Uspešno ste prijavljeni na našu mailing listu. Hvala!
Vaš komentar je poslat na odobrenje administratora. Hvala!
Trudnoća pregled u 10 nedelji trudnoće doktor vojislav živanić

Dr sci.med. dr Vojislav Živanić - specijalista ginekologije i akušerstva

Oblast: 4D trudnoća, dijagnostika anomalija, 3D ginekologija. Medicinski direktor bolnice Analife

Pregled u 10. nedelji trudnoće

PREGLED U 10. NEDELJI TRUDNOĆE
 

U okviru projekata „Daj šansu životu“ obezbedili smo Vam pregled u 10 nedelji trudnoće. Pregled je relativno kratak, ali dovoljno informativan za ovaj period trudnoće:
 
·      procenjuje se starost trudnoće
·      pogleda se spoljašnjost bebe u 3D (tri dimenzije) - izgled glave i trupa, da li ima ruke, noge...
·       registruje se njen prvi pokret u 4D modu 
 
Projekat „Daj šansu životu“ inicirala je i sprovodi NVO „ANALIFE – centar za natalitet i zaštitu zdravlja“ zajedno sa opštom bolnicom «Analife ». Osnovna ideja je da što veći broj trudnica, naročito onih koje su još u dilemi da li da zadrže trudnoću ili ne, vidi malog čoveka od samo tri santimetra kako pleše svoj „Prvi ples života“, u terminu kada se još uvek zakonski može uraditi namerni prekid trudnoće.
 

 
 

 

Iskustvo od preko 7000  pregleda nam je potvrdilo da smo u pravu kada kažemo da videti „bebin prvi ples, vredi više od milion dolara........“.

 
Trudnica dobija sliku i film na CD-u, izveštaj i stručni savet u vezi dalje kontrole trudnoće.
 

Važna napomena:

Veća količina masnog tkiva na trbuhu izrazito otežava prolazak ultrazvučnih talasa. Zbog toga, kod gajaznih trudnica, često nije moguće uraditi detaljan (ekspertski) 4D pregled ploda. Više o tome Klikni ovde.

Postavite pitanje ili komentar Komentari (65)




Ttttttt (2020-11-30)

Postovani, U 7. nedelji sam uradila test na trudnocu koji je pozitivan, a ginekolog mi je zakazao prvi pregled tek u 10-oj nedelji. Da li je to kasno? Hvala

Ana Life (2020-11-30)

Postovana Tanja,
trudnoca se vodi kod jednog ginekologa i u odnosu na poverenje u svog ginekologa ne bi trebalo da sumnjate da li je rano ili ne.


S postovanjem

Analife
 

Marica (2020-09-14)

Da li moze da se uradi prekid trudnoce u 11 nedelji?

Ana Life (2020-09-14)

Postovana Marice,

To morate da se posavetujete sa ginekologom koji Vam vodi trudnoću. Mi ne radimo prekide trudnoće.

 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Gordana (2020-05-05)

Poštovani nosim blizance,90%dr kaze da su jednojajcani,dabl je o.k pa me interesuje cena 4D u blizanackim trudno ama,hvala

Ana Life (2020-05-05)

Postovana Gordana,
Ne radimo Ekspertski 4D ultrazvucni pregled kod blizanackih trudnoca. 

Srdacan pozdrav Vasa Analife

Sladjana (2019-10-09)

Poštovani, Interesuje me cena 4d ultrazvučnog pregleda u 10oj nedelji. Hvala

Ana Life (2019-10-09)

Poštovana Sladjana, 

ekspertski 4D pregled (cena poslata na e-mail), i ako planirate da ga radite jednom u trudnoci, najbolje je da to bude oko 20-22 nedelje. Do tada, nasa preporuke je da uradite testove iz Vase krvi i standardne ultrazvucne preglede kod Vaseg ginekologa. 

S postovanjem Analife
 

Maja (2019-09-16)

Interesuje me cena 4d ultrazvucnog pregleda u 10oj nedelji. Hvala.

Ana Life (2019-09-16)

 Poštovana Maja,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Vojislav Živanić najbolje je raditi u periodu od 20-24 nedelje  trudnoće i pregled se sastoji  iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:
1.     NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija ili eho srca. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe ili količine masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice,  ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) KOMPLETAN PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE.
2.     Drugi deo ekspertskog 4D pregleda je pregled ploda na morfološke ili strukturne  anomalije koje se mogu dijagnostikovati isključivo ultrazvukom. To nisu anomalije koje se odnose na Dauna,  Dabl ili Tripl test.  
3.     Treći deo se odnosi na biometrijske mere bebe, kako se razvija i raste bebe. Koliko ja količina plodove vode ili AFI indeks.
4.      Color Doppler pupčanika i posteljice, ukoliko se pregled radi posle 24 nedelje trudnoće. 
5.     Peti deo pregleda odnosi se na to šta beba radi 4D filmići i kako izgleda 3D
 Cena pregleda (cena poslata na e-mail) i zakazuje se neke tri nedelje unapred  na broj telefona 069-319-68-08

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Jelena (2019-07-02)

Koliko kosta 4D ultrazvuk u 10.nedelji trudnoce?hvala unapred

Ana Life (2019-07-02)

Poštovana Jelena,
Ekspertski 4D/3D ultrazvučni pregled“Anatomsko-morfološki pregled je najidealnije raditi od 20-24 nedelje trudnoce  sastoji se iz 4 pregleda obavljenih u jednom aktu:
 1.Prvi deo pregleda sastoji se iz 
- analize spoljašnjeg izgleda ploda (da li postoji rascep usne, kakva je simetrija lica, da li postoje deformiteti šake i stopala) - kičmeni stub
- analiza moždanih struktura (mali mozak, moždane komore, corpus calosum, krvni sudovi baze lobanje /3D i Power Doppler, prisustvo očnih sočiva) 
- analiza trbušnih organa (uočavanje želuca i integriteta dijafragme, uočavanje mokraćne bešike i dve arterije pupčanika, prisustvo i izgled oba bubrega) - analiza integriteta prednjeg trbušnog zida (da li postoji defekt prednjeg trbušnog zida)
2. Drugi deo pregleda FETALNA EHOKARDIOGRAFIJA I koliko je ovaj deo pregleda vazan govori I cinjenica da ukoliko dr Zivanic,zbog polozaja bebe ili gojaznosti trudnice ne moze da sagleda sve najvaznije preseke srca I velikih krvnih sudova,mi pregled prekidamo I ne naplacujemo. U sklopu ovog pregleda analiziraju se dve komore i dve predkomore, aorta i njen izlaz iz leve komore, plućna arterija i nje izlaz iz desne komore, srčana pregrada, protoci kroz srce i njegove velike krvne sudove (Power, Color Doppler i 3D angio modovi) .... 
3.Treci deo pregleda je PREGLED POSTELJICE I KOLIČINE PLODOVE VODE (AFI - indeks količine plodove vode) • Izgled i struktura posteljice, njena lokalizacija (nisko usađena?). • Količina plodove vode je veoma važna - nije dobro da je ima malo, a ni puno.
4.Cetvrti deo pregleda su 3D/4D - slike I filmici KAKO IZGLEDA I NA KOGA LIČI .Neke slike dobijate odstampane, a filmove I ostatak slicica dobijate na CD-u . 
Pregled radi dr Zivanic
Cena kompeltnog pregleda (cena poslata na e-mail)
Pregled mozete zakazati pozivom na broj telefona 069-319-68-08
A ukoliko želite pregled u 10-oj nedelji trudnoće tu se prati da li je plod u materici, da li ima srčanu radnju i da li veličina poloda odgovara poslednjoj menstruaciji i cena pregleda kod dr Živanića (cena poslata na e-mail)

Srdačan pozdrav Vaša Analife
 

Marko (2018-08-30)

Postovani, zanima me cena 4D pregleda u 10. nedelji trudnoce? Srdacan pozdrav!

Ana Life (2018-08-30)

Poštovani, 

Pregled u desetoj nedelji spada u utvrđivanje trudnoće i košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sofija (2018-08-30)

Zanima me koliko košta 4d ultra zvuk i da li moze da se vidi pol bebe,ja sam u 10.nedelji trudnoce.Hvala

Ana Life (2018-08-30)

Poštovana Sofija, 

Na pregledu u desetoj nedelji ne može da se vidi pol. Pol se na ultrazvuku sa sigurnošću vidi u 14-15 nedelji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marina (2017-08-23)

Postovani, da li jos uvek imate akciju besplatnog 4 d ultrazvuka u 10 nedelji trudnoce? Ja sam trudna i u 8 sam nedelji. Ako akcija i dalje vazi javite mi. Veliki pozdrav, Marina Å iler.

Ana Life (2017-08-23)

Poštovana, projekat „Dajte šansu životu“ je završen pre tri godine.
 
S poštovanjem
Analife

 

milena (2016-05-11)

Postovani, u 10.nedelji sam trudnoce. Na ultrazvucnom pregledu doktor mi je dijagnostikovao-U pocetnom delu pupcanika,uz trbuh ploda, pisutno je loptasto prosirenje od 5mm(umbilikalna hernija). Interesuje me, koje analize bih trebalo da odradim i koja je cena kod Vas? Unapred zahvalna

Ana Life (2016-05-11)

Sem u izuzetnim slučajevima, umbilikalna hernija je normalan nalaz, samim tim zove se fiziološka hernija. Na sledećem pregledu koji se radi u okviru dabl testa, proverava se da li je nestala. Ekspertski 4D pregled koji radi Dr Živanić (cena poslata na e-mail) zakazuje se neke dve-tri nedelje unapred na neki od naših telefona.
 
Vaša Bolnica,

Bolnica AnaLife 

Dragana (2016-03-29)

Poštovani,radila sam neki dan beta hcg test i izašao mi je rezultat 51119.00 da li mi možete reći koja sam nedelje trudnoće? I da li je opasno što sam ceo februar pila jak antibiotik i lek protiv bolova? Zadnja menstruacije je bila 9.2. A odnos 21.2. Danas sam bila na ultrazvuku i doktor kaže da ne može da proceni da li sam 4,5 ili 6 nedelja. Pa se brinem da zbog lekova nije plod mnogo mali i da li je pametno da ostavim trudnoću ili da asortiman?

Ana Life (2016-03-29)

Poštovana,
Cilj foruma bolnice Analife je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu.
Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u našoj kući. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.
 
Dr Ana Miholjčić
Direktor Opšte bolnice Analife 

ivana (2015-08-26)

POSTOVANJE INTRESUJEME CENA DABL TESTA TRUDNA SAM 8 NEDELJA I 4 DANA AKO SE RACUNA KADA SAM ZADNJI PUT IMALLA I KADA MOZE DA SE VIDI POL BEBE VELIKI POZDRAV I HVALA.

Ana Life (2015-08-26)

Poštovana Dragana, trudnoća se računa po poslednjoj mentruaciji i po veličini bebe izmerene na ultrazvučnom aparatu. Pol bebe se sa sigurnošću može videti polse petnaeste nedelje trudnoće.
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife 

Violeta (2015-01-07)

Postovani svaka Vam cast na humanitarnoj akciji koju ste organizovali,citam razlicite komentare i cudim se kako neki vagaju da li da rode pa im treba besplatan pregled.Ja cekam drugu bebu juce sam se rasplakala na obicnom uz kad sam videla te malene rucice i nozice moje maleno srce kako kuca...vec pliva mamin vaterpolista.Molim vas ako mi mozete poslati cenu UZ onog koji je po vama najbolji za pregled celokupne bebice,moze i posle 12 nedelje jer moj doktor zahteva da dabl test i prvi ekspertni uradim u bolnici,pa bi kad beba vec poraste da neko zaista pazljivo pogleda bebu.Zanima me i koliko vremenski traje pregled.Unapred zahvalna!

Ana Life (2015-01-07)

Postovana,
Ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, je najdetaljniji  pregled ploda, zbog toga što u sebi, pored najdetaljnijeg pregleda na sve anomalije koje se mogu dijagnostikovati na ultrazvuku, sadrži i ekspertski pregled srca ploda..
Ukoliko ste uradili pregled u 12 nedelji zajedno sa dabl testom, i rezultat je dobar, možete zakazati kod nas u 19 nedelji, da obuhvatite ekspertski 4D pregled do 20 nedelje i ekspertski 4D pregled posle dvadesete nedelje. Ovaj pregled obuhvata 4 pregleda u jednom aktu.
1.    Ekspertski pregled srca /fetalna ehokardiografija/, detaljan pregled srca sa presecima velikih krvnih sudova koji izlaze iz njega. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko zbog položaja bebe, srce ne može da se detaljno analizira i slika, pregled se prekida i ne naplaćuje se.
2.    Drugi deo se odnosi na analiziranje ultrazvučnih znakova za hromozomske anomalije / Dounov sindrom/
3.     Detaljan pregled bebe na sve strukturne anomalije koje mogu da se dijagnostikuju isključivo ultravukom /rscep usne, spina bifida.../
4.    Kako beba raste /biometrijske mere bebe, količina plodove vode i ako je pregled posle 24 nedelje radi se i Color Doppler posteljice/
5.    3D slike i 4D filmići bebe
 
(cena poslata na e-mail) , zakazuje se na tel 011 319 68 08
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Bojana (2014-12-20)

postovani,koliko vidim vise ne postoji besplatni pregled u 10.nedelji,u prethodnoj trudnoci na moju srecu sam uspela da zakazem taj pregled.recite mi koliko kosta pregled u 10.nedelji kao i ekspertski uz posle 12.nedelje.srdacan pozdrav

Ana Life (2014-12-20)

Poštovana ,
nije neophodno da zakazujete pregled u desetoj nedelji, ukoliko ste bili na utvrđivanju. Pregled u 12 nedelji najbolje je da zakažete u nekoj od državnih ustanova. Kod nas dođite oko 20 nedelje.     
 
Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Svetlana (2014-06-02)

Postovani, Imam vrlo pozitivno iskustvo sa dr Zivanicem koji mi je, u prethodnoj trudnoci, radio dva pregleda na 4D ultrazvuku. Buduci da sam sada na pocetku nove trudnoce (5. nedelja), interesuje me da li je moguce voditi kompletnu trudnocu kod vas u Analife klinici, kod dr Zivanica? Srdacan pozdrav

Ana Life (2014-06-02)

Poštovana,

naravno da je  moguće voditi trudnoću kod Dr Živanića.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Danijela (2014-05-10)

Postovani, mozete li mi reci koja je cena 4D ultrazvuka u 10. nedelji. Sada sam u 6. nedelji trudnoce. Ja sam morala da prekinem prvu trudnocu zbog fizicke anomalije ploda, otkrivene u 13. nedelji i jako bi mi znacilo da se sto ranije utvrdi dq je sve u redu. Pozdrav!

Ana Life (2014-05-10)

Postovani,

Detaljan, ekspertsi 4D ultrazvuk se radi u 12 nedelji, košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 31968 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Lidija (2014-04-16)

Postovani, zakazala bih besplatan pregled i 4d ultrazvuk u desetoj nedelji. Na koji nacin bih to mogla uciniti? Sada sam u petoj/sestoj nedelji. Srdacan pozdrav

Ana Life (2014-04-16)

Poštovana Lidija,

Pregled u 10 nedelji više nije besplatan.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-04-12)

Zanima me koliko kosta 4d ultra zvuk i da li moze da se vidi pol bebe,ja sam u 10.nedelji trudnoce.Hvala

Ana Life (2014-04-12)

Poštovana Ana,

Na pregledu u desetoj nedelji ne može da se vidi pol. Pol se na ultrazvuku sa sigurnošću vidi u 14-15 nedelji.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sandra (2014-03-13)

Postovani, zanima me koliko kosta pregled utvrdjivanja trudnoce?Hvala unapred

Ana Life (2014-03-13)

Poštovana Sandra,

Cena utvrđivanja trudnoće je (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2014-02-12)

Koja je cena 4D ultrazvuka u četvrtoj nedelji trudoće?

Ana Life (2014-02-12)

Poštovana Ana,

Cena ultrazvuka u 4-5 sve do desete nedelje je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Ana (2014-02-07)

Postovani, Interesuje me cena 4d pregleda u 10 nedelji trudnoce i koliko pregled traje u proseku. Hvala unapred

Ana Life (2014-02-07)

Poštovana Ana,

4D pregled u desetoj nedelji trudnoće nije detaljan ekspertski pregled, već je to mali pregled koji se možesvrstati u utvrđivanje trudnoće i košta (cena poslata na e-mail) dinar.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Vuk (2014-02-04)

Postovani, zanima me cena 4D pregleda u 10. nedelji trudnoce? Srdacan pozdrav!

Ana Life (2014-02-04)

Poštovani,

Pregled u desetoj nedelji spada u utvrđivanje trudnoće i košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Aleksandra (2014-01-23)

Zanima me cena 4d u 10.nedelji I kad je preporucljivo opet raditi?

Ana Life (2014-01-23)

Poštovana Aleksandra,

Pregled u 10 nedelji nije ekspertski pregled on je mali pregled koji zovemo utvrđivanje, košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

 

Milica (2014-01-03)

Postovani, interesuje me koja je cena ultrazvucnog pregleda u 10.nedelji, koliko unapred je potrebno zakazati pregled ( trenutno se nalazim u 6.nedelji) i da li je pre tog neophodno uraditi pregled utvrdjivanja trudnoce? Hvala unapred

Ana Life (2014-01-03)

Poštovana Milice,

Ukoliko ste mislili na ekspertski pregled 4D koji radi Dr Živanić, on se radi u 12 nedelji,cena je (cena poslata na e-mail)  dinara Pregled u 10 nedelji je „mali“ pregled, koji mi zovemo utvrđivanje i košta (cena poslata na e-mail) dianara. Zakazivanje na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Skadarska 5 (Zemun), Beograd
tel: - (011) 319 68 08
       (011) 319 68 09
       (011) 319 68 11

E-Mail: bolnica@analife.rs

Web sajt: www.analife.rs


NAPOMENA:  Cilj  foruma je da Vam odgovara na pitanja o delatnostima Opšte bolnice Analife, ukoliko dovoljno informacija niste dobili na našem sajtu. Ovakvim vidom komunikacije ne mogu se postavljati dijagnoze, ordinirati terapija, tumačiti rezultati raznih analiza, kao ni komentaristi  zdravstveni  nalazi koji nisu obavljeni u Opštoj bolnici Analife. To bi bilo izrazito neprofesionalno i neozbiljno.

Zahvalni smo za svaku  Vašu primebu i sugestiju u vezi rada naše kuće

Bojana (2013-12-09)

Postovani, zanima me da li jos uvek vazi ova akcija besplatnog 4D uz kod vas, u 10. nedelji trudnoce? mozete mi poslati na e mail informacije....

Ana Life (2013-12-09)

Poštovana Bojana,

Pregled besplatnih pregleda u 10 nedelji su prekinuli. Molim Vas pažljivo pročitajte pisma i naše odgovore.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-12-06)

Postovani, Interesuje me cena pregleda u 10 nedelji trudnoce. S postovanjem

Ana Life (2013-12-06)

Draga Marija,

Pregled u desetoj nedelji spada u preglede koji su mali i zovemo ih utvrđivanje, košta (cena poslata na e-mail)  dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08 . Kada beba pređe određenu dužinu ili CRL preko 6 cm, radi se ekspertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, košta (cena poslata na e-mail)  dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

ALEKSANDRA (2013-12-04)

Poštovani, trudna sam, treća nedelja, zanime me u kojoj nedelji trudnoće najranije postoji mogućnost otkrivanja pola deteta sa razumnom verovatnoćom tačnosti, koji su to pregledi u pitanju, da li je dabla test, expertski 4d uz ili drugi I koja je njihova cena? Hvala Vam na odgovoru.

Ana Life (2013-12-04)

Poštovana,

Pol detata se gleda posle petnaeste nedelje. Ekspertski pregledi kod Dr Živanića koštaju (cena poslata na e-mail) dinara I zakazuju se na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife
 

milica (2013-11-30)

Postovani zanima me cena pregleda 4d uz u 10-oj nedelji trudnoce,hvala.

Ana Life (2013-11-30)

Draga Milice,

Cena pregleda u 10 nedelji se smatra malim pregledom koga zovemo utvrđivanje i košta (cena poslata na e-mail) dinara. Zakazuje se dve nedelje unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Biljana (2013-11-13)

Postovani, Imam 35 godina i u 9oj nedelji sam trudnoce. U mojim godinama postoji indikacija za amniocentezu bez obzira na rezultat dabl- i tril-testa. Vec sam prihvatila amniocentezu, ali me interesuje da li je potrebno da osim amniocenteze izmedju 15 i 18 nedelje, odradim i ekspertski UZ pregled u Vasoj ustanovi. Koliko bi kostao taj pregled? Hvala, Biljana

Ana Life (2013-11-13)

Poštovana Biljana,

Po pravilu Ministarstva zdravlja ne važi pravilo da trudnica posle 35god. obavezno radi Amniocentezu, kod  trudnice preko 35 isto se postupa kao i ispod 35 god. Bilo kako bilo,  ukoliko radite amniocentezu koja se odnosi na dijagnostiku hromozoma,  nema potrebe da radite kod nas 4D ultrazvuk do devetnaeste nedelje.

Da bi ste bili sigurni da beba, pored dobrih hromozoma, koje će pokazati Amniocenteza, nema anomalije koje se gledaju isključivo ultrazvukom ( rascep usne, deformitet šake, stopala, mozak,moždane komore, krvni sudovi u glavi bebe.) Još važniji pregled je fetalna ehokadiografija ili ekspertski detaljan pregled srca, kao mana koja se najčešće promašuje u trudnoći, zato što ginekolozi ne gledaju srce, nisu ni dužni, srce gledaju kardiolozi.

Naš ekspertski 4D ultrazvučni pregled obavezno sadrži i ekspertski pregled srca. Koliko je taj pregled važan za Dr Vojislava Živanića koji radi taj detaljan pregled, govori činjenica, da ukoliko iz nekog razloga ( položaj bebe ili količina masnog tkiva na prednjem trbušnom zidu trudnice koja loše provodi ultrazvučne talase) ne može da slika sve važne preseke srca, doktor prekida kompletan pregled i ne naplaćuje ga.  

Pregled o kome pričam radi se posle 20 nedelje i košta (cena poslata na e-mail) dinara, zakazuje se nekih desetak dana ranije, kako bi ste mogli izabrati termin.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Sanja (2013-11-06)

Poštovani, interesuje me koliko košta 4D ultra zvuk u 12.nedelji trudnoće? Srdačan pozdrav!

Ana Life (2013-11-06)

Draga Sanja,

Ekspertski 4D UZ koji radi Dr Živanić u tim (12-19) nedeljama trudnoće sastoji se iz nekoliko pregleda obavljenih u jednom aktu:

-Deo pregleda koji se odnosi na ULTRAZVUÄŒNE ZNAKE ZA MONGOLOIDE (Daunov sindrom i druge hromozomopatije. Jedni su znaci do 14 nedelje, drugi od 14-19 ng

-NAJDETALJNIJI PREGLED SRCA BEBE ili Fetalna ehokardiografija. Koliko je taj pregled važan, govori činjenica, da ukoliko Dr Živanić, zbog položaja bebe, ne može da slika najvažnije preseka srca i krvnih sudova ( izlaz plućne arterije, izlaz aorte iz srca, 2 komore i 2 predkomore, Color Doppler srca i aortnog luka....) PREGLED SE PREKIDA I NE NAPLAĆUJE

-NAJDETALJNIJI PREGLED NA SVE ANOMALIJE KOJE SE GLEDAJU ISKLJUÄŒIVO ULTRAZVUKOM , one nemaju veze sa Dabl ili Triple testom, Daunom. POTREBNO JE DA SE DOKTOR UVERI DA NE POSTOJI RASCEP USNE, KAKO IZGLEDAJU STRUKTURE U GLAVI BEBE ( mali mozak, moždane komore, krvni sudovi bebe, i ostali važni setalji u glavi bebe) DA LI JE DIJAFRAGMA IZNAD ŽELUCA, IZ KOLIKO SE KRVNIH SUDOVA SASTOJI PUPÄŒANIK, KAKO SU FORMIRANI BUBREZI I BEŠIKA, KAKO IZGLEDAJU RUKE I NOGE, KIÄŒMA

- 3D slike i 4D filmići bebe. Kako izgleda i šta radi Vaša beba. Naravno i pol ukoliko Vas interesuje.                

Sve ovo što sam Vam ispričala košta (cena poslata na e-mail) dinara.                                                                                              

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Ana (2013-10-24)

Postovani,da li mozete da mi kazete koliko kosta 4d ultrazvuk u 10nedelji trudnoce i da li ima svrhe raditi ga tako rano ili da se jos saceka? Unapred hvala

Ana Life (2013-10-24)

Poštovana Ana,

Ako ste mislili na eskpertski 4D ultrazvuk koji radi Dr Živanić, on se radi od 12 nedelje do pred kraj trudnoće. Radi se o najdetaljnijem pregledu koji se može uraditi u tim nedeljama u kojima zakažete, uključujući fetalnu ehokardiografiju.

Cena pregleda je (cena poslata na e-mail) i zakazuje se desetak dana unapred na tel 011 319 68 08.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Biljana (2013-10-15)

Postovani, zanima me cena 4D uz u 10. nedelji. Hvala.

Ana Life (2013-10-15)

Poštovani Biljana,

Cena pregleda u 10 nedelji se vodi kao utvrđivanje i košta (cena poslata na e-mail) dinara.

Vaša Bolnica,
Bolnica AnaLife

Vesna (2013-10-02)

Postovani, zasto je cena pregleda tajna, tj. ne moze da se objavljuje javno, bilo u cenovniku, bilo u odgovorima na postavljena pitanja zena? Hvala Pozdrav

Ana Life (2013-10-02)

Poštovana Vesna,

Cena nije tajna, postoji cenovnik, ali kao u svakoj kući, pa i u našoj, u koju se dolazi po mišljenje, cenovnik postoji u bolnici, a na sajtu je bio ranije pa kao takav koji trajno ostaje zapisan negde, pravi zabune. Ukoliko Vam je cena pregleda presudna, sigurna sam da ima mnogo ginekoloških klinika koje su mnogo jeftinije od nas.

Mi radimo ekspertske preglede u trudnoći , koji kao takvi se nigde na drugom mestu ne rade. Detaljne informacije dobićete na tel  011 319 68 08,

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Sanela (2013-09-29)

Postovani,da li i dalje radite besplatne preglede u 10.nedelji? I da li mozete da mi kazete kada se moze videti pol deteta? Koja je cena 3D,4D uz?

Ana Life (2013-09-29)

Draga Sanela,

Ne radimo više besplatan pregled u desetoj nedelji. Pol detata se vidi od 14 nedelje trudnoće.

Veliki ekspetski 4D ultrazvuk košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Marija (2013-09-13)

Poštovani, interesuju me cene UZ pregleda u 10 nedelji, kao i ostalih pregleda u toku trudnoće.

Ana Life (2013-09-13)

Poštovana Marija,

U zavisnosti da li radite standardne pregled ili ekspertske 4D preglede, cene su od (cena poslata na e-mail) dinara. Pregledi se zakazuju na tel 0113 19 68 08.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Jelena (2013-08-24)

Postovani, molim vas za cenu pregleda u 10oj nedelji, a ukoliko nije problem,i ostalih 4D uz pregleda. Da li za sve vazi zakazivanje 10ak dana unapred? Hvala!

Ana Life (2013-08-24)

Postovana Jelena,

Pregeld u 10 nedelji kosta (cena poslata na e-mail) dinara, Ekspertski 4D pregeldi koji su najdetaljniji pregledi ploda u trudnoci kostaju (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuju se desetak dana ranije.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Sanja (2013-08-10)

Postovani, zao mi je sto vise ne postoji vasa divna i humana akcija za 10. nedelju trudnoce. Imala sam missed u 12. nedelji pre 3 godine i pre par dana saznala da sam opet u drugom stanju sto je uz radost donelo i nove strahove. Molim Vas da me informiste o ceni pregleda u 10 nedelji i da mi kazete da li se tada mozda mogu vec videti neke urodjene anomalije koje rizikuju opstanak bebe. Najlepse se zahvaljujem

Ana Life (2013-08-10)

Postovana Sanja,

Ultrazvucni pregled u 10 nedelji kosta (cena poslata na e-mail) dinara. Na njemu se ne gledaju anomalije, jos je rano. Ekspertski 4D ultrazvuk na kome se najranije mogu dijagnostikovati anomalije bebe se radi od 12 nedlje.

Taj pregled kosta (cena poslata na e-mail) dinarai zakazuje se na tel 011 319 68 08, nekih desetak dana unapred.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

Svetlana (2013-08-06)

Postovani, mozete li mi reci koliko kosta 4D ultrazvucni pregled u 10.nedelji? Bilo bi divno da opet pokrenete akciju besplatnih pregleda. Sve najlepse u daljem radu.Unapred zahvalna.

Ana Life (2013-08-06)

Postovana Svetlana,

Pregled u 10 nedelji kosta (cena poslata na e-mail) dinara. Na zalost, nismo u mogucnosti da svim trudnicama koje zele da zakazu pregled u 10 nedelji, nismo izadjemo u susret.

S poštovanjem,
Bolnica AnaLife

DRAGANA (2013-07-25)

u sedmoj nedilji sam trudnoce u pitanju su blizanci prepisano mi je UTROGESTAN vaginalno zanima me pregled 3D 4D kada da radim i koliko sve to kosta jer sam vrlo zabrinuta....HVALA UNAPRED

Ana Life (2013-07-25)

Postovani,

Blizanacka trudnoca spada u visokorizicne trudnoce i savet je da je kontrolisete u nekoj od klinickih ustanova.

S postovanjem, Analife

Maja (2013-06-05)

Postovani u sestoj sam nedelji trudnoce. Ovo mi je cetvrta trudnoca. Imam devojcicu od 9 godina a psolednje dve trudnoce biile su mi sa dijagnozom Artrogripoza i u oba slucaja su decaci.Prvog decaka sam rodila ali je preminuo u petoj godini zivota, u drugom slucaju sam radila prekid u 6 mesecu. trudnocu sam vodila u Nisu. kazite mi kada najranije ova bolest moze da se ultrazvukom dijagnostikuje jer sam yadnji put radila sve analize ukljucujuci i amniocintezu koja nije nista pokazala. Bila sam na pregledu i kod vas kod dr Zivanica malo pre prekida trudnoce koji mi je rejkao da je 4D jedina i nabolja metoda u mom slucaju. Kada molim vas mogu najranije da znam na cemu sam. Hvala vam unapred

Ana Life (2013-06-05)

Poštovana Majo, Pošaljite nam Vaše podatke (ime i prezime, sa tačnim datumom rođenja i telefonom) na imail bolnica@analife.rs, da bi Vas pozvao Dr Živanić lično. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Dubravka (2013-05-31)

Sa prvom bebom bila sam kod vas na besplatnom 4d ultrazvuku i bila sam prezadovoljna i presrecna sto sam mogla da vidim i cujem otkucaje moje bebe...sada sam ponovo u drugom stanju,i bas mi je zao sto nemam opet tu mogucnost :(((

Ana Life (2013-05-31)

Poštovana Dubravka, Zaista nam je žao što smo bili prinuđeni da prekinemo projekat besplatnih pregleda u desetoj nedelji trudnoće. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

ivana (2013-05-28)

bas mi je zao kada sam pprocitala da vise neradite besplatne preglede 4d,a pre 3 dana sam saznala da sam trudnaa po treci put,imam dva decaka i htela sam da zakazem pregled kod Vas, da budem sigurna da je sve uredu,i nestrpljivi smo da cujemo pol. kako mogu zakazati ultrazvucni pregled i koliko kosta? unapred hvala puno

Ana Life (2013-05-28)

Poštoana Ivana, Pol deteta na ultrazvuku sa sigurnošću se može reći posle 14 nedelje, pre toga se vidi samo "znak" za pol. Ekspertski pregled kod Dr Živanića košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Snezana (2013-05-25)

Postovani,zanima me koliko kosta pregled u 10.nedelji trudnoce? Unapred hvala.

Ana Life (2013-05-25)

Poštovana Snežana, Pregled u desetoj nedelji košta (cena poslata na e-mail) dinara I zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08, desetak dana ranije. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Maja (2013-05-15)

Dragi moji, razočarana sam prekidom ovako humane akcije. Pre par godina sam zahvaljujući Vama i Dr. Živaniću rodila zdravu devojčicu. Moje saznanje da sam opet u drugom stanju me je podstaklo da vam se opet javim i da me tako stručno i sa puno strpljenja uputite šta treba dalje. Iz tog razloga vas molim da mi javite koja je cena pregleda i ultra zvuka u petoj nedelji trudnoće. Unapred hvala.

Ana Life (2013-05-15)

Poštovana Majo, Cena pregleda pre 12 nedelje je (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na fiksni tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Natasa (2013-05-09)

Postovana kliniko.Upravo sam saznala da sam ostala u drugom stanju.Suprug i ja jedva cekamo da po drugi put postanemo roditelji i nasoj sreci nema kraja.Pohitala sam na vas sajt kako bih zakazala besplatan pregled kad me je sacekalo neprijatno iznenadjenje.Sa prvom trudnocom nisam uspela da zakazem ali ipak, veoma mi je zao sto je ovakva akcija stopirana.Zelim Vam svako dobro u daljem radu.

Ana Life (2013-05-09)

Poštovana Nataša, I nama je žao, ali upravo iz razloga što je broj zakazanih bio duplo manji od broja nezakazanih, pa samim tim i nezadovoljnih, primoralo nas je na taj korak. S poštovanjem Dr Ana Miholjčić

Danijela (2013-05-04)

Upravo sam saznala da je dugogodisnji projekat "Dajmo sansu zivotu" prekinut.Jako sam tuzna i razocarana zbog toga.Ne mogu da verujem da nesto sto je jako dobro i jedinstveno u nasem gradu bude prekinuto zbog nekolicine nezadovoljnih zena.U mom okruzenju rodile su se cetri bebe upravo zahvaljujuci ovoj akciji.Jedan decak i tri devojcice,cetri zdrava deteta,cetri divna osmeha,cetri nova zivota.Ja trenutno imam dvoje dece i upravo to drugo sam zahvaljujuci vama rodila,jer ste rekli da je zdravo iako su drugi u to sumljali.Pre nekoliko dana sam saznala da sam u drugom stanju i jako se dvoumim i vagam sta da radim.Bila sam sigurna da cemi dr.Ana pomoci.Mnogo mi je zao sto ste odustali od neceg sto je dobro,humano i divno.

Ana Life (2013-05-04)

Poštovana Danijela, Samo zbog jedne spašene bebe od kiretaže, vredelo je svih deset hiljada besplatnih pregleda u 10 nedelji. Å to se tiče Vaše trudnoće, pozovite bolnicu i recite da Vam je Dr Ana rekla da Vam zakažu pregled u 10 nedelji, naravno besplatno. S poštovanjem Dr Ana Miholjčić

Ivana (2013-04-23)

Postovani,posto vidim da nema besplatnog pregleda u 10 nedelji trudnoce,u tom slucaju da li mozete da mi kazete koliko kosta taj pregled. Puno hvala!

Ana Life (2013-04-23)

Poštovana Ivana, Projekat besplatnog pregleda u desetoj nedelji je obustavljen. Pregled košta (cena poslata na e-mail) dinara i zakazuje se na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

jovana (2013-04-03)

zahvaljujuci vama i vasoj akciji u 10 nedelji otkriven mi je tarner sindrom u prvoj trudnoci i mogla sam da odreagujem na vreme. koliko god bolno bilo zavrsilo se najbolje sto je moglo. kada sam ponovo zatrudnela opet ste me besplatno primili u 10 nedelji i evo rodila sam divnog sina. kasnije sam dolazila kod dr.zivanica i placala uredno preglede prezadovoljna vama i vasom uslugom. jako mi je zao zbog neosnovanih optuzbi na racun tako divne akcije. hvala vam na svemu i divni ste!!!

Ana Life (2013-04-03)

Draga Jovana, Zbog trudnica koje su kao Vi, moje zadovoljstvo zbog projekta je neizrecivo, još jednom hvala. Molim Vas da mi pošaljete slike rođene bebe, da je smestimo u naš kutak “Naše bebe”. Puno pozdrava od Dr Živanića, kompletnog osoblja i mene, Dr Ana, director bolnice Analife

milka (2013-03-26)

Zdravo.Nije korektno da vas ovako kritikuju bez potrebe.Ja sam jedna od majki koja je bila na pregledu u 10. nedelji i prezadovoljna sam ljubaznoscu osoblja i doktora.Moram da napomenem da nikoga tamo nisam poznavala,niti imala neke povlastice u odnosu na trudnice koje su odbijene.Zao mi je sto ta akcija nije nastavljena.

Ana Life (2013-03-26)

Poštovana Milka, Hvala na afirmativnom odgovoru. Žao nam je što smo prinuđeni da okončamo naš projekat. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-03-18)

Postovani, da li jos uvek radite besplatan ultra zvuk u 10-oj nedeji trudnoce?

Ana Life (2013-03-18)

Poštovana Jelena, Na nasu veliku zalost, projekat besplatnih pregleda u 10 nedelji je prekinut. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Ivana (2013-03-15)

Postovani, ja sam bila jedna od devojaka koja je imala besplatan 4D pregled. Prezadovoljna sam Vasom srdacnoscu i strucnoscu doktorke!!! Prosto mi je cudno da postoje takvi profesionalci, a pri tom da to ne rade za pare!!! Puno Vam hvala na svemu i zelim Vam srecan rad.

Ana Life (2013-03-15)

Draga Ivana, Hvala Vam na toplim rečima! S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Bojana (2013-03-04)

I mi smo danas prvi put videli svoju bebu kako maše rukama i nogama :) Hvala vam i ovim putem na besplatnom pregledu, to je humanost na delu! A vidim da smo izgleda među poslednjima što ove akcije tiče. I ovo što ste do sada učinili je stvarno velika stvar. Tako smo mi svi, koji smo od početka i želeli svoje bebe, "iskoristili" vašu akciju da ih vidimo - besplatno - za šta bismo inače morali da izdvojimo nekoliko hiljada dinara.

Ana Life (2013-03-04)

Poštovana Bojana, Hvala na afirmativnim rečima, vi ste dokaz da smo imali razloga da radimo taj projekat. Molim Vas, pošaljite nam slike Vaše bebe, posle porođaja da ih smestimo u “naše bebe” na našem sajtu. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Aleksandra (2013-02-25)

Postocani, Zakazala sam kod vas ovaj besplatni pregled bez problema!!! Naravno da ce se uvrediti svako ko nije uspeo da zakaze.Ipak vi niste socijalna ustanova i ova akcija je samo vasa dobra volja,pa makar bila reklama za vas ili ne. Hvala vam na puno i vidimo se!!!

Ana Life (2013-02-25)

Hvala Aleksandra, na iskrenom i afirmativnom komentaru. Puno Vas pozdravljamo, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-02-21)

Postovane pacijentkinje, verujem da nema potrebe za sumnju u dobru nameru ordinacije da pomogne zenama u borbi protiv abortusa kroz program besplatnog UZ u 10.nedelji. Cinjenica da je oko 10.000 zena u prethodnih 10 godina bilo na BESPLATNOM UZ u jednoj PRIVATNOJ zdrav.ustanovi, govori u prilog iskrenosti i istrjnosti u dobroj nameri.Da li iko zna da u nasoj zemlji neko nesto radi BESPLATNO tokom 10 godina? Ovakav nacin rada treba da nam sluzi za primer i pohvalu. Analife - SAMO NAPRED.

Ana Life (2013-02-21)

Draga Jelena, Hvala na podršci, baš mi je potrebna. Tužna sam što smo prinuđeni da prekinemo projekat “ Dajmo šansu životu” ili besplatni 4D ultrazvuk u 10 nedelji trudnoće. Prekidamo ga samo zbog velikog broja nezadovoljnih trudnica koje nisu uspele da zakažu besplatni pregled, a takvih je bilo desetak dnevno, nasuprot, pet-šest koje bi uspele da zakažu. Pošto je projekat pre svega bio namenjen ženama koje razmišljaju da li da zarže trudnoću ili ne, nadajmo se da ćemo naći načina da učestvujemo u njihovoj odluci, da glasaju “za život”. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Anica (2013-02-21)

Postovani,zanima me kako se obavlja taj pregled?

Ana Life (2013-02-21)

Poštovana Anice, Besplatni pregled u 10 nedelji je ultrazvučni pregled. Na žalost, taj pregled više nije besplatan. Razlog za prekid su nezadovoljne trudnice koje nisu uspale da zakažu taj besplatni pregled u 10 nedelji trudnoće. Interesovanje je bilo ogromno i sada je, a mi možemo da zakažemo samo pet-šest besplatnih pregleda. One koje ne uspeju ljute se, optužuju nas da lažemo, da ako nismo u stanju da svima zakažemo ne treba da radimo taj pregled besplatno. Ako nešto radite čista srca, ako imate preko devet hiljada zadovoljnih trudnica, morate osetiti bes i ljutnju što morate da se pravdate kao krivac. Najjednostavnije je da prekinemo. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jelena (2013-02-19)

Postovani, Vasa navodno humana akcija besplatnog pregleda u 10. nedelji je odlican marketinski trik. Verujem da Vasa ustanova ima dovoljno kvalitetnih kadrova i usluga i da joj ovakav vid reklame nije potreban, jer je vec duze vremena antireklama. U gradu se vec dugo o toj akciji prica kao o jos jednoj prevari, jer kad god da je neko pokusao da zakaze receno mu je da su svi termini zauzeti. To se desilo i meni i jos minimum 10 devojaka iz mog okruzenja koje su bile ili su trenutno trudnice. Ako je Vasa klinika jedna od onih koji smatraju da je svaka reklama dobra reklama bez obzira u kom kontekstu se o vama prica, onda ste uspeli u svojoj nameri!

Ana Life (2013-02-19)

Poštovana Jelena, Hvala Vam što ste nam uputili oštru kritiku, u vezi naše “navodno humane” akcije. Žao nam što niste među onim trudnicama kojima svakodnevo uradimo besplatan 4D ultrazvučni pregled u 10. nedelji trudnoće. Takođe nam je žao što mislite da je to marketinški trik, ali mi te preglede zaista radimo već punih osam godina. Projekat “Dajmo šansu životu”, koji smo započeli sada već davne 2005 god., prvenstveno je bio namenjen trudnicama koje razmišljaju da li da zadrže trudnoću ili ne.. Nadali smo se da će slika malog čoveka u njihovom telu, biti dovoljan razlog da trudnoću nastave. Vrlo brzo se ispostavilo da je neumesno da odbijamo trudnice sa željenim trudnoćama, u koje verovatno spadate i Vi, tako da smo za sve ovo vreme uradili oko 9000 besplatnih pregleda (prosečna cena običnog, a ne 4D ultrazvučnog pregleda u privatnim ordinacijama je nekoliko hiljada dinara, pa računajte). Ako neko misli da je to reklama, neka se zapita zašto ih ni jedna druga privatna ustanova ne radi. Međutim, osnovni cilj projekta nam je stalno bio na umu. Možda je malo, ali veoma smo ponosni na jedan školski razred dece, rođene delom zahvaljujući nama. Toliko o još jednoj prevari. Već duže vreme smo svesni problema na koji nam Vi, nadamo se dobronamerno, ukazujete. Naime, interesovanje za ove preglede daleko prevazilazi naše kapacitete. Na svaki urađeni pregled, a uradimo ih 5-6 dnevno, odbijamo oko 8-10 trudnica. To je problem koji očigledno nismo u mogućnosti da rešimo. Hvala Vam što ste nam pomogli, da na našu veliku žalost, projekat u ovom obliku verovatno okončamo. Intenzivno razmišljamo kako da na drugi način pomognemo trudnicama koje su bile naša ciljna grupa. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

maja (2013-02-14)

ako je rezultat beta hcg 271 ,to je trudnoca oko 1 mesec da li se moze videti na ultrazvuku

Ana Life (2013-02-14)

Poštovana Majo, Trudnoća na ultrazvuku može da se vidi sa pet nedelja, znači ukoliko vam kasni menstruacija nedelju dana. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Sladjana (2013-01-08)

posledni ciklus sam imala 03-decembra sada sam trudna 5 nedelja i 2 dana kako da zakazem besplatan pregled u 10oj nedelji trudnoce a to je izmedju 3-10 februara?

Ana Life (2013-01-08)

Draga Slađana, Da bi ste zakazali besplatan pregled u 10 nedelji , morate pozvati fiksni broj tel 011 319 68 08. Naš projekat Besplatan pregled u 10 nedelji trudnoće je mali doprinos borbi protiv”bele kuge”. U nedeljema kada žena sama može da odluči da ostavi trudnoću ili ne, omogućavamo joj da zaviri u svoj stomak i da vidi kako taj mali čovečuljak izgleda u tom terminu. Morate pozvati fiksni broj telefona 011 319 68 08 , ukoliko ima mesta sestra će vam zakazati Bespaltan pregled u 10 nedelji trudnoće na 4D ultrazvuku. S poštovanjem, Bolnica AnaLife - BESPLATAN PREGLED u 10. nedelji trudnoće

Tamara (2012-12-18)

Poštovani, da li je potrebno nešto poneti na ovaj pregled ili se pripremiti za njega? Unapred hvala

Ana Life (2012-12-18)

Draga Tamara, Ukoliko ste zakazali Besplatan pregled u desetoj nedelji trudnoće na 4D ultrazvuku, ništa ne treba da nosit, niti da se priprematae. To je kratak ali dovoljno informativan pregled za taj period trudnoće. Zavirićete u svoj stomak, videti kako izgleda beba , dobiti stručni savet šta dalje. Za sve ostale detalje javite nam se direktno na tel 011 319 68 08. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Jovana (2012-12-17)

Drago mi je da postoi ovako nesto da neko pregleda besplatno i puno pohvala za Vas, kako mogu da zakazem besplatan pregled i mozete li mi reci u kojoj sam nedelji trudnoce zadnji put sam imala 31.10. Srdacan pozdrav

Ana Life (2012-12-17)

Draga Jovana, Naš Besplatan pregled u 10 nedelji trudnoće na 4D ultrazvuku je naš mali doprinos borbi protiv “bele kuge”. Na tom pregledu koji je kratak ali dovoljno informativan za taj period trudnoće, kada trudnica vidi “malog čoveka koji pleše svoj prvi ples” ukoliko je razmišljala da prekine trudnoču, uglavnom se predomisli i zadrži je. Ukoliko želite da zakažeta Besplatni pregled u 10 nedelji trudnoće, neophodno je da pozovete fiksni broj telefona 011 319 68 08 , gde će sestra da Vam izračuna termin i ukoliko ima mesta da zakaže pregled. Molim Vas učinite to što pre , pošto je veliko interesovanje. S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Nada (2012-12-04)

Moram da pohvalim Vas i vas rad jer ste jedina klinika koja ove preglede radi besplatni,i normalno je da nema mesta i da je tesko zakazati.Ja sam radila pregled kod dr.Nade prosle godine u novembru i iako imam cetiri sina nadam se da cu u buducnosti dobiti i jednu seku pa se vidimo tada...:-)))Pozdrav!!!!!!

Ana Life (2012-12-04)

Draga Nado, Zahvaljujem na lepim i nadam se iskrenim rečima. Vi i svi ostali zadovoljni pacijeti, do sada je urađeno preko deset hiljada besplatnih pregleda u desetoj nedelji na 4D ultrazvuku, su nadahnuće da nastavimo tako, a nezadovoljni, nadam se da ih je mali broj, uvek će biti razlog da se trudimo još više i bolje. S poštovanjem, Dr Ana Miholjčić, director Opšte bolnice Analife

Jelena (2012-11-26)

Poštovani, ovim putem, želim da pohvalim Vašu humanost, dobrotu i profesionalnost i da Vam poželim sve najbolje u daljem radu!!! Izuzetno ste ljubazni!!! Svaka čast!!! S'uvažavanjem, Jelena ÄŒubrić

Ana Life (2012-11-26)

HVALA JELENA!!! Vasa Bolnica, AnaLife

zorana (2012-11-17)

Pre tri godine,kada sam bila u osmoj nedelji trudnoce,zvala sam da zakazem besplatan ultrazvuk u 10.nedelji. Receno mi je da je sve prebukirano i da nema slobodnih termina. Sada kada sam u sestoj nedelji trudnoce ponovo sam zvala da zakazem,ovog puta malo ranije, i opet mi je receno da je bas tada kada ja budem bila u 10.nedelji,opet sve prebukirano. Mislim da ne treba ni da reklamirate ovu vrstu usluge ako ne zelite da ih besplatno odradjujete.

Ana Life (2012-11-17)

Postovana Zorana, Žao mi je što ste Vi zvali kada su termini već popunjeni. Mi svaki dan uradimo po 5-6 besplatnih pregleda, resursi su ograničeni. Mi smo do sada uradili preko 9000 besplatnih pregleda. To je naš projekat protiv abortusa, veliko je zadovoljstvo, da kada trudnica, koja je razmišljala da možda prekine trudnoću, vidi malog čoveka u 3D, predomisli se i zadrži trudnoću. Puno pozdrava, Bolnica AnaLife

Jelena (2012-11-16)

Postovani,zanima me koliko se unapred mora zakazati besplatan pregled u 10.nedelji trudnoce? Unapred Hvala

Ana Life (2012-11-16)

Draga Jelena, Najmanje dve do tri nedelje je potrebno ranije da zakažete Besplatan pregled u 10 nedelji na 4D ultrazvuku. Pregled se zakazuje na fiksni telefon 011 319 68 08 S poštovanjem, Bolnica AnaLife

Tatjana (2012-11-06)

Poštovani, zanima me na koji način mogu da zakažem besplatan pregled i na koji način se on ostvaruje? Srdačan pozdrav

Ana Life (2012-11-06)

Da biste zakazali BESPLATAN PREGLED u 10. nedelji trudnoće dovoljno je da pozovete fiksni telefon 011 319 68 08, s poštovanjem Analife

Za usluge Opšte Bolnice Analife možete plaćati na više načina.

Ponedeljak-petak od 09-20h
Subotom od 09-15h

Opšta Bolnica Analife
Skadarska 5
(Zemun), Beograd

bolnica@analife.rs zakazivanje