Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Plastična hirurgija hirurško ulepšavanje vagine doktor veliša arsić

Dr Veliša Arsić - estetski, rekonstruktivni i plastični hirurg

Oblast: plastična, estetska i rekonstruktivna hirurgija

Hiruško ulepšavanje vagine / Himenoplastika / Labioplastika / Lifting pubične regije / Fat graft velikih usana vagine

Hiruško ulepšavanje vagine

 

1.Himenoplastika - Rekonstrukcija (operacija) himena i lokalnih režnjeva sa zida vagine.
 

Kakva je to operacija?

- Rekonstrukcija (operacija) himena i lokalnih režnjeva sa zida vagine.

Himenoplastiku ili rekonstrukciju (operaciju) himena mogu raditi ginekolozi i plastični hirurzi.Po našem mišljenju bolje je da Vam operaciju radi plastični hirurg iz više razloga, a glavni razlog je taj što rekonstrukcija himena u nekim slučajevima može da bude vrlo komplikovana i zahteva dizajniranje lokalnih režnjeva sa zida vagine.

 

2.Fat graft velikih usana vagine
 

Kakva je to operacija?

- Korišćenje sopstvenog masnog tkiva umesto filera za popunjavanje distrofičnih i usukalih velikih usana vagine. Uzima se masno tkivo obično sa stomaka ili nadkolenica. Posebnom laboratorijskom tehnikom se obradi, a mikrokanilama se ubacuje gde je u nedostatku. Poboljšava tonus i daje ponovnu jedrinu spoljašnjim usnama vagine. Pritom je prirodno i Vaše.

 

3.Labioplastika - redukcija unutrašnjih usmina
Kakva je to operacija?

Labioplastika - redukcija unutrašnjih usmina je rutinska,estetska hirurška intervencija.  Labioplastika je veoma popularan operativni postupak kod nas i u svetu.

 

4.Lifting pubične regije
 

Kakva je to operacija?

Operacija kojom se uklanja višak opuštene kože i podiže mons pubis.

 

Kakva je preoperativna priprema?
Što se preoperativne pripreme tiče u cenu intervencije uračunato je:

- RTG snimak pluća sa nalazom radiologa

- EKG srca, pregled interniste - kardiologa

- Pregled anesteziologa

- Kontrolna krvna slika

- Bolnički dan i noć

-Svi kontrolni pregledi

 

U cenu NE ulazi:

A Vaše bi bilo da odradite sledeći spisak laboratorijskih nalaza:

- Krvna grupa

- Kompletna krvna slika(bez diferencijalne formule)

- Biohemijski parametri

- Urea, kreatinin, glukoza, bilirubini, alkalna fosfataza, transaminaze (AST i ALT)

- Elektroliti (kalijum,natrijum,hloridi)

- Parametri koagulacije APTT

- Protrombinsko vreme i INR

- Analiza urina

 

Koja vrsta anestezije se koristi za intervenciju?
Posle završene preoperativne pripreme i pregleda anesteziologa donosi se odluka u kojoj vrsti anestezije će biti odradjena operacija.

 

Koje su moguće komplikacije operacije?
- Otok, crvenilo, blagi bolovi ili nelagodnost koja brzo prolazi.

 

Posle koliko vremena mogu da idem kući?
U bolnici ostajete koliko je potrebno, u zavisnosti od Vaseg stanja I vrste operacije. Najčešće je to jedna noć. Produženi boravak u OB Analife na Vaš zahtev, bez medicinskih razloga, naplaćuje se po ceni standardnog „bolničkog dana“ iz cenovnika  OB Analife.

 

Kako treba da se ponašam posle operacije?
- U narednih sedam dana pijete antibiotik. Tusiranje je moguce sutra dan.

 

Posle koliko vremena mogu da se vratim normalnim životnim aktivnostima?
- Zavisno od vrste intervencije i obima operacije moguce je vratiti se svakodnevnim aktivnostima nakon 3-7 dana.

 

Detaljnije informacije o samoj operaciji, svim rizicima, komplikacijama I alternativnim metodama lečenja dobićete na pregledu. 

  

Konsultativni pregled hirurga je BESPLATAN.

 

 

Rekonstrukcija himena - rekonstruktivna hirurgija - video

Postavite pitanje ili komentar Komentari (23)




Slavica (2023-10-30)

Poštovani,zanima me cena labioplastike?

Ana Life (2023-10-30)

 

Postovana Slavice,

Labioplastiku  radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica, kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi. Pregled mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

ena (2023-10-22)

koja je cena labioplastike ?

Ana Life (2023-10-22)

 

Postovana,

Labioplastiku  radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail) zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica, kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi. Pregled mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sandra (2023-07-27)

Poštovani, zanima me cijena Labioplastike, ginekološkog pregleda sa uzimanjem briseva svih mogućih kao i na hpv? Hvala vam!

Ana Life (2023-07-27)

 

Postovana Sandra,

Labioplastiku  radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica, kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi. Pregled mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka. Sto se tice uzimanja briseva to radi ginekolog i cena cervikalnog i vaginalnog brisa(cena poslata na e-mail), hlamidija, mikoplazma i u ureaplazma (cena poslata na e-mail) i HPV tipizacija (cena poslata na e-mail) i plus (cena poslata na e-mail) usluga uzimanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Marija (2023-05-04)

Poštovani, Zanima me cena labioplastike. Srdačan pozdrav.

Ana Life (2023-05-04)

 

Poštovana Marija,

Labioplastiku  radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica, kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi. Pregled mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Ljupka. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Rada (2022-12-17)

Imam kelousni oziljak u vagini i suzenje na ulazi u vaginu pa je seksualni odnos nemoguc.Zanima me kakvu operaciju predlazete i koja cena je te usluge .Hvala

Ana Life (2022-12-17)

 

Poštovana Rado ,

Tu vrstu intervencije najbolje je da radite u ginekološkoj ustanovi tercijarnog tipa.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

Milena (2022-06-27)

Podmladjivanje vagine, cena

Ana Life (2022-06-27)

 

Poštovani,

 

Koja Vas intervencija kokretno zanima?

Mi radimo : himenoplastiku( rekonstrukcija himena), labioplastiku (rekonstrukcija malih usana vagine sa ili bez orificijuma) , lifting mons pubisa,fat graft velikih usana vagine.

Srdacan pozdrav Vaša Analife

 

Milica (2022-03-25)

Postovani, Zanima me sa koliko Godina je moguce uraditi labioplatiku i koja je cijena?

Ana Life (2022-03-25)

Postovana Milice,

 

  Operaciju mozete da radite ukoliko ste punoletni i naravno ukoliko postoji indikacija. Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije (cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica, kako bi doktor video sta je sve potrebno da se odradi. 

Pregled mozete zakazati telefonom na 0038163322698 sestra Sanja. 

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Mirsada (2022-03-02)

Postovani,omzette li mi reci koliko kosta facelift? Pozdrav Mirsada

Ana Life (2022-03-02)

Postovana Mirsada,

 

Macs lift je najsavremeniji fejslifting. To je operacija kojom se podižu obrazi, peglaju nazlobaijalne bore, ispravlja linija vrata. Sto za rezultat ima lepsi i mladji izgled lica. Ukupan oporavak traje oko 3 nedelje,ali veci deo otoka i modrica nestane posle 10-tak dana. Uz Macs lift radi se obavezno i laserska liposukcija podbratka i obraza. Cena operacije (cena poslata na e-mail)
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza. 

 

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju ili nam posaljeite fotografiju Vaseg lica (anfas i profil) da dr Arsic pogleda.Besplatnu konsultaciju mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2022-02-25)

Poštovani, zanima me da li radite smanjivanje kliteralnog pokrivača i koja je cena. Hvala.

Ana Life (2022-02-25)

Postovana Sanja,

 

Ne radimo te vrste intervencija.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Ljubica (2021-12-05)

Poštovani,zanima me cena labioplastike?

Ana Life (2021-12-05)

Postovana Ljubice,

Labioplastika je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Operaciju izvodi nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena labioplastika je (cena poslata na e-mail) zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati. U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite.

Operaciju i besplatan pregled mozete zakazati telefonom na 063322698 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tanja (2021-10-21)

Pozdrav, interesuje me cena intervencija himenoplastike i labioplastike? I da li se sve moze uraditi u jednom danu?

Ana Life (2021-10-21)

Postovana Tanja,

 

Moguce je obe intervencije uraditi u jednom aktu.


Operacije  radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg.
Cena labioplastike je
(cena poslata na e-mail) zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati, a cena himenoplastike(cena poslata na e-mail).
U cene je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste trebali da odradite.
Labioplastika je jedna jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica.
Pregled mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

ana (2021-05-30)

Postovani da li dr Arsic radi rekonstruktivnu labioplastiku, pri nestrucnom zahvatu labije su skoro uklonjene dok je gornji dio “hood” ostao netaknut, koja je moguca procedura i cijena zahvata

Ana Life (2021-05-30)

Postovana Ana,

Politika nase kuce je da ne radimo korekcije operacija koje su primarno radjene u drugim zdravstvenim ustanovama.
Savet dr Arsica je da korekciju uvek treba da radi hirurg koji je prvi put i radio operaciju, jer najbolje zna sta je odradjeno i kako sve adekvatno korigovati.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Jeca (2021-05-24)

Postovani, Da li mozete da mi posaljete cenu labioplastike? Hvala, pozdrav

Ana Life (2021-05-24)

Postovana,

Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg.
Cena operacije labioplastike (korekcije malih usana vagine)(cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati.
U cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi cerka trebala da odradili.
To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni.
Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju posle 10-14 dana. Najbolje je da  dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica.
Pregled mozete zakazati telefonom na 0693196808.
 Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Coka (2021-04-16)

Koliko bi koštala popravka ulaza u vaginu koji je ostao iscepan nakon porođaja? Porođaj je bio pre dva meseca. I koliko bi trebala da sačekam za takvu intervenciju?

Ana Life (2021-04-16)

Postovana Coko,

Mi radimo operaciju koja se zove labioplastika uz tu operaciju moze delimicno da se koriguje otvor vagine(orificijuma) onoliko koliko je u domenu estetske i rekonstruktivne hirurgije.
Najbolje je da dodjete na besplatan pregled da doktor pogleda da li ste za taj vid operacije kod njega ili ste za korekciju kod ginekologa.
Pregled mozete zakazati telefonom na 063322698 sestra Sanja.
 

 Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Radomir (2020-11-19)

Cena operacije skljocav prst?

Ana Life (2020-11-19)

 Postovani Radomire,

Ne radimo te vrste operacija.
 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Alex (2020-11-10)

Poštovani, da li je moguće uklanjanja ožiljka od epiziotomije i labioplastiku uraditi u toku jednog zahvata? I koja je cena? Hvala.

Ana Life (2020-11-10)

 Postovana,

Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije je (cena poslata na e-mail) ukoliko se radi i korekcija orificijuma ili korekcija oziljka od epiziotomije cena moze da ide (cena poslata na e-mail) zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju,odnose bi ste trebali da izbegavate mesec dana posle intervencije, a konci se resorbuju posle 10-14 dana. Ako zelite najbolje bi bilo da dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica . 

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mina (2020-11-03)

Cena labioplastike?

Ana Life (2020-11-03)

Postovana Mina,

Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije(cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju,odnose bi ste trebali da izbegavate mesec dana posle intervencije, a konci se resorbuju posle 10-14 dana. Ako zelite najbolje bi bilo da dodjete na besplatan pregled kod dr Arsica .

 Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Z.P. (2020-05-26)

Dobar dan. Zanima me cena Fat graft velikih usana vagine, odnosno povecanje velikih usana masnim tkivom. Hvala.

Ana Life (2020-05-26)

Postovana,

Ovu vrstu operacije radi nas rekonstruktivni,estetski i plasticni hirurg dr Velisa Arsic.

Operacija se radi u blagoj vrsti anestezije analgosedaciji (cena poslata na e-mail) u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili.

Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju kod dr Arsica.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Ivy (2019-10-21)

Poštovani, zanima me cijena uklanjanja oziljka od epiziotomije, da li se radi u lokalnoj ili općoj anesteziji, te poslije koliko vremena od poroda se ista moze uraditi? LP

Ana Life (2019-10-21)

Poštovana IVY,
Operacija labioplastika iz korekciju oziljka radi se u lokalnoj anesteziji uz analgosedaciju (blaga vrsta anestezije- gde spavate za vreme operacije).
Pre svega morate da dodjete prvo na besplatan pregled kod dr Arsica da doktor pogleda sve i napravi plan.
Pregled mozete da zakazete na broj telefona 069-319-68-08.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Jelena (2019-10-03)

Postovanje, Zanima me cijena labioplastike. Unaprijed hvala.

Ana Life (2019-10-03)

Postovana Jelena, 
Operaciju radi dr Arsic nas plasticni i rekonstruktivni hirurg. Cena operacije 
(cena poslata na e-mail), zavisno od toga sta je sve potrebno korigovati u cenu je uracunata kompletna preoperativna priprema,osim odredjenih laboratorijskih analiza koje bi ste Vi odradili. To je jako fina intervencija, gde se koriguju male usne vagine , to je plemenitno tkivo koje lepo zarasta i oziljci su jedva primetni. Sije se jako tankim koncima koji se sami resorbuju,odnose bi ste trebali da izbegavate mesec dana posle intervencije, a konci se resorbuju posle 10-14 dana. 
Ako zelite mozete da dodjete na besplatnu konsultaciju (pregled) kod dr Arsica

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Marina (2018-09-23)

Postovanje.. Skinula sam 70kg pa bi trebala totalnu rekonstrukciju svog tijela tj. visevzahvata na nemu.. Posto sam iz Zagreba kako mogu obaviti konzultacije i saznat cijenu tih zahvata. Hvala unaprijed

Ana Life (2018-09-23)

Poštovana Marina, 

Možete da nam pošaljete fotografije na nas e - mail bolnica@analife.rs, regije koje bi ste radili, kako bi ih pogledao nas dr Arsić i kako bi smo mogli da Vam kažemo šta je potrebno sve da se odradi i koja bi cena bila. 

 

Srdačan pozdrav Vaša Analife

Lana (2018-08-22)

Postovani,zanima me koja je cena rekonstrukcije vagine posle dva porodjaja? Pozdrav 

Ana Life (2018-08-22)

Poštovana, labioplastika, ulepšavanje ili rekonstrukcija vagine koju radi Dr Arsić, veoma uspešno. Cena zavisi od toga šta se radi, samo sužavanje (cena poslata na e-mail) , ako se radi i samnjivanje usana i vagine,(cena poslata na e-mail)

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ljlja (2018-08-22)

Dobar dan, Zanima me cena labioplastike, vreme oporavka i da li se dugo ceka na zakazivanje pregleda? Hvala

Ana Life (2018-08-22)

Poštovana,
 cena labioplastike  (cena poslata na e-mail), u zavisnosti od vrste operacije koja se radi. Ulepšavanje vagine se može raditi kao redukcija usana, sužavanje vagine i kombinacija.

 

 

Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje