da mi odstrani.Zanima me samo koji je od navedenih nacina odklanjanja najbezbolniji.Hvala!!

Ana Life (2013-01-02)

Poštovana Vanja, Najbezbolniji ali i najefikasniji zbog minimalnog oštećenja okolnog tkiva jeste odstranjivanje kondiloma radiofrekventnim nižem. Lasr za kondilome je zastarela metoda. Kod nas komplet intervencija je 10000,00 din. uključujući i reintervenciju na kontrolnom pregledu. Ukoliko imate dodatna pitanje vezana za uklanjanje kondiloma, pozovite fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja (2012-12-21)

Mene izludjuje sama pomisao na kondilome vec..Uklonjeni su mi kondilomi iz unutrasnjosti vagine,sitni,siljati kondilomi,pre dve godine i sve je bilo u redu do sad..pre par dana primetila sam dva sitna kondiloma spolja,jedva vidljiva,osete se pod dodirom ruke..a ako odem kod doktorke ona mi kaze da se opustim,ili da cekam i tako nesto,kao i uvek,sta da radim sad?sta mislite da li ih treba ukloniti?

Ana Life (2012-12-21)

Poštovana Majo, Kondilomi svakako zahtevaju skidanje, mi to radimo radifrekventnim nožem, koji se smatra najsavremenijim sredstvom za te intervencije. Ukoliko se odlučite da čekate, potrudite se da pojačete imunitet. Za sve dodatne informacije pozovite telefon 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

marija (2012-12-16)

u nis sam bila u septembru,i rekao mi da dodjem do kraja meseca bolje sto pre,da mi radi radiotalasima ako hocu sa lokalnom anestezijom ili bez,rekao mi kako hocu…, ,a ja sam bila odmah kod doktora u krusevac,rekao mi da dodjem za 2,3 meseca na spaljivanje,....jer kaze da ce kondilomi da se 80% povuku sami,do mi je povidon jod I vaginalete za secret…… strah me da se nisu povecali kondilomi i da dodje do problema nekog?kod koga je bolje u nis ili u krusevac?

Ana Life (2012-12-16)

Poštovana Marija, Ako imate malo kondiloma moze se desiti i da se spontano povuku za odredjeno vreme . Bilo bi dobro da za taj period dok čekate da se povuku, uzimate polivitaminske preparate da poboljšate vaš imunološki sistem.Mislim da možete slobodno čekati dva meseca i ako se spontano ne povuku odlučite se za intervenciju. U koliko treba bilo kakva pomoc, pozivamo Vas da nam se javite tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivan (2012-12-10)

Postovana, saznao sam nakon seksualnog odnosa sa devojkom da je imala kondilome i da se lecila i sada me interesuje da li postoji nacin da izvrsim prevenciju kako bih suzbio virus, jer verujem da sam zarazen, a od odnosa nije proslo 24 h

Ana Life (2012-12-10)

Poštovani Ivane, Ukoliko je došlo do infekcije sa humanim papiloma, virusom koji izaziva kondilome, virus se ne moze više odstarniti iz organizma. Na taj se način postaje nosioc virusa, ali se moze desiti da nikad ne dodje do spoljašnjih manifestacija bolesti, tacnije do kondiloma. Da biste izbegli pojavu kondiloma i ako imate virus u organizmu morate voditi računa o vašem imunološkom sistemu, da vodite zdrav zivot, da se neiscrpljujete. Napominjem vam da od momenta infekcije pa do pojave samih kondiloma moze proći i do dve godine. S poštovanjem, Dr Nada Radaković, ginekolog citolog

Violeta (2012-11-22)

Postovana,u gornjem tekstu ste spomenuli da je moguce prisustvo vrlo sitnih kondiloma,koje ne treba dirati(iskljucivo na osnovu procene ginekologa).Posto ja mislim da je to moj slucaj,tj. posle uklanjanja kondiloma je ostalo nekoliko veoma sitnih za koje je ginekolog rekao da ne treba dirati.Pa me zanima da li ja mogu biti prenosilac?I sta dalje raditi u takvoj situaciji. Srdacan pozdrav

Ana Life (2012-11-22)

Poštovana Violeta, Koliko imate kondiloma i da li ih treba dirati može se ustanoviti jedino na ginekološkom pregledu. Sitni i skoro nevidljivi kondilomi se gledaju pod uveličanjem. Kolposkopom. Kod nas možete zakazati komplet kolposkopiju, ginekološki pregle, Papa briss i ultrazvuk sve u kompletu za (cenu smo poslali na e-mail). Å to se tiče prenošenja, pošto su kondilomi seksualno prenosiva bolest koju izaziva HPV virus, možete preneti svom partner. Kao što vidite, potrebno je da popričate sa ginekologom oko svih pitanja koje imate u vezi kondiloma, Pregledi se zakazuju na fiksni broj telefona 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife,

Nena (2012-10-23)

Å ta se dešava sa muškarcem koji nosi virus a nema promene na koži , kako njega izlečiti jer mislim da mi on izaziva sve te učestale infekcije.

Ana Life (2012-10-23)

Vaše pitanje je krajnje neprecizno, pa vas molimo za jos malo informacija. Ne znamo o kom virusu je reč, na kojim delovima tela i o kojim indkcijama .. Predpostavljam da ste mislili na infekcije kondiloma koje izaziva humani papiloma virus ( HPV).

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje