Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Veliko oduševljenje u našem timu vantelesne oplodnje! Sa ponosom predstavljamo Vam najnovijeg člana našeg stručnog tima - Docent dr Jovan Bila.

27/01/2024

???? Docent dr Jovan Bila se pridružuje našem timu s dubokim entuzijazmom i stručnim znanjem u oblasti ginekologije i vantelesne oplodnje. Njegova posvećenost ostvarivanju snova o roditeljstvu i podrška parovima čini ga dragocenim dodatkom našem timu. ????????


???? Docent je na Medicinskom fakultetu u Beogradu od 2019 godine. Njegovo iskustvo i entuzijazam osiguravaju najviši standard u pružanju vrhunske zdravstvene nege. ????????



????‍????‍????‍???? Sa Docentom dr Bilom u timu, naša stručnost u vantelesnoj oplodnji sada je još snažnija. Nastavljamo zajedno, pružajući nadu i podršku svakom pacijentu na putu ka roditeljstvu. ????????



???? Pridružite nam se u dobrodošlici Docentu dr Jovanu Bili i budite deo naše porodice koja gradi mostove prema srećnom i ispunjenom roditeljstvu! ????????



Saznajte više

Zapratite nas na Instagram-u , TikTok-u, Facebook-u i Youtube kanalu


Veliko oduševljenje u našem timu vantelesne oplodnje! Sa ponosom predstavljamo Vam najnovijeg člana našeg stručnog tima - Docent dr Jovan Bila.

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje