TRUDNOĆA

 

EKSPERTSKI 4D ultrazvuk od 20-24 nedelje trudnoće

Ekspertski 4D ultrazvuk od 20 nedelje trudnoće4D-3D ULTRAZVUČNI PREGLED OD 20 - 24 NEDELJE TRUDNOĆE
 
Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled od 20 do 24 nedelje trudnoće “Anatomsko-morfološki pregled sa fetalnom ehokardiografijom”
 
Iako se plod detaljno gleda počev od 12. nedelje trudnoće, ovo je najbolji period za analizu izgleda (morfologije) svih glavnih organskih sistema i spoljašnjeg izgleda bebe.
Po protokolu vođenja normalne trudnoće (Zdravstvena zaštita žena u toku trudnoće, Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, 2005.god.), ovaj pregled je jedan od dva najvažnija ultrazvučna pregleda u trudnoći (pored pregleda u vreme „double“ testa).
 
Pregled se sastoji iz četiri segmenta:
 
1. 4D/3D/2D ANATOMSKO – MORFOLOŠKA ANALIZA
Veličina bebe omogućava analizu i najsitnijih anatomskih detalja, kako bismo se uverili da nema anomalija koje mogu da se uoče ultrazvukom:
- 3D/4D mod – analiza spoljašnjeg izgleda ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala)
- kičmeni stub (2D i 3D mod) 
- analiza moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva)
- analiza trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega) 
- analiza integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)

Napomena:
Posle 20-te nedelje trudnoće gube se ultrazvučni znaci za Daunov sindroma na plodu i iz krvi trudnice, te mongoloidi koji nemaju neku veću anomaliju, praktično više ne mogu da se otkriju. 
 
 
2. FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA
Ovaj period je referentni (najbolji) za pregled srca ploda. Analiza je sada detaljnija u odnosu na period do 20 nedelje, samim tim što je ovaj važan organ veći. Analiziraju se dve komore i dve predkomore, aorta i njen izlaz iz leve komore, plućna arterija i nje izlaz iz desne komore, srčana pregrada, protoci kroz srce i njegove velike krvne sudove (Power, Color Doppler i 3D angio modovi) ....

3. PREGLED POSTELJICE I KOLIČINE PLODOVE VODE (AFI - indeks količine plodove vode)
·      Izgled i struktura posteljice, njena lokalizacija (nisko usađena?).
·      Količina plodove vode je veoma važna - nije dobro da je ima malo, a ni puno.
 
 
 
 
4. 3D/4D - KAKO IZGLEDA I NA KOGA LIČI?
Gledajući Vašu bebu kako se češka, smeje, plače, zeva ili ljuti, i Vi i budući otac već u trudnoći ostvarujete prisan kontakt sa njom. Ovakve slike i filmovi su više nego očigledna potvrda reči doktora da je Vaša beba dobro. Nije ni čudo što je jedna mala devojčica, buduća sestra, kad se završio pregled uzviknula: a bata, što ga ne vodimo kući ?!
Kompletni pregledi u trudnoći najmodernijim metodama u okviru nove bolice AnaLife.
 

Komentari i pitanja

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Ovaj dokument namenjen je samo licima kojima je upućen i za pozivanje na isti od strane bilo kog lica, neophodna je naknadna pismena potvrda njegovog sadržaja. Shodno tome, Opšta bolnica Analife (PIB: 106965704) i odriče svaku odgovornost i ne prihvata bilo kakvu obavezu (uključujući slučaj nepažnje) za posledice koje može pretrpeti bilo koje lice zbog činjenja ili nečinjenja na bazi takve informacije, pre nego što takva lica prime dodatnu pismenu potvrdu. Ukoliko ste greškom primili ovu elektronsku poruku, uništite i izbrišite istu sa vašeg računara. Svako umnožavanje, širenje, kopiranje, obelodanjivanje, izmena, distribucija i/ili objavljivanje ove elektronske poruke je strogo zabranjeno. Sadržaj ove elektronske poruke ne predstavlja nužno stavove Opšte bolnice Analife.

Vaša Bolnica Analifesuzana kaze

28-04-2015

kolika je cena 4 d ultrazvuk

avatar

Poštovana,
 Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                                                                             1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija, koji sastavni deo ekspertskog pregleda /nijedan pregled se ne može nazvati ekspertski , ukoliko ne sadrži fetalnu ehokardiografiju/
Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i još neke delove srca) kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se. . 2.Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, one nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom. To su strukturne anomalije/ rascep usne, deformitet šake, noge, kičme, glave, svih delova bebe, pupčanika.......
3.Treći deo su biometrijske mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode/AFI index/
 Color Doppler pupčanika 
4.Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08, (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena Miljesic Bikicki kaze

08-04-2015

Postovani interesuje me koliko kosta kod vas 4D ultrazvuk?

avatar

Poštovani,
4D ekspertski ultrazvuk trudnice, koji radi Dr Živanić, je najdetaljniji pregled ploda u trudnoći,koji obavezno sadrži ekspertski pregled srca (fetalna ehokardiografija ili eho srca). Ne postoji ekspertski pregled, bez fetalne ehokardiografije. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko doktor Živanić, zbog položaja bebe ili zbog količine masnog tkiva, koje se može naći na prednjem trbušnom zidu trudnice, ne može da slika i analizira sve važne preseke srca (izlaz aorte, izlaz plućne arterije, komore i predkomore, aortni luk, dopler srca.....) pregled se prekida i ne naplaćuje se. To naravno ne znači da beba nije dobra, to samo znači da Dr Živanić ne daje izveštaj ukoliko nije komplet pogledao i analizirao bebu. Trudnica dolazi na ekspertski pregled, detaljan, ponekad vrlo težak, ponekad i nemoguć. Kod nas se ne dolazi na slikanje bebe, to je nešto što je slatko, ali to dolazi na kraju, tek kada se svi detalji pogledaju, na CD i na papiru slikaju. Pregled (cena poslata na e-mail)i zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.
              
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja Milanovic kaze

07-04-2015

Koliko kosta 4D ultrazvuk za od 20-24 nedelje.Hvala

avatar

Poštovana Sanja, ekspertski 4D ultrazvuk, sa fetalnom ehokardiografijom ili detaljnim pregledom srca (cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Perić Radovan kaze

28-03-2015

Postovani,interesuje me koliko kosta 4D kod Vas?Trenutno smo usli u 23.nedelju.Hvala Vam unaprijed.

avatar

Poštovanai, ekspertski ultrazvuk, koji radi Dr Živanić,(cena poslata na e-mail), zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra kaze

13-02-2015

Postovani, zanima me cena 4D ekspertskog ultrazvuka izmedju 20 i 24 nedelje. Hvala unapred

avatar

 Poštovana,
4D ekspertski ultrazvuk trudnice, koji radi Dr Živanić, je najdetaljniji pregled ploda u trudnoći,koji obavezno sadrži ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija, eho srca/. Ne postoji ekspertski pregled trudnice, bez fetalne ehokardiografije. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko doktor Živanić, zbog položaja bebe ili zbog količine masnog tkiva, koje se može naći na prednjem trbušnom zidu trudnice, ne može da slika i analizira sve važne preseke srca (izlaz aorte, izlaz plućne arterije, komore i predkomore, aortni luk, dopler srca.....) pregled se prekida i ne naplaćuje se. To naravno ne znači da beba nije dobra, to samo znači da Dr Živanić ne daje izveštaj ukoliko nije komplet pogledao i analizirao bebu. Trudnica dolazi na ekspertski pregled, posle koga nema dalje, zato je taj pregled detaljan, ponekad vrlo težak, ponekad i nemoguć. Kod nas se ne dolazi na slikanje bebe, to je nešto što je slatko, ali to dolazi na kraju, tek kada se svi detalji pogledaju, na CD i na papiru slikaju. Pregled (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Emilija kaze

27-01-2015

Dobro vece mene interesuje,da li je obavezno napraviti ekspertni 3D 4D ultrazvuk posle 20-te nedelje trudnoce? Meni je ovo cetvrta trudnoce i u predhodnim nikada nisam pravila taj 3D/4D ultrazvuk jer sam zivjela u Hrvatskoj i tamo ga nisu trazili.Sada s cetvrtim detetom zivim ovde u Srbiji (Subotici) i traze, pa me interesuje da li je obavezan? Hvala na odgovoru unapred! :)

avatar

Poštovana Emilija, nije obavezno raditi Ekspertski 4D ultrazvuk. Ako su Vam ga preporučili, možda postoji sumnaj na nešto, pa žele da budu sigurni da je sve u redu sa bebom. Za Vašu informaciju, ekspertski 4D pregled mora da sadrži i ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju, samo je taj pregled ekspertski.  
 
S poštovanjem
Bolnica Analife

Andrijana kaze

24-01-2015

molim vas mozete li mi reci koja je cena za ekspertski uz, pozz

avatar

Poštovana,   
 Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu: 1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE
2. Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna, Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.
3.Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.
4 Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D.
(cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08

 

S poštovanjem
Bolnica Analife

Ana kaze

19-12-2014

Postovani, zanima me cena ekspertskog 4D ultrazvuka od 20-24 nedelje trudnoće? Hvala

avatar

Postovana,
Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                                                                             1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija, koji sastavni deo ekspertskog pregleda /nijedan pregled se ne može nazvati ekspertski , ukoliko ne sadrži fetalnu ehokardiografiju/
Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i još neke delove srca) kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se. . 2.Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, one nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom. To su strukturne anomalije/ rascep usne, deformitet šake, noge, kičme, glave, svih delova bebe, pupčanika.......
3.Treći deo su biometrijske mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode/AFI index/ Color Doppler pupčanika 
4.Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08, (cena poslata na e-mail)
 
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ameli kaze

18-12-2014

Postovani trenutno sam u 20 nedelji trudnoce i zelela bih da zakazem 4d ultrazvuk kod vas, da li mozete da mi kazete cenu i koliko ranije trebam da zakazem. Hvala

avatar

Poštovana,
(cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08 nekih petnaestak dana ranije.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina kaze

01-12-2014

Molim Vas da me informišete o ceni 4d ultrazvučnog pregleda. Hvala.

avatar

Postovana,
 Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu: NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE . Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu. Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće. Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. (cena poslata na e-mail)i zakazuje se na tel 011 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Tanja kaze

27-11-2014

Postovani, Interesuje me cena 4D ultrazvucnog pregleda i kada bi najbolje bilo da se uradi. Trenutno sam u 17-oj nedelji trudnoce. Pozdrav

avatar

Poštovana,
Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                                                                            
1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija, koji sastavni deo ekspertskog pregleda /nijedan pregled se ne može nazvati ekspertski , ukoliko ne sadrži fetalnu ehokardiografiju/
Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i još neke delove srca) kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se.  .
2.Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, one nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom. To su strukturne anomalije/ rascep usne, deformitet šake, noge, kičme, glave, svih delova bebe, pupčanika.......
3.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode/AFI index/ i  Color Doppler pupčanika 
4.Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vaša beba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred
na tel 011 319 68 08,
(cena poslata na e-mail)
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

marina skrbic kaze

31-10-2014

Molila bih da mi posaljete cenu ekspert.ultra zvuka od 20-24 ned. Hvala.

avatar

Poštovana Marina,
 ekspertski 4D ultrazvuk, koji radi Dr Živanić Vojislav,
(cena poslata na e-mail) . Pregled se sastoji od pet pregleda, od koji je pregled srca /fetalna ehokardiografija/ praktično eliminatorni. Naime, ukoliko zbog položaja bebe ili zbog masnog tkiva gojaznih trudnice, ne mogu da se analiziraju i slikaju svi važni preseci srca /izlaz aorte, izlaz plućne arterija, aortni luk, komore i predkomore....../ pregled se prekida i ne naplaćuje. Ostali delovi velikog pregleda su : detaljna analiza ploda da se uverimo da ne postoje anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom, to su tzv. strukturne anomalije. Biometrija bebe, 3d slike i filmići bebe. Zakazivanje nekih tri nedelje ranije, na tel 011 310 68 08. 069 319 68 08
 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Marijana kaze

17-10-2014

Postovani,u 24.nedelji sam trudnoce koja je pracena hipertenzijom,imam 36 god. Zelela bih da uradim 4d ultrazvuk pa me zanima cena. Hvala unapred,Marijana.

avatar

Poštovana,

cena ekpertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Duška kaze

23-09-2014

Poštovani, zamolila bih Vas za informaciju koja je cena ekspertskog ultrazvuka u Vašoj bolnici? Unapred hvala!

avatar

Postovana,

Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se. Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode. Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba.

Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Svetlana kaze

02-09-2014

Postovanje, nalazim se u 20. nedelji trudnoce. Trudnoca je uredna. Doktorka mi je rekla sa uradim ekspertni uz. Zanima me koja je cena, koliko dana se ceka? Hvala unapred.

avatar

Poštovana,

cena ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana unapred.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Danijela kaze

20-07-2014

Postovani, zakazala bih kod vas ekspertski ultrazvuk u 21. nedelji, pa me interesuje cena. Hvala unapred.

avatar

Postovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Ivana kaze

02-07-2014

Postovani, Usla sam u 22.nedelju trudnoce i htela bih da zakazem ekspertski 4d ultrazvuk kod dr Zivanica. S tim u vezi,zanima me koja je cena i koliko dana ranije je potrebno zakazati pregled? Hvala.

avatar

Postovana,

Ekspertski 4D koji radi Dr Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara .zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

danijela kaze

30-06-2014

poštovanje,zanima me koliko košta 4D ultrazvuk,da napomenem da se nalazim u 21 nedelji trudnoće

avatar

Postovana,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojana kaze

25-06-2014

Postovani zanima me koja je cena ekspertskog 4d uz kod vas...Trenutno sam 20 nedelja Pozdrav

avatar

Poštovana,

Ekspertski 4D UZ, ili kako to kaže Dr Živanić, najdetaljnji pregled koji se može uraditi u  tim nedeljama, sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu: 

1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.

2.Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.

3.reći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe.3. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.

4.Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Andjela kaze

06-06-2014

Poštovani, da li biste mogli da mi pošaljete cenu 4d ultrazvuka na mejl? Zvacu tokom dana da zakazem pregled. Ja sam sada u 21oj nedelji trudnoce. Srdacan pozdrav

avatar

Poštovana,

ekspertski 4D ultrazvučni pregled, koji radi Dr Vojislav Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana unapred.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

jana kaze

13-05-2014

Postovani, 31 nedelja sam trudnoce. U 6. mesecu primeceno je da je leva bocna mozdana komora uvecana, za skoro duplo od druge ( desna 6 mm, leva oko 11 mm). do sada se nista nije smanjilo. radjen mi je MR pregled endokranijuma fetusa, na kom su potvrdjene te mere, sto je ujedno bio i njihov zakljucak- mr pregled endokranijuma ukazuje na unilateralnu ventrikulomegaliju lakog stepena sa leve strane (pretpostavljam da je ostalo u redU, jer za sve ostalo sto je mereno pise da je normalnih dijametara i dimenzija za starost ploda)... radjen mi je torch i to je u redu, pojavile su se neke vrednosti kod igm hsv1 , a igG pokazuje takodje neku vrednost ali koja ukazuje da je negativan. sve ostalo je ok. toxo i hsv2 nikad nisam ni imala. kordocinteza mi je takodje u redu, kariotip je radjen. kod vas sam bila u 21-22 nedelji i sve je bilo u redu. uvek i sve je bilo u redu, beba je cak i naprednija nekoliko dana. u pitanju je druga trudnoca, prva je bila takodje uredna i dete je zdravo. sada ponovo cekam na pregled ali me interesuje kakvo je vase misljenje o svemu ovome sto sam napisala. sta mislite da li ce predloziti prekid? koje su eventualne posledice po plod na osnovu svega ovoga? da li sam kandidat za carski rez? rekli su mi da postoji mogucnost da ce dete imati usporen psihomotorni razvoj, moze da dovede do cerebralne paralize, hidrocefalusa... svasta nesto, pa se uzasno plasim! unapred hvala na odgovoru. pozdrav

avatar

Poštovana Nevena,

pošaljite nam telefon da razgovarate direkto sa doktorom Živanćem.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Katarina kaze

11-05-2014

Poštovani, radila bih kod vas ekspertski 4d ultrazvuk u 20-oj nedelji pa me zanima cena i koliko ranije moram pregled da zakažem? Hvala unapred. Katarina

avatar

Postovna Katarina,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se dve nedelje unapred, na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina kaze

10-05-2014

Poštovani, uradila bih kod vas ekspertski 4d ultrazvuk pame zanima cena? S@poštovanjem. Katarina

avatar

Poštovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk kod Dr Živanića je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Natasa kaze

22-04-2014

Dobar dan. Ja sam 22+4 nedelja trudnoce. Moj ginekolog mi je preporucio da bi trebalo da uradim ekspertni uz,ne zato jer misli da nesto nije u redu,vec radi kontrole a i da bih ja bila mirnija. :) Pa me samo zanima koliko je cena za ekspertni uz,koliko se dugo ceka kada se zakaze? Hvala puno unapred.

avatar

Draga Natasa,
Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                                                                             1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija, koji sastavni deo ekspertskog pregleda /nijedan pregled se ne može nazvati ekspertski , ukoliko ne sadrži fetalnu ehokardiografiju/

Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova (izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i još neke delove srca) kompletan pregled se prekida i ne naplaćuje se.

 2.Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, one nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom. To su strukturne anomalije/ rascep usne, deformitet šake, noge, kičme, glave, svih delova bebe, pupčanika.......

3.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode /AFI index/ Color Doppler pupčanika

4.Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08, Cena je (cena poslata na e-mail) dinara

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milica kaze

21-04-2014

Postovani, Kolika je cena EKSPERTSKOG 4D ultrazvuka od 20-24 nedelje trudnoće? koliko ranije je potrebno da se zakaze?pozdrav

avatar

Postovana Milice,
Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić,je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se.

 Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika. Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vaša beba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Monika Valent kaze

16-04-2014

Zdravo. Zanima me dal je ovo sve okej s mojom bebom. 29 nedelja trudnoce sam. Radila sam 4D. BPD 78, FOD/KU 95, ATD 75, APD/AU 242 I FL 56? HVALA unapred.

avatar

Poštovana Monika,

Mi ne komentarišemo tuđe nalaze.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Milina kaze

11-04-2014

Mene takodje zanima cena ekspertskog 4D ultrazvuka, koji se radi posle 20 nedelje.. Hvala

avatar

Postovana Milina,

Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić posle dvadesete nedelje je 9900 dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se. Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika. Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba.

Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Mariana kaze

02-04-2014

Postovanje. Da li je bolje raditi 4D ultrazvuk u periodu do 19.ned., od 20-24 ned. ili posle 25.ned.? Trenutno sam u 15.nedelji, dabl test mi je bio uredan, planiram ipak da uradim i tripl a amniocentozu bih preskocila (zbog straha od igala). Sta mi preporucujete i koja bi bila cena preporucenog 4D ultrazvuka?

avatar

Poštovana Mariana,

Amniocenteza se radi ukoliko postoji razlog za to. Predlažemo ekspertski 4d ultrazvuk od 20-24 nedelje .Pregled košta (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Jasmina kaze

01-04-2014

Postovani, u 22 nedelji trudnoce sam radila bih kod vas 4D ultrazvuk zanima me cena i koliko dana ranije mora da se zakaze? S' postovanjem Jasmina S.

avatar

Postovana Jasmina,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:  NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....)

KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE . Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu. Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.

Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D.

Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

olivera 76 kaze

27-03-2014

Poštovani, mi smo u 22 nedelji amniocintezom otkrili da dete ima daunov sindrom(47XX+21), i odlučili smo se za prekid trudnoće. Interesuje me kakva je verovatnoća da sledeća trudnoća bude ista tj. da dete ima takvu anomaliju i posle koliko vremena se može ići na novu trudnoću? Unapred zahvalna!

avatar

Poštovana Olivera,

Pravilo je da se u svakoj narednoj trudnoći radi amniocenteza.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Roksanda kaze

20-03-2014

POSTOVANI Radila bih 4D ultrazvucni pregled kod Vas u 21. nedelji pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i kolika je cena

avatar

Poštovana Roksanda,

Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, je (cena poslata na e-mail) dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se.

Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika.

Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nevena kaze

20-03-2014

Postovani, s obzirom da razmisljam o ekspertskom ultrazvuku, zamolila bih Vas da mi date informaciju o ceni ovog pregleda. Hvala unapred.

avatar

Draga Nevena,

Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka, koji radi Dr Živanić, je (cena poslata na mail) dinara. Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći, uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan,govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca, kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se.

Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom, nemaju veze sa Double testom, Triple testom ili Daunovim sindromom.

Treći deo su biometrijske  mere bebe, tj, kako napreduje Vaša beba, koja je količina plodove vode, Color Doppler pupčanika.

Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D, šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

JELENA kaze

25-02-2014

Postovani ja sam presla 24 nedelju ,sada sam 28. Da li mogu sad da uradim ekspertski 4d ultrazvuk. Da li je strasno sto sam zakasnila? Molim za odgovor.

avatar

Poštovana Jelena,

Ekspertski 4D ultrzvuk, koji predstavlja najdetaljniji pregled u trudnoči može da se radi do neke 30 nedelje trudnoće. Pozovite tel 011 319 68 08, cena je (cena poslata na e-mail) dinara.  

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

MARIJA kaze

11-02-2014

Postovani, Kolika je cena EKSPERTSKOG 4D ultrazvuka od 20-24 nedelje trudnoće? Unapred hvala!

avatar

Draga Marija,
Cena ekspertskog 4D Ultrazvuka,  koji radi Dr Živanić, je (cena poslata na e-mail dinara.

Radi se o najdetaljnijem pregledu ploda u trudnoći,  uključujući  ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju. Koliko  je taj deo pregleda važan, govori činjenica da ukoliko iz nekog razloga Dr Živanić ne može da uradi ekspertski pregled srca,  kompletan pregled se  prekida i ne naplaćuje se.

Drugi deo se odnosi na anomalije koje se dijagnostikuju isključivo ultrazvukom,  nemaju veze sa Double testom,  Triple testom ili Daunovim sindromom.

Treći deo su biometrijske  mere bebe,  tj,  kako napreduje Vaša beba,  koja je količina plodove vode,  Color Doppler pupčanika.

Četvrti deo su slike 3D i filmići 4D,  šta radi i na koga liči Vašabeba. Pregled se zakazuje nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Nina kaze

08-02-2014

Postovani, radila bih 4d ultrazvucni pregled kod Vas, 22-ga sam nedelja interesuje me koja je cena i koliko ranije mora da se zakaze? S postovanjem Nina D.

avatar

Poštovana Nina,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi DrŽivanić, je najdetaljniji pregled koji seradi u trudnoći. Ukoliko iz nekog razloga, zbog položaja bebe, doktor ne može da uradi ekspertski pregled srca, pregled se prekida i ne naplaćuje se. Cena je (cena poslata na e-mail), zakazuje se nekih desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Mirjana kaze

05-02-2014

Postovani trenutno sam u 15-oj nedelji trudnoce.Zelela bih kod vas da uradim ekspertni 4D ultrazvuk u 22 nedelji trudnoce pa me zanima koliko ranije treba da nazovem da zakazem?I mozete li mi reci kolika je cena?Hvala...

avatar

Poštovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk je najdetaljniji pregled u trudnoći I sastoji se iz nekoliko segmenata koji se obavljaju ujednom aktu:

1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova (izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE                                                                      

2. NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUČIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE ( mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPČANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIČMA                                                                                                                                               

3 .PROTOK ILI COLOR DOPPLER PUPČANIKA                                                                                                             COLOR DOPPLER POSTELJICE (ako se zakazuje pregled posle 24 nedelje)                                                             AFI ili količina plodove vode                                                                                                                  BIOMETRIJSKE MERE BEBE Kako raste i napreduje beba                                                                              

4. 4D FILMIĆI ( šta radi )  i 3D SLIKE ( kako izgleda Vaša beba)                                                                                                                                             

Ukupna cena ovog ekspertskog 4D pregleda je (cena poslata na e-mail) dianara, Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Tanja kaze

05-02-2014

Postovani, Radila bih ultrazvuk kod vas u 23-oj nedelji, Zanima me koliko ranije mora da se zakaze i koja je cena. Da li postoji neka mogucnost da se radi u popodnevnim casovima? Hvala unapred. Tanja

avatar

Postovana Tanja,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJ.

2. Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.

3. Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće. Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana. Pregledi se zakazuju do sedam sati po podne

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Milena kaze

31-01-2014

Postovani, Kolika je cena EKSPERTSKOG 4D ultrazvuka od 20-24 nedelje trudnoće? Unapred hvala!

avatar

Poštovana Milena,

Cena ekspertskog 4D ultrazuka koji radi Dr Vojislav Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08, desetak dana unapred.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Ivana kaze

14-01-2014

Poštovani, u kojoj nedelji između 20. i 24. je najbolje raditi ekspertski 4D ultrazvuk? Da li biste mogli da mi pošaljete i cenu? Hvala.

avatar

Poštovana Ivana,

Razlika je samo što posle 23 nedelje, dodatno se radi Color Doppler posteljice, cena je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

marina kaze

03-01-2014

koliko kosta 4D UZ u 20 nedelji i kada se moze doci

avatar

Draga Marina,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.

2. 4D pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.

3. Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.

4. Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D.

Cena pregleda je (cena poslata na e-mail)  dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

marina kaze

03-01-2014

postovani,trenutno sam 22 nedelja i htela bih da radim 4D,koliko kosta i kada bih mogla da dodjem da to odradim

avatar

Poštovana Marina,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.

2. 4D pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.

3. Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.

4. Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda je (cena poslata na e-mail)  dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08


Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Mira kaze

30-12-2013

Postovani radila bi 4d ultra zvuk u 23 nedelji. Interesuje me cena i koliko ranije da zakazem. S postovanjem Mira M.

avatar

Poštovana Miro,

Ekpertski 4D ultrazvučni pregled koji radi Dr Živanić košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana unapred kako bi ste izabrali termin, na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Aleksandra kaze

13-12-2013

Postovani, radila bih 4D ultrazvucni pregled kod Vas, u 23-oj nedelji sam pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i kolika je cena? S postovanjem, Aleksandra

avatar

Draga Aleksandra,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu: 

NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka, kompletan pregled se prekida i ne naplaćeje se. 

Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna, Dabl ili Tripl test. Beba može imati dobre hromozome utvrđene  amniocentezom, a da beba ima rascep usne, problem sa ekstermitetima, mozgom, srčanu manu.

Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks. Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće.

Četvrti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D. Cena pregleda je (cena poslata na e-mail)  dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Biljana Vasilov kaze

27-11-2013

Poštovani, ja sam u 26. nedelji i pitam se da li mogu sada da radim 4d ultrazvuk. Interesuje me telefon za zakazivanje i cena? Hvala unapred

avatar

Draga Biljana,

Možete raditi ultrazvuk u 26 nedelji, tel za zakazivanje je 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Irena kaze

05-11-2013

Molim Vas, radila bih $D ultrazvuk kod Vas, pa me zanima koja je cena za tada. Bila bih tacno 24,2 nedelja trudna. S postovanjem, Irena

avatar

Draga Irena,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

1.  NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE

2. NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUČIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE (mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPČANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIČMA

3.PROTOK ILI COLOR DOPPLER PUPČANIKA i  COLOR DOPPLER POSTELJICE (ako se zakazuje pregled posle 24 nedelje)  AFI ili količina plodove vode   

4.BIOMETRIJSKE MERE BEBEKako raste i napreduje beba 

5.   4D FILMIĆI (šta radi)i 3D SLIKE ( kako izgleda Vaša beba) 

Ukupna cena ovog ekspertskog 4D pregleda je (cena poslata na e-mail) dianara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Dubravka kaze

05-11-2013

Postovani, interesuje me cena ekspertskog 4D UZ i koliko ranije je potrebno zakazati termin?

avatar

Draga Dubravka,

Pregled košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana unapred.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Maja kaze

02-11-2013

Mozete li mi poslati cenu za ekspertski ultrazvuk kod dr Zivanica koji se radi u periodu 20-24 nedelje ? Inace sam 16 nedelja, kada bih trebala pozvati za zakazivanje da bi dobila termin za 22 nedelju, otprilike oko 17 decembra? Unapred hvala

avatar

Poštovana,

Pregled koji se radi od 20-24 nedeljemobuhvata nekoliko pregleda u jednom aktu:

NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....)

PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE . NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUČIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE (mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPČANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIČMA. PROTOK ILI COLOR DOPPLER PUPČANIKA, COLOR DOPPLER POSTELJICE (ako se zakazuje pregled posle 24 nedelje).  AFI ili količina plodove vode.BIOMETRIJSKE MERE BEBE Kako raste i napreduje beba. 4D FILMIĆI (šta radi) i 3D SLIKE ( kako izgleda Vaša beba).

Ukupna cena je 8800 dinara, zakazuje se na tel 011 319 68 08, desetak dana ranije kako bi ste mogli uskladiti termine.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Natasa kaze

28-10-2013

Od cega se sastoji EKSPERTSKI 4D ultrazvuk od 20-24 nedelje trudnoće?

avatar

Draga Natasa,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić od 20 pa do pred kraj trudnoće, sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:     

 1. NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE                                                                      
2. NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUČIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE ( mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPČANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIČMA
3. PROTOK ILI COLOR DOPPLER PUPČANIKA,
4. COLOR DOPPLER POSTELJICE (ako se zakazuje pregled posle 24 nedelje)AFI ili količina plodove vode                                
5. BIOMETRIJSKE MERE BEBE Kako raste i napreduje beba
6.4D FILMIĆI ( šta radi )  i 3D SLIKE ( kako izgleda Vaša beba)  
                                                                                                                                          
Ukupna cena ovog ekspertskog 4D pregleda je (cena poslata na e-mail) dianara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Katarina kaze

28-10-2013

Poštovani, radila bih 4D ultrazvuk u 20 nedelji, trenutno sam u 17, interesuje me cena? Hvala, Katarina

avatar

Draga Katarina,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić posle dvadesete  nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:                                    

1.NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE

2. NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUČIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE ( mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPČANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIČMA

3. PROTOK ILI COLOR DOPPLER PUPČANIKA

COLOR DOPPLER POSTELJICE (ako se zakazuje pregled posle 24 nedelje) AFI ili količina plodove vode BIOMETRIJSKE MERE BEBE Kako raste i napreduje beba. 5.4D FILMIĆI ( šta radi )  i 3D SLIKE ( kako izgleda Vaša beba) Ukupna cena ovog ekspertskog 4D pregleda je (cena poslata na e-mail) dianara.

Pozovite na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana da izaberete terminkoji Vam odgovara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana kaze

18-10-2013

Postovani radila bih kod vas 4d ultrazvucni pregled,sada sam u 20-toj nedelji trudnoce pa me zanima koja je cena i koliko ranije mora da se zakaze? Unapred zahvalna Dragana B.

avatar

Postovana Dragana,

Ekspertski 4D ultrazvuk je najdetaljniji pregled koji se moze uraditi u tim nedeljama trudnoce. Radi se najdetaljniji pregled srca bebe (fetalna ehokardiografija) koliko je taj pregled vazan kao deo ekspertskog pregleda, govori i cinjenica da ukoliko Dr Živanić  zbog polozaja bebe ne moze da pogleda sve izlaze i preseke srca, pregled se prekida i ne naplacuje se. Deo pregleda se odnosi na najdetaljniji pregled bebe na sve anomalije koje se gledaju  iskljucivo ultrazvukom (rascep usne, kicma, strukture u mozgu, cirkulacija u mozgu, 3D slike i 4D filmici bebe.

Ukupna cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i mora de se zakaze na tel 011 319 6808. 319 6809.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ljubica kaze

18-10-2013

Zanima me da li se 4d moze raditi u 33 nedelji I videti pol deteta ako je karlicno okrenuto. I koja je cena? Pozdrav

avatar

Draga Ljubice,

EKSPERTSKI 4D PREGLED KOJI RADI DR Zivanic kosta (cena poslata na e-mail) dinara.
Desetak dana ranije zakazuje na tel 011 31968 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nataša kaze

14-10-2013

Poštovani, trenutno sam u 20-oj nedelji, radila bih ekspertski ultrazvuk koji se radi u 5-om mesecu, zanima me cena i da li mogu već sada da zakažem? Unapred zahvalna Nataša J.

avatar

Poštovana Nataša,

Pozovite tel 011 319 68 08!

Ekspertski pregled koji radi Dr Živanić je najdetaljniji pregled koji obuhvata nekoliko pregled koji se rade u jednom aktu: Najdetaljniji pregled srca bebe, koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili zbog količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu, ne može da slika sve važne preseke srca i krvnih sudova bebe (izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, Color Doppler srca i aortnog luka, srčane komore i predkomore) pregled se prekida i ne naplaćuje se.

Drugi deo pregleda je najdetaljniji pregled na sve anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom (rascep usne, strukture u glavi, kičma..) Color Doppler uterinaukoliko je pregled posle 24 nedelje. 3D i 4D filmići i slike bebe ,

Sve to je 8800 dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Natasa kaze

10-10-2013

Postovani zakazala sam kod vas 4D UZ pregled,nisam se setila da vas pitam da li dobilamo slike i cd nase bebe i posto se nalazim 20 nedelji trudnoce kolika je verovatnoca da mi kazete tacan pol bebe.Unapred zahvalna

avatar

Poštovana Natasa,

Naravno da ćete dobiti sve slike sa pregleda i stručne za doktora i slike bebe za Vas. Pol bebe Dr Živanić, vidi od 14 nedelje trudnoće.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

biljana kaze

08-10-2013

Postovani radila bih kod vas 4d expertni ultrazvuk sad sam u 24.nedelji,interesuje me cena i da li vazi popust iz casopisa trudnoca i da li mozemo na tom pregledu potvrditi pol bebe posto jos neznamo...hvala unapred

avatar

Poštovana Biljana,

Cena ekspertskog 4D pregleda koji se radi u nedeljama u kojim ste Vi je (cena poslata na e-mail) dinara. Toje veliki, najdetaljnijipregled koji se sastoji iz pet pregleda obavljenih u jednom aktu.
1) Fetalna ehokardiografija, detaljan pregled srca
2) detaljan pregled na sve anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom (predpostavljam da ste sa dijagnostikom na Dauna završili do devetnaeste nedelje
3) Detaljan pregled biometrijskih mera bebe
4) Color Doppler pupčanika i posteljice, Afi količina plodove vode
5) 4D i 3D snimci beba zajedno sa polom
 

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ivana kaze

04-10-2013

Postovani, radila bih kog vas 4d ultrazvuk, sada sam u 17.nedelji, koliko ranije treba da zakazem i koja je cena? HVala

avatar

Poštovana Ivana, 

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda:


1) Da li postoje strukturne anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma,  deformitet ekstremitet
2) Drugi deo pregleda je ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/
3) Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba
4) Ovaj deo pregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda.


Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail)i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih  termina, i Vašeg vrema.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Tatjana kaze

04-10-2013

Postovani, zanima me cena 4d ultrazvuka u 20 nedelji? Unapred hvala!!!

avatar

Poštovana Tijana,

Ekspertski 4D ultrazvučni pregled koji Dr Vojislav Živanić, radi u tim nedeljama obuhvata pet pregleda u jednom aktu, računajući i fetalnu ehokardiografiju košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Tijana kaze

26-09-2013

Interesuje me cena 4d ultrazvuka. U 20 ned sam sada. I zakazivanje kad treba najkasnije odraditi, da bih uz uradila do 24 ned. Hvala

avatar

Postovana Tijana,

Ekspertski 4D uz koji radi Dr Zivanic kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na te l011 319 68 08.

U tim nedeljama se radi: Da li postoje strukturne anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma,  deformitet ekstremiteta……

Drugi deo pregleda je ekspertski  pregled srca /fetalna ehokardiografija/ Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/ Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba. Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mladenovic katerina kaze

06-09-2013

cena 4 d ekspertnog ultrazvuka

avatar

Poštovana Katerina,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Vojislav Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Mirjana Marinkovic kaze

05-09-2013

Postovani, u 22 nedelji sam trudnoce i interesuje me cena eksp.4d uz (dr. Zivanic) i koliko ranije mogu isti zakazati? Najlepse hvala na informaciji! Srdacan pozdrav,Mirjana Marinkovic

avatar

Poštovana Mirjana,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, obuhvata četiri pregled u jednom aktu:
1. Detaljan pregled kako bi smo se uverili da ne postoje anomalije bebe koje se dijagnostikuju samo ultrazvukom
2. Detaljan pregled srca bebe ili fatalna ehokardiografija.
3. Biometrijske mere bebe, odnosno kako raste beba, količina plodove vode, Doppler pupčanika
4, 3D slike i 4D filmići, da zavirite u svoj stoma, da vidite šta Vam beba radi.

Ukoliko se ekspertski 4D pregled, radi posle 24 nedelje trudnoće, onda obuhvata pet pregleda,zbog toga što se Color Doppler materičnih arterija radi posle 24 nedelje trudnoće, važan pregled koji daje informacije kako će se ishranjivati beba do kraja trudnoće.

Cena ekspertskog pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana unapred, na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Zorana kaze

04-09-2013

Molim vas recite mi cenu za 4d ultrazvuk, i da li postoji mogucnost da se zakaze pre tih desetak dana, jer sam sada u 23. nedelji... unapred zahvalna

avatar

Poštovana Zorana,

Desetak dana je termin da možete da izaberete odgovarajući tremin.

Pozovite tel 011 319 68 08, Načelno, ekspertski 4D ultrazvučni pregled može da se uradi i posle 24 nedelje, to nije razlog da se brinete.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Tamara kaze

03-09-2013

Postovani, interesuje me cena 4D ultrazvuka. Trenutno sam u 21.nedelji trudnoce. Unapred hvala. Pozdrav

avatar

Poštovana  Tamara,  

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda:

1.      Kako su formirani organi bebe kako spolja tako i unutra, da li postoje strukturne  anomalije (rascep usne, deformitet ekstremiteta.) koje se gledaju isključivo ultrazvukom
2.      Drugi  deo se odnosi na detaljniji pregled srca /fetalna ehokardiografija/
3.      Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/
4.      Merenje bebe, kako napreduje beba
5.      Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda.

Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68-08, zbog sinhronizacije slobodnih  termina, i Vašeg vrema.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Irena kaze

30-08-2013

Postovani, zanima me cena ekspertskog ultrazvuka koji se radi od 20-24 nedelje. Unapred hvala na odgovoru.

avatar

Poštovana Irena,
 
Cena ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić Vojisalav je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

milica stokic kaze

26-08-2013

zanima me cena ekspertskog 4d ultrazvuka? hvala

avatar

Postovana Milice,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 0113196808, desetak dana ranije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

milica kaze

23-08-2013

Postovanje, interesuje me cena 3D i 4D ultrazvuka? Sada sam u 20-toj nedelji tudnoce i rado bih uradila ultrazvuk.Inace mi moj ginekolog ne preporucuje, ali iskreno dug mi je vremenski period do sledeceg zakazanog ultra zvuka.Pa bi mi znacilo i vase misljenje ultra zvuk je radjen 05.08. a sledeci dogovoren sredinom oktobra. Da li mogu sad da uradim 3D ili 4D? S` postovanjem Milica.

avatar

Postovn Milice,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji se radi u bolnici Analife, radi ga Dr Živanić kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana ranije. To je najdetaljniji ultrazvucni pregled na sve anomalije koje se gledaju samo ultrazvukom, fetalna ehokardiografija ili detaljni pregled srca, biometrija bebe 3D slike i 4D filmici.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Ana Markuš kaze

23-08-2013

Postovani,u 18. nedelji sam blizanacke trudnoce.Radila bih 4D ultrazvuk kod Vas pa me zanima cena i koliko ranije mora da se zakaze termin.Unapred hvala

avatar

Postovana Ana,

Molim Vas pozovite tel 011 319 68 08, dobicete sve detaljne informacije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

22-08-2013

Postovani, Interesuje me cena expertnog uz u 20-oj nedelji trudnoce i koliko je potrebno unapred zakazati? Hvala

avatar

Poštovana Marija,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Vojislav Živanić košta (cena poslata na e-mail) dinara.  pregled se zakazuje destak dana unapred na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marina kaze

22-08-2013

U 18toj sam nedelji trudnoce i uradila bih 4D ultrazvuk. Interesuje me cena ?

avatar

Postovana Marina,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji kod radi Dr Vojislav Živanić, kosta (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se desetak dana ranije, na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

mara kaze

22-08-2013

Postovani, da li se tripl test moze uraditi u nepunoj 14. sedmici trudnoce.

avatar

Postovana,

Triple test se radi posle ultrazvuka koji se radi oko 18 nedelje.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jovana kaze

22-08-2013

Postovani,radila bih ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Zivanic u 20-oj nedelji pa me zanima cena? S postovanjem Jovana J.

avatar

Postovana Jovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zajazuje se desetak dana ranije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena kaze

20-08-2013

Sada sam 23 nedelja i 6 dana, zanima me kolika je cena ekspertskog ultrazvuka i da li moze sa sigurnoscu da se vidi pol, kao i sve ostalo na bebi. Pozdrav

avatar

Poštovana Jelena,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail) dinara i obuhvata: najdetaljniji pregled bebe na sve anomalije koje se gledaju u tim nedeljama trudnoće, ekspertski pregled srca ili fetalna ehokardiografija, Color Doppler posteljice i pupčanika, količina plodove vode ili AFI indeks i mere bebe. Mi pol bebe vidimo još u 14 nedelji.

Pregled se zakazuje desetak dana unapred  na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Marina kaze

09-08-2013

Postovanje, Radila bih 4D ultrazvucni pregled kod vas,pa me zanima koja je cena?Sad sam u 18. nedelji Hvala unapred...

avatar

Postovana Marina,

Ekspertski 4D ultrazvuk kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se desetak dana ranije na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Nina kaze

06-08-2013

Postovani, molim Vas za informaciju koja je cena ekspertskog UZ i da li je dovoljno da se posle urednog double testa uradi ekspertski UZ u 20. nedelji (posto vidim na sajtu da se moze raditi i pre 20. nedelje). Srdacan pozdrav, Nina

avatar

Postovana Nina,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić moze se raditi od 12 do pred kraj trudnoce. Posto ste uradili Dabl test koji je dobar, mizee uraditi ekspertski 4D ultrazvuk u 18 nedelji kada se radi pregled na kome se analiziraju ultrazvucni znaci za hromozome drugog trimesta, analiza bebe na anomalije koje se gledaju samo ultrazvukom, detaljan pregled srca ili fetalna ehokardiografija i 4D filmici i 3D slike.

Ukupno pregled kosta (cena poslata na e-mail) i potrebno je pozvati oko desetak dana ranije. Ekspertski pregled u 20 nedelji obuhvata sve nabrojano, izuzev ultrazvucnih znakova za hromozome. To se gleda do 19 nedelje, posle toga nije moguce. Detaljnije informacije dobicete na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Mirna kaze

06-08-2013

Postovani, htela sam Vas pitati da li je moguce da se jos u 16+5 nedelja na uz ne vidi nosna kost bebice, a osim toga nije bilomoguce ni odrediti pol posto se beba stalno vrtila? S postovanjem, Unapred hvala

avatar

Postovana,

Ekspertski pregled koji radi Dr živanić obuhvata kompletan pregled bebe u tim nedeljama trudnoce ukljucujuci i nosnu kost. Pogledajte na nasem sajtu sta se gleda u periodu od 14-19 nedelje trudnoce. Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08 i kosta (cena poslata na e-mail) dinara. Sto se tice pola bebe, on se vidi na ultrazvuku u tim nedeljama.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Milena kaze

05-08-2013

Postovani, radila bih ekspertski 4D ultrazvuk, ali me zanima cena istog?

avatar

Postovana Milena,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Živanić je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se iskljucivo na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

31-07-2013

Postovani,radila bih kod vas Ekspertski 4D ultrazvuk,u 21 nedelji sam. Zanima me kada se zakazuje i kolika je cena? Hvala!

avatar

Postovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić kosta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na tel 011 319 68 08, neke dve nedelje unapred.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

Ana Trajkovic kaze

31-07-2013

Postovana kliniko radila bih Ekspertski 4D ultrazvucni pregled kod vas 25.nedelji a trenutno sam u 22.oj nedelji pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i koja je cena.S postovanjem Ana T.

avatar

Draga Ana,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Zivanic kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija kaze

29-07-2013

Postovani,radila bih kod vas Ekspertski 4D ultrazvuk,u 21 sam nedelji,zanima me kolika je cena i kada se zakazuje? Hvala!

avatar

Poštovana,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, moze se uraditi od 20 do 24 nedelje trudnoce i obuhvata:

 - Najdetaljniji pregled bebe na sve anomalije, koje se mogu dijagnostikovati samo ultrazvukom, ukoliko pregled radi ekspert. (rascep usne, kako je formiran mozak, kičma.......
 - Fetalna ehokardiografija ili ultrazvuk srca ploda
 - Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/
 - Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba
 - D filmici i 3D slike  bebe/ šta beba radi i kako izgleda.
 

Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih  termina, i Vašeg vrema.

S poštovanjem, Analife

Sanja kaze

26-07-2013

Postovani,sada sam u 17-oj nedelji trudnoce,Double test dobar,Triple test nije dobar T 21 1:145 . Sta mi predlazete? Unapred hvala!

avatar

Postovana,

Predpostavljam da su Vas uputili na genetski konzilujum.

S postovanjem, Analife

Jasna kaze

26-07-2013

Postovani, u 21 sam nedelji trudnoce.Koliko unapred moram da zakazem 4 d uz kod dr Zivanica, i koja je cena?

avatar

Poštovana Jasna, 
 
Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda:
 
  1. Da li postoje strukturne anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma,  deformitet ekstremiteta……
  2. Drugi deo pregleda je ekspertski  pregled srca /fetalna ehokardiografija/
  3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/
  4. Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba
  5. Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda.
Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih  termina, i Vašeg vrema.
 
S poštovanjem, Analife

Marija kaze

25-07-2013

Postovani zanima me koja je cena 4D ultrazvuka od 20-24 nedelje? Hvala

avatar

Postovani,
Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Živanić kosta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se dve nedelje unapred na tel 011 319 68 08.
S postovanjem, Analife

Aleksandra kaze

17-07-2013

Postovani, sada sam u 21. nedelji trudnoce i zelela bih da uradim ekspertski ultraz zvuk. Mozete li mi reci koja je cena i koliko unapred je potrebno rezervisati. Hvala unapred, Aleksandra

avatar

Poštovana  Aleksandra,

Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda:
1 ) Da se uverimo da ne  postoje  anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma,  deformitet ekstremiteta……
2) Eekspertski  pregled srca /fetalna ehokardiografija/
3) Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/
4) Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba
5) 4D filmići i 3D slike bebe. Cena ekspertskog 4D ultrazvučnog pregleda je  (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih  termina, i Vašeg vrema.


S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

nena kaze

12-07-2013

Postovani radila bi 4D ultrazvuk kod vas u 20nedelji sam trudnoce koja je cena i koliko ranije mora da se zakaze hvala unapred SRDACAN POZDRAV.....

avatar

Postovana,

Cena ekspertskog ultrazvuka koji radi Dr Zivanic je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se dve nedelje unapred.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Mladenka Tesanovic kaze

12-07-2013

Postovani,u 35-oj sam nedelji.Kako sam ovde procitala 4D ultrazvucni pregled se radi od 20-24 nedelje.Zanima me, da li bih ja mogla sada raditi taj pregled?KOliko kosta?Unapred zahvalna,Srdacan pozdrav.

avatar

Postovan Mladenka,

U nedelji u kojoj ste Vi, nema neke posebne svrhe uraditi ekspertski pregled.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Vesna Tatic kaze

07-07-2013

Postovani, Radila bih 4d ultrazvuk kod dr Zivanica pa me interesuje koliko ranije moram da zakazem i koja je cena. Hvala unapred

avatarDraga Vesna, Cena 4D ultrazvuka koji radi Dr Zivanicje (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jerina kaze

06-07-2013

Postovani, zanima me koliko kosta Vas Ekspertski 4D (preporucio vas moj ginekolog koji radi u drzavnoj ustanovi, pa pretpostavljam da ste najbolji) :) Hvala unapred

avatarPostovana Jerina, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Zivanic kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se dve - tri nedelje unapred na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tamara kaze

27-06-2013

Poštovani, Želela bih da uradim 4D ultrazvučni pregled na Vašoj klinici. U 15-toj sam nedelji, zanima me kada je preporučljivo uraditi pregled, kao i koja je cena. Unapred hvala, Srdačan pozdrav

avatarPostovana Tamara, Ekspertsji ultrazvuk je detaljan pregled koji rade eksperti.Ukoliko se ekspertski pregled radi na 4D uy dobijate i detaljan, pregled na najboljem aparatu. Pogledajte slike u okviru naseg ekspertskog 4D uz. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ivana kaze

26-06-2013

Postovani dobila sam od genetskog savetovalista da radim fetalni screening 2semestra 20-24 nedelje pa me interesuje da li vi to radite dali je to ustvari 4d ultrazvucni pregled i kolika je cena? Unapred zahvalna Ivana T.

avatarPoštovana, Ekspertski pregled koji radi Dr Živanić je ekspertski pregled koji uključuje pored dijagnostike anamalija koje se gledaju isključivo ultrazvukom( rascep usne, kičma, ekstremiteti, uključuje i fetalno srce ili fetalnu ehokardiografiju. Ekspertski pregled s e radi na 4D ultrazvuku koji omogućava ekspertu da detaljno vidi bebu i da je slika , što je važno kada je spoljni izgled bebe u pitanju, ne računajući Vaše zadovoljstvo da zavitrite u svoj stomak. Pregled se zakazuje (tel 011 319 68 08) neke dve nedelje unapred i košta (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ljuba kaze

05-06-2013

Postovani interesuje me kolika je cena 4D ultrazvuka u 22 nedelji trudnoce i da li imam pravo na popust jer sam dolazila kod Vas u prvoj trudnoci jedanput a ovo mi je druga trudnoca?Hvala unapred na odgovoru!S postovanjem Ljubinka K.

avatarPoštovana Ljubo, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, košta (cena poslata na e-mail) dinara. Nismo dizali cene, pa smo izbacili popuste za ponovne dolaske. Tel za zakazivanje je 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tanja kaze

01-06-2013

Poštovani, radila bih kod Vas 4D ultrazvučni pregled u 21. nedelji kod doktora Živanića. Trenutno sam 17 nedelja. trudnoće. Zanima me kada bi trebalo da zakažem pregled i koja je cena? Hvala unapred!

avatarPoštovana Tanja, Molim Vas pozovite 011 319 68 08, desetak dana unapred. Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr Živanić košta (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Stankovic Anita kaze

01-06-2013

Postovani, Preporucena mi je amniocenteza zbog godina starosti / 37 god /, ali ja ne zelim da rizikujem zbog rizika od pobacaja,tako da zelim da uradim ultrazvucni pregled kod vas i oslobodim se sumnji od mogucih anomalija ploda. Kada bi bilo najbolje to uraditi i koja je cena tog pregleda kod vas?

avatarPoštovana, Po pravilu Ministarstva zdravlja svakoj trudnici, bez obzira na godine, se savetuje da uradi Dabl test sa merenjem NT (predpostavljam da ste to uradili). Ukoliko je Dabl test sa NT dobar, određenim trudnicama se savetuje da urade i Triple test. U koju kategoriju Vi spadate, ne znamo, niste naš pacijent. Svejedno, molim Vas pozovite tel 011 319 68 08, sestra će da izraćuna u kojoj ste nedelji i da Vam kaže kada možete da zakažete ekspertski 4D ultrazvuk kod Dr Živanića. Načelno, 4D ekspertski se radi od 12 do pred kraj trudnoće, deo koji se odnosi na hromozome se radi do devetnaeste nedelje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

MILICA kaze

29-05-2013

Postovani,radila bih kod vas ekspertni ultrazvucni pregled u 23-oj nedelji sam zanima me kad mogu da zakazem i kolika je cena pregleda ? S postovanjem MILICA C.

avatarPoštovana Milice, Kod nas je velika gužva, morate pozvati tel 011 319 68 08, desetak dana ranije. Ekspertski 4D ultrazvučni pregled košta (cena poslata na e-mail) dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija Radojcic kaze

28-05-2013

Postovani, interesuje me zasto su trudnice sa blizanackom trudnocom uskracene za 4d ultrazvuk? Zvala sam da zakazem za termin izmedju 20-21. nedelje pocetkom jula i iskreno bas sam se iznenadila...

avatarPoštovana Marija, Ekspertski pregled koji radi Dr Živanić, podrazumeva da se beba pogleda detaljno, uključujući lice, i srce. Često je nemoguće pogledati srce jedne bebe, zamislite kakav je problem sa dve bebe, kad aje zbog njihovog položaja, ekspertski pregled nemoguć Pregled se prekida. Jedino kada je u pitanju neki problem, na koji doktor Živanić treba da da odgovor, onda se pregled radi. Zaista nam je žao,ali mi kao kuća i Dr Živanić smo poznati po tome da se radi pravi ekspertski pregled koji obavezno uključuje detaljan pregled srca( fetalna ehokardiografija), a to sa dve bebe najčešće bude problem. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

JELENA kaze

25-05-2013

Mozete li mi poslati cenu 4dultrazvuka... inace sam sam 23 nedelja .HVALA

avatarPoštovana Jelena, Ekspertski ultrazvuk koji radi Dr Živanić podrazumeva pet pregleda u jednom dolasku: 1) Kako su formirani organi bebe kako spolja tako i unutra, da li postoje strukturne anomalije (rascep usne,mozak, kičma, deformitet ekstremiteta.) koje se gledaju isključivo ultrazvukom 2) Drugi deo se odnosi na ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/ 3) Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/ 4) Biometrijske merenja bebe, kako napreduje beba 5) Ovaj deo pregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda. Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje desetak dana ranije na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vrema. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja kaze

22-05-2013

Poštovani, ušla sam u 22.nedelju trudnoće, zanima me cena ekspertskog 4d ultrazvuka kod dr Živanića? Unapred hvala, Maja A.

avatarPoštovani, Ekspertski pregled kod Dr Živanića košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08.desetak dana unapred. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

goca kaze

17-05-2013

ako mozete da mi posaljete koliko je 4d ultrazvuk

avatarPoštovani, Cena ekspertskog 4D ultrazvuka koji radi Dr sci.med. Vojislav Živanić je (cena poslata na e-mail) I zakazuje se na tel 011 319 68 08. Potrebno je da pozovete desetak dana unapred. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Irena kaze

16-05-2013

Postovani radila bih 4d uz kod vas ,pa me zanima koja je cena i koliko ranije se zakazuje.Inace sam u 20 nedelji. Hvala

avatarPoštovana Irena, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Vojisla Živanić košta (cena poslata na e-mail) i zazuje se desetak dana ranije na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena kaze

16-05-2013

Postovani, zanima me koja je cena 4D ultrazvuka u 20-oj nedelji? Unapred hvala na odgovoru.

avatarPoštovana Jelena, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, u tom periodu gleda: Da li postoje strukturne anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku (rascep usne, mozak, kičma, deformitet ekstremiteta…… Drugi deo pregleda je ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/ Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/AFI/ Biometrijske mere bebe, kako napreduje beba Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda. Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vrema. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Svetlana kaze

13-05-2013

Poštovani, da li je kasno uraditi ekspertski UZ pregled u 25 nedelji trudnoce (ako je preporuka da se radi od 20-24 nedelje)? Unapred hvala na odgovoru, Svetlana

avatarPoštovana Svetlana, Nije kasno raditi ni posle 25 ng/pogledajte prilog na našem sajtu šta obuhvata ekspertski 4D pregled koji Dr Vojisla Živanić radi posle 25 nedelje trudnoće. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Marija kaze

08-05-2013

Postovani,ja sam u 20.nedelji trudnoce,radila bih 4D kod vas,pa me zanima koja je cena i koliko se ranije zakazuje?Ako nisam zakasnila. Umapred zahvalna Marija A.

avatarPoštovana Marija, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, a obuhvata period trudnoće od 20 do 24 nedelje, je pregled koji se sastoji iz pet pregleda, obavljenih u jednom aktu: 1. Do dvadesete ste završili dijagnostiku koja se odnosi na hromozome i Dauna, sada doktor mora da se uveri da ne postoje anomalije koje se gledaju isključivo na ultrazvuku, a gleda ih ekspert ( da li postoje strukturne anomalije kao rascep usne, deformitet ekstremiteta., kičma, ........ 2. Detaljan, ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/, koji uzgred budi rečeno je onaj deo pregleda koji ovaj pregled čini ekspertskim , pored prvog dela koji se odnosi na anomalije. 3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode/ AFI/ 4. Merenje bebe , kako napreduje beba 5. Kako izgleda 3D i šta radi 4D filmići Vaša beba. Sve ovo košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vremena nekih desetak dana ranije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Bojana kaze

07-05-2013

Poštovani, bila sam kod Vas u prethodnim trudnoćama, sada sam zakazala 4d prvi put u ovoj trudnoći. da li ostvarujem pravo na popust pri ovom pregledu. Srdačan pozdrav

avatarPoštovana Bojana, Na žaost mi nismo dugo dizali cene , ali smo ukinuli popuste. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ada kaze

06-05-2013

Postovani,radila sam 4D ultrazvuk u vasoj klinici,kao i moja sestra i zadovoljne smo nalazom doktora i njegovom profesionalnoscu.Medjutim obe smo dobile prazne cd-ove na kojim nema fotografija bebe.Ne zivimo u Srbiji pa nas interesuje da li bi mogle dobiti slike mailom.

avatarPoštovana Ada, Molimo Vasda nam na imail Bolnica@analife.rs pošaljete podatke ime i prezime Vaše i Vaše sestre, da Vam pošaljemo slike. Čudno je da ih nema, pošto mi proveravamo disk da li je narezao fotografije i filmiće. Dešava se da neki pacijenti ne mogu na svom kopjuteru da otvore filmiće, U svakom slučaju pošaljite nam imena i prezimena, da otklonimo problem. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Bojana kaze

03-05-2013

Poštovani, trebalo bi da zakažem 4d uz, pošto sam u prethodnim trudnoćama već dolazila kod vas da li to znači da mogu da ostvarim popust ili to važi ako se radi više pregleda u toku jedne trudnoće?

avatarPoštovana Bojana, Molim Vas poovite fiksni tel 011 319 68 08, samo tako ćete moći da uskladite termine za pregled. Cena ekspertskog 4D pregleda koji uključuje i ekspertski pregled srac ili fetalnu ehokardiografiju košta (cena poslata na e-mail) dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

jelana kaze

26-04-2013

Postovani, trenutno sam u 14 nedelji trudnoce pa me je dr uputio da uradim i tripl test i 4D uz. Zanima me da li oba mogu uraditi kod vas, kad je najbolje vreme za to i naravno, koliko kostaju. Puno hvala

avatarPoštovana, Triple test je test iz krvi , a ekspertski 4D ultrazvuk je pregled eksperta koji će Vam uraditi detaljan pregled na anomalije koje se ne gledaju Dabl ili Triple teszom. Uključujući i ekspertski pregled srca Pregled se zakazuje na fiksni tel i košta (cena poslata na e-mail) dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sandra kaze

25-04-2013

Postovani,u 18.nedelji sam kod vas radila Ekspertski 4D,ali se beba nije lepo okrenula i zbog masnih naslaga na stomaku pregled je bio bezuspesan.Trebalo bi opet da dodjem kod vas,ali se plasim da se opet nece nista videti.Iako su te masne naslage jos pre nego sto sam ostala u drugom stanju.Zelela bih da me bar nekako posavetujete sta da radim,iako sam od proslog pregleda uz konsultaciju svog ginekologa,na korigovanoj ishrani.S postovanjem Sandra...Unapred hvala.

avatarPoštovana Sandra, Nemamo ništa protiv da zakažete ponovo Ekspertski pregled kod Dr Živanića. Nadajmo se da će se i pored masnog tkiva, beba okrenuti u pogodan položaj kako bi smo videli lice, da se uverimo da ne postoji rascep usne, i da možemo da uradimo detaljan pregled srca, u tom slučaju se pregled može nastaviti i kompletirati sa svim ostalim detaljima, koji nisu problem da se vide. Verujemo da znate, da ovo nije standardni pregled u trudnoći, već sve mora da se vidi, obeleži i sllika. Pošto je detaljan pregled srca , sa svim važnim presecima samog srca i velikih krvnih sudova koji izlaze iz srca( aorta i plućna arterija) jedan od njvažnijih delova ekspertskog pregleda, ukoliko je beba u takvom položaju da ne možemo da uradimo srce, pregled se prekida , naravno, kao što i sami znate , mi ga ondai ne naplaćujemo. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja kaze

19-04-2013

Postovani, dolazila sam kod vas i u prvoj trudnoci na 4d. Sad mi se opet ponavlja da dr koji mi vodi trudnocu u Domu zdravlja da je beba krupna i da bebina glava prednjaci. U 17-oj nedelji sam. Da li da zakazem odmah 4D ili da cekam izmedju 20 i 24 nedelje da radim. Koja je cena? Pozdrav!

avatarPoštovana Sanja, Zahvaljuem na ukazanom poverenju. Nečete pogrešiti ni ako zakažete u 18 nedelji, mi predlažemo oko 20-21 nedelje trudnoće. Molim Vas pozovite fiksni tel 011 319 6808, da izaberete termin. Cena kompletnog ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja kaze

17-04-2013

Postovani, u 20-toj nedelji bi radila 4D pa me zanima koja je cena i koliko ranije mora da se zakaze

avatarPoštovana Sanja, Naš ekspertski 4D ultrazvuk koji seradi od 20 do 24 nedelje trudnoće je pregled koji se sastoji iz pet pregleda koja se rade u istom aktu. 1. Prvi deo pregleda se odnosi na to kako su formirani organi bebe kako spolja tako i unutra, da li postoje strukturne anomalije ( rascep usne, deformitet ekstremiteta....) koje se gleaju isključivo ultrazvukom 2. Drugi deo se odnosi na detaljniji pregled srca /fetalna ehokardiografija/ 3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode AFI 4. Merenje bebe , kako napreduje beba 5. Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje 4D filmića i 3D slika bebe/ šta beba radi i kako izgleda. Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vrema. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Zlatko kaze

12-04-2013

Poštovani, doktorka koja vodi trudnoću moje supruge je kazala da joj se "čini" da možda ima manje plodove vode nego što bi trebalo? Da li to može kod Vas da se utvrdi tačno i koliko je opasno ako ima manje plodove vode? Devetnaesta je nedelja trudnoce. Unapred hvala.

avatarPoštovani Zlatko, Količina plodove vode se na relativno objektivan način procenjuje preko indeksa (AFI) . To je jedini način da se kaže da u određenom momentu ima dovoljno plodove vode ili ne. Naravno, procena ovog indeksa je sastavni deo ekspertskog 4D pregleda koji se radi u bolnici Analife ( Dr Živanić) Za Vašu suprugu savet da pije najmanje 1.5 lit vode dnevno. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana Avramovic kaze

09-04-2013

Postovani, radila bih kod vas 4D uz, trenutno sam u 20 nedelji trudnoca, interesuje me cena i koliko se ranije zakazuje? Unapred zahvalna, Ivana A.

avatarPoštovana Ivana, Ekspertski 4D Ultrazvučni pregled od 20-24 nedelje trudnoće obuhvata 4 pregleda koja se rade u okviru jednog pregleda i to: 1. Detaljan pregled na sve strukturne anomalije ploda koje se gledaju isključivo ultrazvukom (rascep usne, deformitet ekstremiteta….) 2. Treći deo se odnosi na detaljniji pregled srca, ili fetalna ehokardiografija 3. Merenje bebe, izračunavanje plodove vode color Doppler pupčanika , posteljice 4. 4D filmići i 3D slike bebe- kako izgleda i šta radi Vaša beba? Cena kompletnog pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08 i zakazuje se desetak dana ranije S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ana kaze

02-04-2013

"Hvala" sto ste odvojili 2 minuta vaseg vremena da mi odgovorite na pitanje koje sam 2 puta slala,ovde i na mail.Toliko o vasoj profesionalnosti.Ipak cu raditi na drugom mestu.

avatarPoštovana Ana, Verovatno je došlo do greške, nismo primili Vaš imail. Naravno da imate pravo da se ljutite, u svakom slučaju želim Vam sve najbolje sa trudnoćom i bebom. S poštovanjem, Dr Ana Miholjčić

ALEKSANDRA kaze

27-03-2013

Postovani, radila bih Ekspertski 4D ultrazvucni pregled kod vas od 20-24 nedelje pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i koja je cena. Unapred zahvalna, Aleksandra Radović.

avatarPostovana Aleksandra, Ekspertski pregled koji radi Dr Živanić se zakazuej desetak dana ranije, na fiksni tel 011 319 68 08. Cenaekspertskog 4D ultrazvuka je 8800,00 dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ana Vlajic kaze

26-03-2013

Postovani,interesuje me cena 4D ultrazvuka,u pitanju je druga trudnoca,isla bih u 20 i nekoj nedelji,a vec sam isla u 17 nedelji u svom gradu?U prvoj trudnoci sam isla 2 puta kod vas,pa da li bi cena zbog toga bila mozda niza...Hvala unapred

avatarPoštovana Ana, Pozovite naš fiksni tel 011 319 68 08, recite sestri da Vam je Dr Ana odobrila 20% popusta na ekspertski pregled koji bi ste radili kod nas. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena kaze

24-03-2013

Postovani,radila bih kod vas 4D ultrazvucni pregled u 20-oj nedelji trudnoce,pa me zanima koja je cena?Unapred zahvalna Jelena S.

avatarPoštovana Jelena, Sve u vezi cene i drugih informacija u vezi ekspertskog 4D ultrazvuka, dobićete na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Danijela kaze

21-03-2013

Postovani zanima me cena 4d ultrazvuka i zanima me da li se nam tom ultrazvuku vidi da li je sve u redu sa bebom? pozdrav... Unapred zahvalna

avatarPoštovana Danijela, Ekspertski ultrazvuk se zove ekspertski zato što ga radi doktor stručan, odnosno ekspert za anomalije bebe. Pregled koji radi Dr Živanić, ekspert za anomalije, je vrlo kompleksan uključuje ekspertski pregled srca ili fetalnu ehokardiografiju, detaljan pregled na sve anomalije koje se gledaju ultrazvukom, zajedno sa 3D slikama i 4D filmićima. Pregled košta (cena poslata na e-mil) i zakazuje se dve nedelje unapred. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena kaze

20-03-2013

Postovani, Trenutno sam u 19-oj nedelji,moj ginekolog mi je preporucio da uradim 4D ultrazvuk u 21-22-oj nedelji.Sobzirom da sam kod Vas bila pre 7 god. na 3D uz,volela bi i sada da dodjem na 4D,pa me interesuje u kojoj nedelji je najbolje da se uradi i koliko kosta. Unapred,Hvala

avatarPoštovana Jelena, Dragon am je što se ponovo javljate na 4D/3D Ekspertski pregled u 22 nedelji. Pregled košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ordic ivana kaze

16-03-2013

Postovana kliniko radila bih Ekspertski 4D ultrazvucni pregled kod vas u 21.oj nedelji pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i koja je cena.S postovanjem Ivana O.

avatarPoštovana Ivana, Ekspertski pregled od 20-24 nedelje podrazumeva četiri pregleda u jednom aktu: 1. Eksperski pregled na anomalije ( rascep usne, deformiteti...sve ono što nema veze za Dabl testom, Daunom) 2. Kspertski pregled srca ili fetalnaehokardiografija 3. Color Doppler pupčanika, AFI plodove vode, kako beba raste 4. 3D slike i 4D filmiće Ukupno pregled iznosi (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

bojana kaze

15-03-2013

POSTOVANI, INTERESUJE ME SAMO CENA 4D UZ U 20-21 NEDELJI,NE DOLAZIM PRVI PUT,VEC SAM DOLAZILA KOD DR. ZIVANICA U PRVOJ TRUDNOCI I PREZADOVOLJNA SAM...POZDRAV I HVALA

avatarPoštovana Bojana, Ukoliko ste bili na Ekspertskom pregledu kod Dr Živanića, onda nije potrebno da Vam detaljno objašnjavam šta taj pregled obuhvata. Znate da se posle 20 nedelje radi Ekspertski pregled vezano za sve anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom i nemaju veze sa Dabl testom ili Daunovim sindromom. Fetalnaehokardiografija ili ekspertski pregled srca, da se uverimo da ne postoje krupne srčane maneColor Doppler pupčanika, Color Doppler posteljice ako je posle 24 nedelje trudnoće i 3D slike i 4D filmići. Kompletan pregled košta (cena poslata na e-mail). Zakazuje se na fiksni telefon. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nina Knezevic kaze

06-03-2013

Da li je kasno obaviti 4d ultrazvuk u 29.nedelji trudnoce?

avatarPoštovana Nina, Ekspertski 4D ultrazvuk se radi u bilo kojoj nedelji trudnoće, kao i standardni ultrazvuk, samo što ovajpregled radi doktor kojije ekspert za anomalije, pa je i kvalitet pregleda veći. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

jelena. kaze

05-03-2013

Trenutno sam trudna18 punih nedelja,zanima me kada bi bilo najbolje da odradim 4d uz Na koji broj se zakazuje i koja je cena Unapred zahvalna Jelena

avatarPoštovana Jelena, Sve u vezi cena i drugih informacija vezanih za ekspertski 4D ultrazvuk, dobićete na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

gordana kaze

04-03-2013

koliko kosta 4d ultrazvuk u u 22 nedelji trudnoce

avatarPoštovana Gordana, Cenu i druge informacije u vezi ekspertskog 4D ultrazvuka , dobiće te na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dragica kaze

04-03-2013

Postovani, trenutno sam u 27 ned. Trudnoce. Osim ultrazvuka nisam radila nista od pregleda. Sta ni trebalo sad da uradim i kolje su cene za to kod Vas. Unapred zahvalna

avatarPoštovana Dragice, Puno toga se radi u trudnoći sem standardnog ultrazvuka (ginekološki pregled grlića, kolposkopija i Papa bris, Double ili Triple test iz krvi trudnice, ekspertski pregled ili detaljan pregled bebe, krvna slika, brisevi, ….. Ginekolog koji Vam vodi trudnoću reći će Vam šta još bi trebalo da uradite. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica kaze

04-03-2013

Postovani, radila bi ekspertski ultra zvuk kod Vas na klinici, da li mozete da mi posaljete na email kada je najbolje uraditi i koja bi cena bila. Hvala

avatarPoštovana Milice, Sve u vezi ekspertskog 4D ultrazvuka, termina i cene dobiće te na tel 011319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena kaze

25-02-2013

Postovani , htela bih da radim 4D ultra zvuk kod vas,pa me zanima koji je najbolji period da se radi,tj u kojoj nedelji trudnoce se preporucuje .Ja sam sada u 19-oj nedelji. I koja je cena pregleda .Hvala Vam unapred . S postovanjem Jelena Dj.

avatarPoštovana Jelena, Ako ste sada u 19 nedelji, preporučujemo da Ekspertski 4D pregled koji radi Dr Živanić, uradite oko 20-21 nedelje. Pregeld se sastoji od 5 pregleda obavljenih u jednom aktu 1. Detaljan pregled bebe da se uverimo da ne postoje strukturne anomalije od rascepa usne, mozga, kičme.....) 2. Ekspertski pregled srca ili fetalna ehokardiografija 3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode, 4. Kako beba raste i razvija se. 5. 4D i 3D filmići i slike bebe Sve ovo košta (cenu smo poslali na e-mail) dinara, zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena kaze

25-02-2013

Postovani radila bih kod vas 4D ultrazvuk,ali me interesuje u kojoj se nedelji trudnoce preporucuje,tj kada je najbolje vreme da se uradi UZ . Ja sam sada u 19-oj nedelji . Takodje me interesuje cena 4D UZ. i koliko ranije treba da se zakaze pregled . Hvala unapred . S postovanjem Jelena Dj.

Elizabeta kaze

19-02-2013

Postovana kliniko, radila bih kod Vas 4D ultrazvucni pregled u 20-oj nedelji trudnoce(trenutno sam usla u 18-tu), pa me zanima koja je cena? Unapred zahvalna Elizabeta T.

avatarPoštovana Elizabeta, Ekspertski pregled koji radi Dr Živanić u 20 nedelji obuhvta nekoliko pregleda koji se rade u jednom aktu 1. Detaljan pregled bebe na sve strukturne anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom , kako spoljnih tako i unutrašnjih organa ploda 2. Ekspertski plegled srca /fetalna ehokardiografija/ 3. Color Doppler pupčanika, količina plodove vode AFI index 4. Kako raste beba, mere bebe 5. 3D slike i 4D filmići Sve skupa košta (cenu smo vam poslali na vas e-mail) i neophodno je da zakažete na fiksni telefon 011 319 68 08, 011 319 68 09 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

JOVANA kaze

08-02-2013

POSTOVANI Radila bih 4D ultrazvucni pregled kod Vas u 20-toj nedelji pa me zanima koliko ranije mora da se zakaze i kolika je cena? S postovanjem Jovana S.

avatarPoštovana Jovana, Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić od 20-24 nedelje obuhvata 4 pregleda u jednom dolasku: 1. Ekspertski pregeled za sve anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom ( nema veze sa Dabl ili Triple testom i Daunom ) od toga da li beba ima rascep usne, deformitet kičme, ,,,, 2. Fetalna ehokardiografija, ekspertski pregled srca 3. AFI indeks, Doppler pupčanika 4. 3D slike i 4D filmići Sve gore nabrojano košta (cenu ultrazvua i ostalih pregleda smo vam poslali na e-mail) dinara .Da bi ste izabrali termin, potrebno je desetak dana ranije da pozovete fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Napiši komentar

VAŽNO: Veća količina masnog tkiva na trbuhu izrazito otežava prolazak  ultrazvučnih talasa.  Zbog toga, kod gajaznih trudnica, često  nije moguće uraditi detaljan (ekspertski) 4D pregled ploda.