Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Trudnoća 4D 3D ultrazvučni pregled do 9 nedelje trudnoće doktor vojislav živanić

Dr sci.med. dr Vojislav Živanić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: 4D trudnoća, dijagnostika anomalija, 3D ginekologija. Medicinski direktor bolnice Analife

4D-3D ultrazvučni pregled do 9. nedelje trudnoće

4D-3D ultrazvučni pregled do 9. nedelje trudnoće

 
Jedini sigurni način da se dođe do dijagnoze trudnoće je ultrazvučnim pregledom.

 

Pozitivan test na trudnoću iz mokraće ili povišene vrednosti „hormona trudnoće“/Beta HCG/ u krvi, su znaci da je trudnoća verovatna, ali ne i sigurna. Takođe, ovi testovi ne mogu da isključe eventualnu vanmateričnu trudnoću.

 

Jedina sigurna dijagnoza trudnoće postavlja se ULTRAZVUČNIM PREGLEDOM koji nam omogućava da utvrdimo:

- Da li ste trudni?

- Da li je trudnoća u materici?

- Da li se vidi plod i njegova srčana aktivnost?

- Koliko je stara trudnoća- nedelja gestacije (NG)?

- Koji je termin porođaja?

 

Ukoliko se na ovom pregledu ne uoči plod i njegova srčana aktivnost (ultrazvukom je moguće primetiti srčanu aktivnost ploda već oko 5 nedelje gestacije), pregled se ponavlja za oko 7 dana (u Bolnici Analife u okviru „utvrđivanja trudnoće“, naplaćuje se samo prvi ultrazvučni pregled).

 
 

Kada utvrdimo da ste trudni, analizirajući Vaše anamnestičke podatke (porodična i lična oboljenja uključujući alergije na lekove, preležane zarazne bolesti, dijabetes, oboljenja štitna žlezda, pritisak, telesna težina, raniji porođaji i pobačaji), svrstavamo trudnoću u normalnu (fiziološku) ili visokorizičnu (trudnoća koja zahteva pojačan nadzor i eventualne dodatne dijagnostičke i terapijske postupke).

 

Dobićete savet u vezi uobičajenih tegoba u trudnoći:

- Muka i povraćanje su prolazne pojave i trebalo bi da prestanu spontano oko 16 nedelje.

- Gorušica može da se ublaži manjim i češćim obrocima i ako treba promenom namirnica.

- Hemoroidi i zatvor su u trudnoći uobičajena tegoba i zato treba jesti hranu sa više žitarica (mekinje, kačamak, pahuljice, a izbegavati masnu, jako začinjenu hranu, kafu i alkohol).

- Što se tiče pušenja dovoljno je pitati trudnicu da li bi bebi stavila cigaretu u usta kada se rodi? Naravno da ne, ali Vi to upravo radite kada pušite – mislite o tome?

- Proširene vene su takođe propratna pojava u trudnoći, a tegobe se mogu ublažiti nošenjem čarapa za vene i izbegavanjem dužeg stajanja i hodanja. U izraženijim slučajevima neophodan je pregled vaskularnog hirurga.

- Dobićete preporuku kakva u trudnoći treba da bude ishrana, fizička aktivnost, seksualno ponašanje, korišćenje lekova, informacije o mogućnostima putovanja, proceni radne sposobnosti itd.

 

Važna napomena:

Veća količina masnog tkiva na trbuhu izrazito otežava prolazak ultrazvučnih talasa. Zbog toga, kod gajaznih trudnica, često nije moguće uraditi detaljan (ekspertski) 4D pregled ploda. Više o tome Klikni ovde.

 

Postavite pitanje ili komentar Komentari (61)




Sara (2024-02-02)

Poštovani, koja je cena ekspertskog 4D pregleda kod doktora Živanića?

Ana Life (2024-02-02)

 

Poštovana Sara,

Ekspertski 3D/4D ultrazvuk je najdetaljniji pregld koji se radi u trudnoći. To je pregled na sve anomalije koje se samo ultrazvukom mogu dijagnostikovati.

 Ovu vrstu pregleda najidealnije je raditi od 20-24 nedelje trudnoce. Pregled mora da obuhvati i ekspertski pregled srca tj Fetalnu ehokardiografiju. 

Dr Zivanic koji je ekspert za anomalije radi sve preglede u okviru jednog:

  1. Ekspertski pregled ploda na morfoloske (strukturne) anomalije 

 2. Fatalnu ehokardiografiju (detaljan pregled srca)

 3. 3D i 4D bebe.  

 

Naravno dobijate CD sa filmovima i sličicama i neke slike odstampane. Cena pregleda(cena poslata na e-mail)

Zakazivanje se vrši telefonom na 011 319 68 08 ,pregled je potrebno da zakazete 2-3 nedelje unapred.

 S postovanjem Analife

 

Kristina (2022-12-19)

4.11.uredna menstruacija, mogući dani začeća 17,22 i 30.11. Ponovo krvarenje 4.12. (4dana normalno,zatim 14dana braon iscedak). 17.12 beta je bila 861 a 19.12 beta je 1102,da li postoji mogućnost da je u pitanju vanmatericna trudnoca(posto je materica prazna)ili je jos uvek rano za utvrđivanje trudnoće?

Ana Life (2022-12-19)

 

Poštovana,

To može jedino da se uradi ultrazvučnim pregledom.

Srdačan pozdrav Vaša Analife

 

. (2022-06-26)

Pozdrav, Zanima me koja je cena utvrdjivanja trudnoce ? Hvala.

Ana Life (2022-06-26)

Poštovana Jelena,

 

Utvrdjivanje kod dr Radakovic podrazumeva da se vidi da li je plod u materici, da li postoji srcana radnja, da se ona registruje i da se izmeri plod kako bi se videla njegova velicina.
Cena ultrazvucnog utvrdjivanja trudnoce(cena poslata na e-mail)

Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa  Analife

Jelena (2022-03-03)

Dobar dan. Imam jedno pitanje poslednja menstruacija mi je bila 19 og januara a transfer sam imala 5 od februara gde su vracene 2 blastocite. Otisla sam na ultrazvuk gde je dr procenio da sam 5,6 nedelja i napisao je da se vidi 2 GM i da se u ona nazire eho ploda. Zbunjuje me sto mi nije rekao ni velicinu ploda samo je to napisao. Da li mislite da je to u redu na kontrolu idem za 7 dana. Hvala na odgovoru

Ana Life (2022-03-03)

Postovana Jelena,

Molimo Vas strpite se, kada budete otisli na kontrolu doktor ce Vam sve reci nakon pregleda.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tanja (2022-03-01)

Postovani,koliko kosta kod Vas utvrdjivanje trudnoce? Srdacan pozdrav

Ana Life (2022-03-01)

Postovana Tanja,

 

Utvrdjivanje trudnoce  je prgled koji podrazumeva da se vidi da li je plod u materici, da li postoji srcana radnja, da se ona registruje i da se izmeri plod kako bi se videla njegova velicina. Cena ultrazvucnog utvrdjivanja trudnoce kod dr Radakovic (cena poslata na e-mail), kod dr Zivanica (cena poslata na e-mail)Nakon pregleda dobijate izvestaj i slicice.

Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Tanja (2022-02-27)

Postovani,koja je cena utvrdjivanja trudnoce?

Ana Life (2022-02-27)

Postovana Tanja,

 

Utvrdjivanje trudnoce  podrazumeva da se vidi da li je plod u materici, da li postoji srcana radnja, da se ona registruje i da se izmeri plod kako bi se videla njegova velicina. Cena ultrazvucnog utvrdjivanja trudnoce kod dr Radakovic (cena poslata na e-mail), kod dr Zivanica (cena poslata na e-mail). Nakon pregleda dobijate izvestaj i slicice.

Pregled mozete zakazati na 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Sanja (2021-03-04)

Postovani, možete li me obavestiti o ceni utvrđivanja trudnoce UZ? Hvala

Ana Life (2021-03-04)

Postovana Sanja,

Utvrdjivanje trudnoce radimo ultrazvucnim pregledom (pregled vaginalnom sondom i pregled abdominalnom sondom-preko stomaka)  i tu se gleda da li je trudnoca u materici, kolika je beba tj CRL mera, kao i da li se cuje srcana radnja.
Cena pregleda(cena poslata na e-mail) kod dr Vilendecica, dr Radakovic i dr Potpare, ukoliko zelite da pregled uradi dr Zivanic na 3D/4D aparatu(cena poslata na e-mail).
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telelfona 069-319-68-08.
Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Irina (2020-07-06)

Postovani, Koja je cena utvrdjivanja trudnice ultrazvuk om? Hvala. Pozdrav

Ana Life (2020-07-06)

 Postovana Irina, 

Utvrdjivanje trudnoce radimo ultrazvucnim pregledom i tu se gleda da li je trudnoca u materici, kolika je beba tj CRL mera, kao i da li se cuje srcana radnja.
Cena pregleda(cena poslata na e-mail) kod dr Radakovic (cena poslata na e-mail) na 4D aparatu kod dr Zivanica i pregled mozete zakazati pozivom na broj telelfona 069-319-68-08.

Srdacan pozdrav Vasa Analife
 

Mila (2018-08-30)

Poštovani, koja je cena ekspertskog 4D pregleda kod doktora Živanića?

Ana Life (2018-08-30)

Poštovana, 
4D ekspertski ultrazvuk trudnice, koji radi Dr Živanić, je najdetaljniji pregled ploda u trudnoći,koji obavezno sadrži ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija, eho srca/. Ne postoji ekspertski pregled za trudnice, bez fetalne ehokardiografije. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko doktor Živanić, zbog položaja bebe ili zbog količine masnog tkiva, koje se može naći na prednjem trbušnom zidu trudnice, ne može da slika i analizira sve važne preseke srca (izlaz aorte, izlaz plućne arterije, komore i predkomore, aortni luk, dopler srca.....) pregled se prekida i ne naplaćuje se. To naravno ne znači da beba nije dobra, to samo znači da Dr Živanić ne daje izveštaj ukoliko nije komplet pogledao i analizirao bebu. Trudnica dolazi na ekspertski pregled, posle koga nema dalje, zato je taj pregled detaljan, ponekad vrlo težak, ponekad i nemoguć. Pregled (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.

 

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2018-08-30)

Poštovani, Koja je cena 4D ultrazvuka i u kojoj nedelji on treba da se uradi?

Ana Life (2018-08-30)

Poštovana, cena ekspertskog 4D ultrazvuka sa fetalnom ehokardiogradijom ili ekspertskim pregledom srca bebe (cena poslata na e-mail). Zakazuje se isključivo telefonom, neke dve nedelje unapred. Radi se od 12 do pred kraj trudnoće. Ako se radi jednom u toku trudnoće, onda je najbolje vreme oko 22-26 nedelje.

 

S poštovanjem
Analife 

Milena (2018-07-13)

Dobar dan,htela bih da vas pitam u vezi ekseprtskog ultrazvuka. U 19.nedelji sam. Koja je cena i kada najbolje uraditi?

Ana Life (2018-07-13)

Postovana,

 

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić u periodu posle dvadesete  nedelje trudnoće. Pregled se sastoji iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

1.     NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.

2.     Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test.  

3.     Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks.

4.      Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće. 

5.     Peti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D

. Cena pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se neke tri nedelje unapred 

Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08

Srdacan pozdrav Vas Analife

Mira (2017-11-15)

Postovani. Trenutno sam 19,3 nedelja, molim Vas za odgovor kada mogu da zakazem Ekspertni 4d ultrazvuk i koja je cena. Hvala unapred.

Ana Life (2017-11-15)

Postovana,
bilo bi dobro vec sada da se javite na 069-319-68-08 kako bi ste zakazali pregled. Jer se termini jako brzo popune. A najidealniji period za ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled je od 20-24 nedelje trudnoce  I sastoji se iz 4 pregleda obavljenih u jednom aktu:
 1.Prvi deo pregleda sastoji se iz 
- analize spoljašnjeg izgleda ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala) - kičmeni stub
- analiza moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva) 
- analiza trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega) - analiza integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)
2. Drugi deo pregleda FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA I koliko je ovaj deo pregleda vazan govori I cinjenica da ukoliko dr Zivanic,zbog polozaja bebe ili gojaznosti trudnice ne moze da sagleda sve najvaznije preseke srca I velikih krvnih sudova,mi pregled prekidamo I ne naplacujemo. U sklopu ovog pregleda analiziraju se dve komore i dve predkomore, aorta i njen izlaz iz leve komore, plućna arterija i nje izlaz iz desne komore, srčana pregrada, protoci kroz srce i njegove velike krvne sudove (Power, Color Doppler i 3D angio modovi) 
3.Treci deo pregleda je PREGLED POSTELJICE I KOLIÄŒINE PLODOVE VODE (AFI - indeks količine plodove vode) • Izgled i struktura posteljice, njena lokalizacija (nisko usađena?). • Količina plodove vode je veoma važna - nije dobro da je ima malo, a ni puno.
4.Cetvrti deo pregleda su 3D/4D - slike I filmici KAKO IZGLEDA I NA KOGA LIÄŒI .Neke slike dobijate odstampane, a filmove I ostatak slicica dobijate na CD-u . Preged radi dr Zivanic
Cena kompeltnog pregleda (cena poslata na e-mail)
 
Srdacan pozdrav Vasa Analife

 

Zorana (2017-09-22)

Postovani, Trenutno sam 9+2 nedelja. Za 06.10. imam zakazan double test u bolnici.Zanima me kada se kod vas radi 3D ili 4D ultrazvuk i koja je njihova cena?

Ana Life (2017-09-22)

Poštovana
Ekspertski 4D ultrazvuk plus eksperrski pregled srca (fetalna ehokardiografija) (cena poslata na e-mail), zakazuje se isključivo telefonom, zbog direktnog dogovora sa trudnicom, neke tri nedelje unapred.
 
S poštovanjem
Analife

 

Ana (2017-06-30)

Poštovani, Koja je cena 4D ultrazvuka i u kojoj nedelji on treba da se uradi?

Ana Life (2017-06-30)

Postovana, cena ekspertskog 4D ultrazvuka sa fetalnom ehokardiogradijom ili ekspertskim pregledom srca bebe (cena poslata na e-mail). Zakazuje se iskljucivo telefonom, neke dve nedelje unapred. Radi se od 12 do pred kraj trudnoce. Ako se radi jednom u toku trudnoce onda je najbolje vreme oko 22-26 nedelje

S postovanjem
Analife
 

mimi (2017-04-19)

postovani, kako mi je kasnilo 1 dan i uradila sam test iy urina koji je bio poyitivan, odmah sam otisla na uz, dakle to je 31 dan ciklusa ili 4+2 dana i nista se nije videlo. Da li su vasi aparati savremeniji i da li mogu da vide tako malu trudnocu ili da sacekam jos malo pa da dodjem

Ana Life (2017-04-19)

Poštovana, trudnoća na ultrazvuku se vidi u nekoj 5-6 nedelji trudnoće. (cena poslata na e-mail) na 4D ultrazvuku
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Nevena (2017-02-17)

Postovani, Trenutno sam 12+4 gestacija. Zanima me kada se kod vas radi 4d (ekspertski) ultrazvuk i koja je njegova cena? Da li ga obavlja Dr Zivanic ili dolaze u obzir i drugi lekari? Srdacan pozdrav.

Ana Life (2017-02-17)

Poštovana, ekspertski 4D ultrazvuk sa fetalnom ehokardiografijom ili ultrazvukom srca radi samo dr Živanić, zato što je on ekspert za anomalije. (cena poslata na e-mail)i zakazuje se neke tri-četiri nedelje unapred. Zakazivanje je telefonom, zbog određenih pitanja koje ćete razmeniti sa sestrom.
 
S poštovanjem
Analife

 

Zorica (2016-12-28)

Postovani, Koja je cena UZ u 7. nedelji trudnoce? Trudnoca je utvrdjena, ali jos uvek nije uocena srcana radnja. Hvala!

Ana Life (2016-12-28)

Poštovana, cena utvrđivanja trudnoće (cena poslata na e-mail) kod dr Živanića
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Masa (2016-02-08)

Postovani,koliko kosta kod Vas utvrdjivanje trudnoce? Srdacan pozdrav

Ana Life (2016-02-08)

Poštovana, (cena poslata na e-mail) je utvđivanje kod Dr Živanića
 
 Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Jovana (2016-02-03)

Poštovani/na Interesuje me cena ultrazvucnog pregleda do 9 nedelje trudnoc,kao i cena ultrazvucnog pregleda od 11-13 nedelje. Uradila sam test pozitivan je,ali imala sam pobacaj sa prvom trudnoćom,nakon toga normalnu trudnoću,rodila ćerku prirodnim putem,ali posle toga sam imala 2 keretaže jer se plod nije ima srčane radnje.Zadnja menstruacija mi je bila 29.12.2015,pa me interesuje kada bi najbolje bilo da dodjem na ultrazvuk.Danas idem da vadim krv da potvrdim i da uradim krvnu sliku ,gvožđe

Ana Life (2016-02-03)

Draga Jovana, najbolje je da pozovete jedan od naših fiksnih telefona radi usklađivanja termina. Cena utvrđivanja trudnoće (cena poslata na e-mail),a ekspertski 4D ultrazvuk posle 12 nedelje (cena poslata na e-mail), kod Dr Živanić Vojislava
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Tatjana (2015-09-02)

Poštovani, zanima me da li i dalje postoji besplatni 4d uz u 10.nedelji sad sam 4 nedelje trudna. Sa prvim detetom sam bila kod vas u 20.nedelji a sa drugim detetom u 10.nedelji a sad čekamo još jednu bebu.

Ana Life (2015-09-02)

Poštovana, naš projekat više nije aktivan.
 

 Vaša Analife 

Iva (2015-04-02)

Poštovani, koja je cena ekspertskog 4D pregleda kod doktora Živanića?

Ana Life (2015-04-02)

 

Poštovana,
4D ekspertski ultrazvuk trudnice, koji radi Dr Živanić, je najdetaljniji pregled ploda u trudnoći,koji obavezno sadrži ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija, eho srca/. Ne postoji ekspertski pregled trudnice, bez fetalne ehokardiografije. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko doktor Živanić, zbog položaja bebe ili zbog količine masnog tkiva, koje se može naći na prednjem trbušnom zidu trudnice, ne može da slika i analizira sve važne preseke srca (izlaz aorte, izlaz plućne arterije, komore i predkomore, aortni luk, dopler srca.....) pregled se prekida i ne naplaćuje se. To naravno ne znači da beba nije dobra, to samo znači da Dr Živanić ne daje izveštaj ukoliko nije komplet pogledao i analizirao bebu. Trudnica dolazi na ekspertski pregled, posle koga nema dalje, zato je taj pregled detaljan, ponekad vrlo težak, ponekad i nemoguć. Pregled (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na neki od naših fiksnih telefona.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

 

Aleksandra (2015-02-18)

Postovani,koja je cena utvrdjivanja trudnoce?

Ana Life (2015-02-18)

Poštovana Aleksandra, (cena poslata na e-mail), zakazuje se na tel 011 319 68 08.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

danijela (2014-09-22)

koja je cena 3D ultrazvuka u 10 nedelji

Ana Life (2014-09-22)

Poštovana,

ultrazvuk do 11 nedelje spada u utvrđivanje trudnoće, i cena je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

KATARINA (2014-05-11)

POSTOVANI TRENUTNO SAM 7 NEDELJA TRUDNOCE ZBOG KRVARENJA SMESTENA SAM NA ODELJENJE GINEKOLOGIJE KC KRAGUJEVAC.DOBILA SAM UTROGESAN OD 200 MG 3X1 I FOLACIN 2X1.PIJEM I EUTIROKS OD 200MG 1X DNEVNO POSTO MI JE PRE 3GOD IZVADJENA CELA STITNA ZLEZDA.ZANIMA ME KOLIKO KOSTA ULTRAZVUK PREGLED I KONSULTACIJA SA DR.ZIVANICEM

Ana Life (2014-05-11)

Poštovana,

Cena pregleda kod Dr Živanića je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Irena (2014-04-27)

Postovani, zanima me cena pregleda "utvrdjivanje trudnoce" Hvala,

Ana Life (2014-04-27)

Poštovana Irena,

Cena pregleda u ranoj trudnoći, gde će doktor Živanić da pogleda, da li je trudnoća u materici ili van nje, da čuje otkucaje srca, košta (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazivanje na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Nevena (2014-04-01)

Trenutno sam 6-oj nedelji trudnoce, za tri nedelje imam kontrolni UZ i zakazivanje Double testa verovatno za 12-tu nedelju trudnoce, u drzavnoj ustanovi. U kojoj nedelji biste preporucili da je najbolje uraditi Ekspertski ultrazvuk kod Dr Živanića, koja je cena i koliko ranije se treba javiti?

Ana Life (2014-04-01)

Postovana Nevena,

Preporuka je oko 22-23 nedelje. Ekspertski 4D ultrazvuk kod Dr Živanića je (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se nekih desetak dana unapred, na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Maja (2014-03-20)

Postovani, trenutno sam u 5-6 nedelji trudnoce. Zanima me cena ekspertskog pregleda u 9. nedelji kod Dr. Zivanica. Koliko ranije treba da zakazem i koje su cene za kasnije 4D ekpertske preglede, u 12-oj nedelji?

Ana Life (2014-03-20)

Poštovana Majo,

Ekspertski 4D ultrazvuk kod Dr Živanića je (cena poslata na e-mail), zakazuje se tel nekih desetak dana ranije. Ukoliko ste radili utvrđivanje trudnoče, nema potrebe da dolazite na mal pregled u 9 nedelji, inače košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milena (2014-03-02)

Postovani, Potvrdjena mi je trudnoca, 6-7 nedelja. Koji mi ultra zvuk preporucujete, 3d ili 4d? Koja je cena i koliko se ranije mora zakazati? Hvala unapred

Ana Life (2014-03-02)

Poštovana Milena,

Preporučujemo Vam da zakažete Double test u nekoj od državnih ustanova, kod nas zakažite 4D/3D ekspertski ultrazvuk u 18 nedelji .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Svetlana (2014-02-25)

Postovani, koliko kosta uz pregled u 10. nedelji,posto znam da je nekada postojao besplatan pregled i na koji broj se zakazuje?U vasoj klinici sam vodila 1. trunocu , moja cerkica ima 5. godina ,sve pohvale za vas.

Ana Life (2014-02-25)

Poštovana Svetlana,

Drago mi je za Vašu ćerkicu. Pošaljite nam njene sličice, da ih smestimo kod naših beba. Nije pregled u 10 nedelji ekspertski, to je mali pregled koji spada u utvrđivanje, a kod nas je bio projekat protiv kiretaže“dajmo šansu životu“. Naša je preporuka da ukoliko ste uradili Dpuble test u 12 nedelji u nekoj od državnih klinika, da kod nas dođete oko 20 nedelje trudnoće na ekspertski 4D pregled kod Dr Živanća. Cena za Vas je 20% jeftinija. ((cena poslata na e-mail))

Zakazivanje na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana ranije.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Nataša (2014-02-24)

Poštovani, interesuje me koliko košta ultrazvučno utvrđivanje trudnoće, do 9 nedelje i da li to podrazumeva primenu 4D ultrazvuka? S poštovanjem, Nataša

Ana Life (2014-02-24)

Poštovana Nataša,

Cena utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara. Ekspertski ultrazvuk se radi kada beba pređe 6cm, to je od 12 nedelje pa do nekih 32-33 nedelje trudnoće, ekspertski 4D pregled koji radi Dr Živanić košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se nekih deset dana unapred

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Milena (2014-02-12)

Postovani, test za trudnocu mi je bio pozitivan, pa me interesuje koliko se ceka i koja je cena 3D/4D ultrazvuka za utvrdjivanje trudnoce. Trudnoca je otprilike 3-4 nedelje. Hvala unapred

Ana Life (2014-02-12)

Poštovana Milena,

Molim Vas pozovite tel 011 319 68 08. Cena ultrazvuka kojim se utvrđuje trudnoća je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

jasna (2014-02-11)

Koja je cena ultrazvuka za utvrdjivanje trudnoće?

Ana Life (2014-02-11)

Poštovana Jasna,

Cena ultrazvuka za utvrđivanje trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Andjelka (2014-01-23)

Poštovani, zamolila bih Vas za slanje inforacije na mail, koliko kosta expertski 4D UZ kod dr Živanića? Unapred hvala na odgovoru, Pozdrav, Andjelka

Ana Life (2014-01-23)

Poštovana Andjelka,

Cena ekspertskog 4D ultrazvuka je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na desetak dana unapred.

Bolnica AnaLife

Nikola (2014-01-21)

Postovani, da li nam mozete reci sta znaci kad ginekolog kaze da je trudnoca "blizu roga materice"? Dobili smo takav komentar od lekara u DZ dok je u klinici Narodni front lekar rekla da je na sasvim normalnom mestu. Utrogestan je propisan, folacin i vitamin E. Trenutno je 6 nedelja trudnoce. Nema nikavih bolova niti krvarenja. Hvala Vam unapred na odgovoru jer smo prilicno zabrinuti zbog nemogucnosti dobijanja potpunih informacija.

Ana Life (2014-01-21)

Poštovani Nikola,

Pored najbolje volje da  svima koji nam pišu, damo odgovor koji će ih zadovoljiti, zaista, svako komentarisanje tuđih nalaza bi bilo krajnje neozbiljno.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Dušica (2014-01-20)

Mozete li mi reci koja je cena ekspertskog ultrazvuka u 10/11 nedelji koji radi dr Zivanic?

Ana Life (2014-01-20)

Poštovana Dusice,

Cena pregleda u 10 nedelji je (cena poslata na e-mail) dinara, a ekspertski 4D pregled od 11-14 8najčešće u 12 nedelji, je (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

tosic (2014-01-14)

Postovani, da li bi mogli da mi psaljete cenu pregleda do 9.nedelje trudnoce? Hvala unapred.

Ana Life (2014-01-14)

Poštovana Dragice,

Cena utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Vladanka (2013-12-29)

Poštovani,kolika je cena 3D/4D ultrazvuka za utvrdjivanje trudnoće?

Ana Life (2013-12-29)

Poštovana Vladanka,

Pregled utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail)  dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Tanja (2013-12-10)

Da li mozete da mi kazete koliko kosta "utvrdjivanje trudnoce"?

Ana Life (2013-12-10)

Poštovana,

Utvrđivanje trudnoće košta (cena poslata na e-mail) .

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ivana (2013-12-06)

Postovani, Malo pre sam zvala vasu opstu bolnicu i saznala kako vise ne postoji projekat „Daj šansu životu“ , a i dalje se svuda na sajtu pominje taj projekat, cak je u delu za ultrazvuk u 9 nedelji trudnoce tzv utvrdjivanje trudnoce crvenim slovima napisano da moze da se zakaze besplatan pregled, ne verujem da se sajt ne odrzava redovno. Ja sam kod Vas vodila vec jednu trudnocu pre tri godine. Zanima me da li je za uslov besplatnog pregleda u 10 nedelji trudnoce, pregled u 9 nedelji (utvrdjivanje trudnoce)koji se placa? ili ste stvarnio ukinuli projekat, ako je ukinut zamolila bih Vas da uklonite informacije o besplatnom pregledu kako ne biste dovodili buduce majke u zabludu. S postovanjem

Ana Life (2013-12-06)

Poštovana Ivana,

Projekat „Dajmo šansu životu“ sa deset hiljada besplatnih pregleda, ostaće da stoji na našem sajtu, pošto smo jako ponosni na njega. Ako pažljivo pročitate pitanja posetilaca sajta, ispod teksta besplatnog pregleda, pročitaćete pismo jedne Jelene koja kaže „da smo još jedna velika prevara, zato što ona i njenih deset drugarica nisu mogle da zakažu besplatan pregled u 10 nedelji“.

Baš zbog toga, što više nismo u stanju, da većini trudnica koje pozovu, zakažemo pregled, mi smo prekinuli projekat. Uzgred budi rečeno, projekat je pre svega bio namenjen trudnicama koje nameravaju da prekinu trudnoću, pa kada vide malog čovečuljka u nedeljama (10) kada još uvek mogu da urade abortus,  nadali smo se da će se predomisliti.

Pregled u desetoj nedelji nije ekspertski 4D pregled na kome se dijagnostikuju anomalije. Veliki pregled se radi kada beba pređe nekih 6cm. Žao mi je, draga Ivana, ako mislite da smo ikada ikoga uslovljavali.. Ako ste bili kod nas  na besplatanom pregledu, da li smo Vas uslovljavali.? Tekst ostaje na našem sajtu, kao svedočanstvo našeg rada, samo treba pažljivo sve da se pročita.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-12-01)

Postovani,interesujeme cena ekspertskog 4d ultra zvuka od 11-13 nedelje. I kolimo dana ranije bih morala da zakazem pregled? Puno pozdrava!

Ana Life (2013-12-01)

Draga Jelena,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić u tim (12-19) nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

-Deo pregleda koji se odnosi na ULTRAZVUÄŒNE ZNAKE ZA MONGOLOIDE (Daunov sindrom i druge hromozomopatije. Jedni su znaci do 14 nedelje, drugi od 14-19 ng

-NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE

-NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUÄŒIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE ( mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPÄŒANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIÄŒMA

- 3D slike i 4D filmići bebe. Kako izgleda i šta radi Vaša beba. Naravno i pol ukoliko Vas interesuje Sve ovo što sam Vam ispričala košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Tamara (2013-10-31)

Poštovani, interesuje me cena ultrazvučnog pregleda za utvrđivanje trudnoće kod dr Radakovic. Takođe me interesuje da li i subotom radite. Unapred hvala na odgovoru. Srdačan pozdrav, Tamara

Ana Life (2013-10-31)

Poštovana Tamara,

Cena ultrazvuka kod Dr Radaković je (cena poslata na e-mail) dinara, radimo subotom. Pregledi se zakazuju na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Dragana (2013-10-23)

Poštovani, interesuje me cena ultrazvučnog pregleda za utvrđivanje trudnoće i koliko dana ranije je neophodno zakazati pregled. Takođe me interesuje da li i subotom radite. Unapred hvala na odgovoru. Srdačan pozdrav, Dragana

Ana Life (2013-10-23)

Poštovana Dragana,

Cena utvrđivanja trudnoće košta (cena poslata na mail) dinara kod Dr Živanica, uključuje još jedan dolazak ukoliko se ne čuje srce, Zakazivanje na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

Alex (2013-10-21)

Koliko kosta 4D pregled u 7-8 nedelji trudnoce? Hvala!

Ana Life (2013-10-21)

Poštovana,

Cena pregleda u ranim nedeljamaje (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-10-11)

Postovani, interesujeme koja je cena 3D/4D ULTRAZVUÄŒNI PREGLED do 9. nedelje trudnoće („utvrđivanje trudnoće“). hvala unapred.

Ana Life (2013-10-11)

Poštovana Jelena,

Utvrđivanje trudnoće košta (cena poslata na e-mail), u cenu je uključen dodatni pregled ukoliko se ne čuje srce. zakazivanje na tel 011 319 68 09.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

milica (2013-09-09)

Zanima me kolika je cena pregleda do 9. nedelje? Hvala

Ana Life (2013-09-09)

Poštovana Milice,

Cena 4D-3D ultrazvucnog pregleda do 9 nedelje je (cena poslata na e-mail) dinara.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife
 

mira (2013-08-15)

interesuje me cena ultrazvuka da se ustanovi trudnoca

Ana Life (2013-08-15)

Poštovana Miro,

Cena utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-08-02)

Prvi ultrazvuk je uradjen 19.07.kada mi je konstatovana trudnoca (elementi ploda se naziru) oko 4,5 nedelja.Interesuje me cena ultrazvucnog pregleda do 9. nedelje trudnoće radi utvrdjivanja trudnoce (da li je plod u redu i kako bi se uocila njegaova srcana aktivnost .Hvala

Ana Life (2013-08-02)

Postovana Aleksandra,

Pregled do devete nedelje ukoliko je u pitanju standardni ultrazvuk, ukljucujuci i kontrlni dolazak ukoliko se na prvom pregledu ne cuje srce kosta (cena poslata na e-mail) dinara, ukolio se radi na 3D ultrazvuku kod Dr Živanića kosta (cena poslata na e-mail) i zakazue se nedelju dana ranije. To je pregled na kome se konstatuje da ste trudni, da je trudnoca u materici, da se dobro razvija, i najvaznije da se cuje srcana aktivnost, ukoliko je ne cujemo, zakazujemo jos jedan pregled koji ne placate, bilo koji da je u pitanju.

Zakazivanje je na tel 011 319 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

dragana (2013-06-22)

postovani, molim Vas da me obavestite o ceni ekspertskog 4D pregleda za dijagnostiku svih anomalija ukljucujuci i ehokardiografiju kod dr. Zivanica.

Ana Life (2013-06-22)

Postovana Dragana, Cena ekspertskog pregleda, koji podrazumeva i srce, to ga i cini ekspertskim zajedno sa dijagnostikom drugih anomalija, kosta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja (2013-06-18)

Interesuje me cena ultrazvucnog pregleda radi utvrdjivanja trudnoce.Hvala

Ana Life (2013-06-18)

Poštovana Majo, Cena ultrazvucnog pregleda radi utvrdjivanja trudnoce je (cena poslata na e-mail). S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sladjana (2013-05-22)

Da li bih mogli da mi kažete cenu ultrazvučnog pregleda za ustanovljavanje trudnoće?

Ana Life (2013-05-22)

Poštovana Slađana, Cena pregleda kojim se utvrđuje trudnoća, kako izgleda trudnoća i da li se čuju otkucaji bebinog srca košta (cena poslata na e-mail). Ukoliko se ne čuje srce, u okviru cene tog pregleda dolazite još jednom. Pregled se zakazuje na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-05-09)

Postovani, da li bi mogli da mi psaljete cenu pregleda do 9.nedelje trudnoce? Hvala unapred.

Ana Life (2013-05-09)

Poštovana Jelena, Cena pregleda do 9 nedelje je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sanja (2013-05-08)

Koliko ranije treba da se zakaze za 3d?

Ana Life (2013-05-08)

Poštovana Sanja, Za 4D-3D ultrazvučni pregled treba bar deset dana ranije da se zakaze na tel 011 319 68 08, radi usklađivanja termina. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dina (2013-04-19)

Mozete li mi poslati cenu na mail i jednog i drugog ultrazvuka, u 5-6 nedelji sam trenutno. I broj na koji mogu da zakazem pregled. Hvala Vam unapred.

Ana Life (2013-04-19)

Poštovana Dino, Ne znam šta znači i jednog i drugog ultrazvuka. Molim Vas pozovite tel 011 3 19 68 08. Sestra će Vam dati precizne informacije za slobodne termine i cenu svih ultrazvučnih pregleda u trudnoći. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-04-17)

Interesuje me cena prvog ultrazvuka do 9 -nedelje.

Ana Life (2013-04-17)

Poštovana Jelena, Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na fiksni tel 011 31968 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Anica (2013-04-14)

Htela bih da uradim 3D I 4D pregled kod Dr Zivanica.Trenutno sam u 6.nedelji trudnoce pa me interesuje kada treba zakazati termin i koja je cena svih tih analiza?Hvala unapred.

Ana Life (2013-04-14)

Poštovana Anice, Pregled do 9 nedelje košta (cena poslata na email) i zakazuje se nafiksni tel 011 319 68 08. Ako dođete ovih dana, videćemo kako se razvija trudnoća i potrebno je da čujemno srčanu aktivnost, ukoliko je ne čujemo, zakazuje Vam se još jedan pregled koji se ne plaća / u okviru je tog pregleda/ S poštovanjem, Bolnica AnaLife

mirjana (2013-04-07)

zanima me koja je cena za ekspertski 4d ultrazvuk od 11-13 nedelje trudnoce? hvala

Ana Life (2013-04-07)

Draga Marijana, Naš ekspertski 4D ultrazvuk koji seradi najbolje u 12 nedelje trudnoće je pregled koji se sastoji iz četiri pregleda koja se rade u istom aktu. 1. Deo koji se odnosi na ultrazvučne markere vezane za hromozome (Daunov sindrom, Patau i … 2. Drugi deo swe odnosi na to kako su formirani organi bebe kako spolja tako i unutra, da li postoje anomalije (rascep usne, deformitet ekstremiteta….) 3. Treći deo se odnosi na detaljniji pregled srca, kako bi smo na vreme otkrili eventualnu srčanu manu 4. Ovaj deo ppregleda se odnosi na snimanje filmića, šta beba radi i kako izgleda. 5. Sve ovo što sam nabrojala košta (cena poslata na e-mail) i zakazuje se na fiksni telefon 011 319 68 08, zbog sinhronizacije slobodnih termina, i Vašeg vrema. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Mia (2013-03-26)

Mozete li mi reci koja je cena ekspertskog ultrazvuka u 10/11 nedelji koji radi dr Zivanic?

Ana Life (2013-03-26)

Draga Mia, Cena pregleda koji se radi do 9 nedelje kod Dr Živanića je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na fiksni 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Brankica (2013-03-24)

Ja sam u 6 nedjelji trudnoće i želela bih da uradim 3D/4D ultrazvucni pregled da bih bila sigurna da je sve u redu,možete li mi reci koja je cena?

Ana Life (2013-03-24)

Poštovana Brankice, Sve u vezi cena i drugih informacija šta se i u kojim nedeljama gleda, kao i slobodni termini za izabrane ekspertske 4D ultrazvučne preglede, dobićete na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-02-23)

Zelela bih da uradim 3D/4D ultrazvucni pregled...Trudna sam 6 nedelja,na ultrazvuku je pokazalo da je sve u redu,ali s obzirom da imam 40 god. ipak bih zelela da budem sigurna da je s bebom sve u redu...

Ana Life (2013-02-23)

Poštovana Aleksandra, Ekspertski ultrazvuk, na kome se detaljno gleda beba uključujući i detaljno srce (fetalnu ehokardiografiju) Dr Živanić radi od 12 nedelje pa sve do kraja trudnoće. Naravno da je bolje videti što ranije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasa (2013-02-14)

koliko koshta prvi ultrazvuk?

Ana Life (2013-02-14)

Poštovana Nataša, Colr Dopler ultrazvuk u trudnoći košta (cenu poslali na e-mail) dinara i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. Radi ga Dr Nada Radaković. Ukoliko se radi i 4D ultrazvuk male trudnoće, pregled je (cenu poslali na e-mail) dinara. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Milica (2012-11-23)

Koja je cena ovog pregleda?

Ana Life (2012-11-23)

Poštovana Milice, Ukoliko mislite na Ekspertske 4D preglede koje radi Dr Živanić, na detaljne preglede za dijagnostiku svih anomalija uključujući i srce( fetalna ehokardiografija) zajedno sa 3D sličicama i 4D filmovima, tajpregled košta (cenu smo poslali na e-mail) i neophodno je da se zakaže na fiksni telefon 011 319 68 08 S poštovanjem Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje